- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.210
Bende yapayim canim onlari cok saolAynen canım birkaç uygulama denedim aslında ama tutmuyordu çoğu ürün o yüzden netten yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapayim canim onlari cok saolAynen canım birkaç uygulama denedim aslında ama tutmuyordu çoğu ürün o yüzden netten yapıyorum
Çok sevdiğim canım. İnsan böyle olunca daha çok motive oluyor. Rahat rahat içine girdiğini de görürüz inşallahhBu sezon en sevdiğim pantolonun 40 bedenini almıştım denedim sığdım. Biraz sıkış tıkış oldu ama olsun bu ay biterken rahat rahat giyerim.
Tabiki katılabilirsin hoşgeldinMerhaba bende katılabilir miyim Araniza
Hosbulduk canim. Bende bu hafta diyestiyen esliginde basliyorum insallah hizli bi sekilde veririm bebis daha 2 aylik bizim. 72.2 ile vira bismillah bugun kacamaksiz 4. Gunum. Kendimi aynada gordukce zaten kacamak bile yapamıyorum icimden gelmiyor.Tabiki katılabilirsin hoşgeldin
Regl mi olacaksın canım ?Kizlar bir kac gundur cok yemeye basladim nedendir bilemem
Gecen gun baya cikolatali ekmek felan yedim baya yarin icin korkmaya basladim insallah verdigim 2 kiloyuda geri almamisimdir
Maşallahh. Allah analı babalı büyütsün inşallah Kaçamaksız hızlı bi şekilde kilolar gider merak etmeHosbulduk canim. Bende bu hafta diyestiyen esliginde basliyorum insallah hizli bi sekilde veririm bebis daha 2 aylik bizim. 72.2 ile vira bismillah bugun kacamaksiz 4. Gunum. Kendimi aynada gordukce zaten kacamak bile yapamıyorum icimden gelmiyor.
Evet regl oldum ama bitti, cok uzuluyorum bir haftalik diyetim sanki bosa gitcak gibi geldi yarin 2.hafta olucak biraz haraket ettim ama malum cocukla zor oluyormus bu diyet isleri. Esimde hergun nerdeyse cikolata getirir sen seversin diye diyorum kilo aliyorum getirme dayamiyorum yiyorum diye getiryor, birde ayiptir soylemesi bir tam karamelli cikolata bir pakette normal cikolata yedim nasil olacak bu diyet isleri yemeyincede sana aldim niye yemiyosun diye üzülüyor ne yapcam benRegl mi olacaksın canım ?
çikolatalı ekmek yediysen bi yarım saat yürüseydin canıö. En azından yediğimi yakarsın
Ben hep öyle yapıyorum
Saol canim hepimizinki insallah.Maşallahh. Allah analı babalı büyütsün inşallah Kaçamaksız hızlı bi şekilde kilolar gider merak etme
Aa eşinde hemen alınıyormuş canım. Deki 60 kiloya inince istediğin kadar yerim. Şuan getirme çikolata deEvet regl oldum ama bitti, cok uzuluyorum bir haftalik diyetim sanki bosa gitcak gibi geldi yarin 2.hafta olucak biraz haraket ettim ama malum cocukla zor oluyormus bu diyet isleri. Esimde hergun nerdeyse cikolata getirir sen seversin diye diyorum kilo aliyorum getirme dayamiyorum yiyorum diye getiryor, birde ayiptir soylemesi bir tam karamelli cikolata bir pakette normal cikolata yedim nasil olacak bu diyet isleri yemeyincede sana aldim niye yemiyosun diye üzülüyor ne yapcam ben
Çok teşekkür ederimÇok sevdiğim canım. İnsan böyle olunca daha çok motive oluyor. Rahat rahat içine girdiğini de görürüz inşallahh