80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Kizlar, siyah olmayan bir tayt veya dar bisey giyin ustunuzede beyaz body ile kendinizin arkadan onden ve yandan fotorafinizi cekin, sonuc cok kötü değil mi 🙄 her hafta duzenli olarak tartidan sonra ayni kiyafetlerle ayni sekilde poz verip karsilastiralim 🙆bu sekilde vucudumuzdaki degisiklikleri goruruz
Düşüncesi bile korkunçç 😂

Merhabalar bende diyet yapıyorum, 84 ile başladım, 3 ayda 74e düştüm, 53 kilo olmayı hedefliyorum 20 ağustos doğum günüme kadar =) öncelikle bayrama kadar 8 kilo daha vermeyi hedefliyorum. Grubun kilo ortalaması bana benzediği için katılmak istedim hepinize kolaylıklar =) :halay::halay::halay:
Hoşgeldin canımm. Evet hep beraber vericez inşallahj

Ben 77 ciktim canim dun giremedim bugun günceller sen sevinirim ben bu hafta hic diyet beslenemedim ama digrr hafta artik dikkate aliyorum kesinlikle

Evet korkunc düşüncesi bile ama internetden 80 kilo kadin fotoraflarina baktim gercekden bendemi oyle gozukuyorum diye evet aynen oyle gozukuyormusum zayiflamayi birakmamak icin sart sanırım beni motive edicek diye düşünüyorum

Bugün evde değildim sadece kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim tam bugday ve çay tükettim ondan sonrası biraz karışık 🙈 çarşıda olunca dışardan yedik ve bir top da dondurma 🙈

kızlar ben yaza hazırlık dıye bır cay kullanıyorum muhtesem dortlu emzırmeme ragmen bana ıyı gelıyor ve normal dogumdan sonrada cok fazla kabızlık cekıyorum kabızlıgı hemen cozum sızlerde bulubılırsenız alın bence

Merhaba ben şimdi evimde değilim o yüzden bir süre tartılamayacağım. TaRtılınca iyi çıksın istiyorum
Sabah 2 haşlanmış yumurta, küçük salata
Öğlen suşi ve salata
Akşam salata kavrulmuş kıyma
Yürüyüşümü yaptım

Selâm kızlar
Kaç gündür menü bildirimi yapmıyorum birde birkaç gündür kalori hesabı yapıyorum ben baya baya 1500 kalori alıyormuşum meğerse 🙈 şimdiye dek iyi gitti kilolar ama şuan iyice yavaşladı bundan sonra kalori hesabı yapicam günlük 1200 u gecmiyecek inşallah bu hafta tartı da bol eksi görmek istiyorum :KK48:

Selâm kızlar
Kaç gündür menü bildirimi yapmıyorum birde birkaç gündür kalori hesabı yapıyorum ben baya baya 1500 kalori alıyormuşum meğerse 🙈 şimdiye dek iyi gitti kilolar ama şuan iyice yavaşladı bundan sonra kalori hesabı yapicam günlük 1200 u gecmiyecek inşallah bu hafta tartı da bol eksi görmek istiyorum :KK48:
kalorı hesabını ınternetten yapıyorsunuz degıl mı

X