80 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın

Öğle yemeği yeşil salata ve yogurt

dünkü menüm..
iki yumurta..
ara: nescafe - iç ay çiçegi çekirdegi.
öğle: çorba+ ekşili sulu köfte+ mor lahana yoğurtlu.
ara: çay
akşam: 2soğan böregi+ ayran..

spor: 4800 adım.
10 dk zumba.
ev işler...
bugün sabah
6 adet tavuk nugget.
domates.
ara: çay nescafe
öğle: çorba+ tavuk sote+ havuçlu yoğurt.
şu andaki adim : 2900
akşama kurufasulye yemegi yapacagim.
ve 1 haftalık izine çıkıyorum

Kahvaltı 2 bardak çay fitol zayıflama çayı içiyorum tost domates peynir zeytin bal
Öğle patates yemeği

Bugünu yaklasik 850 kalori ile tamamladim, niye düşük derseniz öğlen yemek yemedim bir tane mandalina yedim aksamda 2 kase yesilmercimek corbasi ictim o yuzden bugunluk dusuk olsun karnim cok tok 🤗😁

Kızlar kahvaltı bir krep 1 haslanmis yumurta domates ve az peynir
Öğle yemeği yumurtalı ıspanak ve 1 dilim ekmek

Kizlar, siyah olmayan bir tayt veya dar bisey giyin ustunuzede beyaz body ile kendinizin arkadan onden ve yandan fotorafinizi cekin, sonuc cok kötü değil mi 🙄 her hafta duzenli olarak tartidan sonra ayni kiyafetlerle ayni sekilde poz verip karsilastiralim 🙆bu sekilde vucudumuzdaki degisiklikleri goruruz

Merhabalar bende diyet yapıyorum, 84 ile başladım, 3 ayda 74e düştüm, 53 kilo olmayı hedefliyorum 20 ağustos doğum günüme kadar =) öncelikle bayrama kadar 8 kilo daha vermeyi hedefliyorum. Grubun kilo ortalaması bana benzediği için katılmak istedim hepinize kolaylıklar =) :halay::halay::halay:

Kizlar, siyah olmayan bir tayt veya dar bisey giyin ustunuzede beyaz body ile kendinizin arkadan onden ve yandan fotorafinizi cekin, sonuc cok kötü değil mi 🙄 her hafta duzenli olarak tartidan sonra ayni kiyafetlerle ayni sekilde poz verip karsilastiralim 🙆bu sekilde vucudumuzdaki degisiklikleri goruruz
Giymeyi bırak düşüncesi bile beni bi bozdu yao_O

X