8 yıl önce rızam dışında bi olay yaşadım ,şu an bi ilişkim var akıl verin lütfen :(

Evlenicegim insana bunu söylemeli miyim?

• Evet

OY: 69 66,3%
  • Hayır

OY: 35 33,7%

• Ankete Katılan
    104
Peki çalışma imkanınız hiç mi yok? Evlilik çözüm değil özellikle aklınızda böyle bir sorunla uykusuz kaldığınız bir dönemde.

Kızlık zarı diye bi kavram yok aslında şimdi 40 kişi taşlar bu lafımı biliyorum ve bile bile yazıyorum.

Biraz araştır Dr. ların açıklamalarını oku anlayacaksın demek istedipimi.

Bir kızın daha önce ilişkiye girip girmediği muayene ile evet anlaşılır kızlık zarı denilen olay da vajina girişinin çevresindeki et parçasının ilişkiyle zarar görmesi işte. Kendini çok kasmassan partnerinde bilinçliyse bu konuda zarar falan görmezsin böyle oluncada esnek diyorlar işte.

Aslında bu bi alışılmışlık geçmişten günümüze gelen bi olay, neden batılı ülkelerde böyle bi kavram yok çünkü aslında böyle bişey yok.

Bazı müslüman ülkelerde kadınların sünnet olması olayı mesela onlarda var bizde yok.
Batılılar da bizden daha ileride yani aslında olması gerektiği gibi.

Kan gelme olayı da tamamen namus bekçilerinin safsataları, bilinçli ilişkiye girilirse kan man gelmez öküz bir partnere sahipsen kanar tabiki.

Tam detaya giremiyorum internette araştır anlayacaksın demek istediğimi.

Söylemek yada söylememek de senin vicdanına kalmış orasına ben yorum yapamam ama ben böyle şeyleri önde tutan biriyle şahsen birlikte olmazdım. Yok kanlı çarşaf yok zar bilmemne muhabetleri şu devirde hala dönüyor.

Son düzenleme:
Peki çalışma imkanınız hiç mi yok? Evlilik çözüm değil özellikle aklınızda böyle bir sorunla uykusuz kaldığınız bir dönemde.
Kpss ye girdim ve bekliyorum açıkçası pek de iyi geçmedi..malesef burda çalışmam çok zor..anlatamadigim bazı durumlar var, bu sebeplerden dolayı evden bile çıkmak istemiyorum..

Kpss ye girdim ve bekliyorum açıkçası pek de iyi geçmedi..malesef burda çalışmam çok zor..anlatamadigim bazı durumlar var, bu sebeplerden dolayı evden bile çıkmak istemiyorum..
Hayırlısı ile olsun o zaman KPSS inşallah. Rabbim yardımcınız olsun.

Burasi şikayette bulunabilecegim bi yer değil malesef..Ayrıca sevgilim falan da değildi tanımadığım biri, hatta evlenmeyi düşündüğüm biri var iken yaşadım bu olayı. Zaten ona anlattığımda da kabullenemedi bunu ve gitti.

Söylemeden önce bakış açısını öğrenirdim ben olsam.Evlenmeden birlikteliğe nasıl bakıyorsun gibi..
Asla kabullenmem diyen biriyse ayrılırdım.
Olabilir her erkekte bakir değil sonuçta diyen biriyse söylerdim.
Ayrıca kendini toplum baskısı yüzünden kirlenmiş hissetme,bi zar parçası seni kirletmez,namussuz yapmaz.
Emin ol birşeyler yaşayıp söylemek en iyisi diktirip gizlemek asıl utanılması gereken şey.Her şeyden önce kendin kendi yaptığından utanıyorsun. Sen kendini ayıplarsan herkes ayıplar.
Çat diye söyleme bi düşüncesini öğren.
Ayrıca aşık olmadığın adamla da olma yürümüyor bi süre sonra.

Son düzenleme:
Aşık olmadığın insana karşı rızan dışı yaşadığın olaydan dolayı değilde onu sevmediğin halde birlikte olduğun için suçluluk duymalısın bence
Gerçekten duyuyorum, daha önce ayrıldım zaten bu sebepten dolayı iki kez..Ama o bırakmak istemedi, sanırım bende güven duygusunun rahatlığına kapıldım,ayrilamadim.

Kesinlikle haklısın Gerçekten çok zor oluyor bi süreden sonra..

Saklayabilecegim bi konu değil ki..eninde sonunda öğrenecek ve açıkçası kabul etmicegini çok iyi biliyorum..

Egerki sizinde ona karşı ilginiz olmazsa 1 senedir bir ilişki yasamazdiniz sanırım yada durumunuzdan dolayi kendinizi mecbur hissediyorsunuz... Ne olursa olsun durumu söylemenizi öneririm sizi gercekten seviyorsa bunu sorun edecegini zannetmiyorum... Gizli saklı şeylerle ilişkiniz devam etsede sonu zaten olmayacaktır... Dürüst ve doğru insanlar herzaman kazanır...

30 yaşında ve öğretmen, gerçekten olmamış çünkü ben kendimi helalime saklıyorum dedi..açıkçası bir yıldır elimi bile tutmadı..

Bak benım bı arkasım erkek arkadsıyla yasamsı anlatı kadar nekadr dogru bılmyorum ama erkek arkadası bunu gel senı annemle tanstrym demıs yenı daha 2 hafta cıkyolrdı ole anlatmıstı sonra eve gıtınde kımse yokmus annen nerde dedınde gelır bırazdan demıs sona arkadasımı odaya gotrp kapıhı kıtlwmıs zorlamıs kız aglaya aglaya anlatmıstı lısedeydık ozaman geldı bıze anlagı napalırım dıe bızde sıkayet et dedık sıkayet etmektwn cekındu cunku o lıseyı sehır dısında okyordu ıspartada otryorsu ısparta kucuk aılem tanınyor dıe korktu senın hesap sonra bu sene evlendı bı kac kısıyle cısı dusundu anlatı ıstemedıler en sonunda bırı ıke tanıstı anlatı kabul ettı bunu anlayısla karsılayacak bırı cıkacak emın ol sen dogru ol yeterkı kuzlık dıktr ıstersen ben anlatamam dersen ama ıla kanmı ben anlamhorum bana gore namus bacak arası degıl kafada beyınde bıtmelı ama maalesef turkıyed ve kucuk ılerde bu bıraz zor uzulme arkadasım senı anlayacsk bırı cıkcacak emın ol yeterkı hyurekten ıste hangı sehırdesın ıa ımkanı az dıyorsun

Kesinlikle haklısın Gerçekten çok zor oluyor bi süreden sonra..

Ayrıca Bende 17-18 yaşlarında başımdan bu tür bişey geçti kendimi suçlu çok hissettim ama kimseye açıklama yapmak zorunda değilim dedim.söyleyeceksen söyle gizleyemezdim der geçersin senin yaşadıkların kendi isteğinle de olsa seni ilgilendirir. Sevmiyorsan da sadece iyi biri diye devam etme geçen zamana yanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…