- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi toysosyolog
-
Peki çalışma imkanınız hiç mi yok? Evlilik çözüm değil özellikle aklınızda böyle bir sorunla uykusuz kaldığınız bir dönemde.İnanın sabaha kadar bunu düşündüm, destek mi almalıyım, kime gitsem nasıl yapsam diye..başka bi şehirde olunca taşıma noktasında biraz daha güçlü oluyor sanki insan, ama memleket dediğimiz kavram sahneye çıkınca işler değişiyor, daha da ağırlaşıyor..
Maddi bi çıkar değil, sadece kendimi daha güçlü hissetmemi sağlıyor..Sanırım bu kouda da bencillik yapıyorum..Adamdan çıkarınız ne?
Neden birliktesin
hem sevmiyorsun hem suçlu hissediyorsun hem ayrilman gerekiyor madem
neden birliktesin?
Kpss ye girdim ve bekliyorum açıkçası pek de iyi geçmedi..malesef burda çalışmam çok zor..anlatamadigim bazı durumlar var, bu sebeplerden dolayı evden bile çıkmak istemiyorum..Peki çalışma imkanınız hiç mi yok? Evlilik çözüm değil özellikle aklınızda böyle bir sorunla uykusuz kaldığınız bir dönemde.
Kendimi güvende hissediyorum onun yanında daha güçlü oluyorum sanki o yüzdenSeni seviyorsa herşeyinle kabullenir zaten. Sen ona aşık değilsen neden birliktesin onu de hele ??
Hayırlısı ile olsun o zaman KPSS inşallah. Rabbim yardımcınız olsun.Kpss ye girdim ve bekliyorum açıkçası pek de iyi geçmedi..malesef burda çalışmam çok zor..anlatamadigim bazı durumlar var, bu sebeplerden dolayı evden bile çıkmak istemiyorum..
Burasi şikayette bulunabilecegim bi yer değil malesef..Ayrıca sevgilim falan da değildi tanımadığım biri, hatta evlenmeyi düşündüğüm biri var iken yaşadım bu olayı. Zaten ona anlattığımda da kabullenemedi bunu ve gitti.öncelikle yaşadıklarınıza çok üzüldüm bir kadının başına gelebilecek en korkunç şeylerden birini yaşamışsınız..
bunu yapan sevgiliniz miydi ,yoksa tanımadığınız biri mi? neden şikayette bulunmadınız?
ikinci konu da sevmediğiniz biriyle evlenmemelisiniz bence.evet güven duygusu çok öenmlidir hayatta ama aşk olmadan sevgi olmadan da o güveni bir süre sonra yaşayamazsınız...ayrıca gün gelip aşk kapınızı çaldıüında evli olabilrisiniz..
üçüncüsü de ,ben daha önce yaşanılan cinsel ve duygusal deneyimlerin paylaşılmasını doğru bulmuyorum..herkesin kendi hayatı ve geçmişi ,bu kimseyi ilgilendirmez bana göre..
İnanın tek umudum bu..iş sahibi oluncaya kadar evlenmeyi düşünmüyorum, bunun bedelinde kaç yılımı feda etmem gerekicek onu bile bilmiyorum..Hayırlısı ile olsun o zaman KPSS inşallah. Rabbim yardımcınız olsun.
Su an en çok istediğim şey bu ama ailemle yaşıyorum şu an..üniversiteden sonra dönmemek için çok uğraştım ama olmadı dönmek zorunda kaldım..o çevreden uzaklaş sen...
Evet..konuyu açarken kullanamadim o kelimeyi..telaffuz bile etmem yıllardır.rızam dışı derken tecavüzü mü kastediyorsunuz?
Gerçekten duyuyorum, daha önce ayrıldım zaten bu sebepten dolayı iki kez..Ama o bırakmak istemedi, sanırım bende güven duygusunun rahatlığına kapıldım,ayrilamadim.Aşık olmadığın insana karşı rızan dışı yaşadığın olaydan dolayı değilde onu sevmediğin halde birlikte olduğun için suçluluk duymalısın bence
Kesinlikle haklısın Gerçekten çok zor oluyor bi süreden sonra..Söylemeden önce bakış açısını öğrenirdim ben olsam.Evlenmeden birlikteliğe nasıl bakıyorsun gibi..
Asla kabullenmem diyen biriyse ayrılırdım.
Olabilir her erkekte bakir değil sonuçta diyen biriyse söylerdim.
Ayrıca kendini toplum baskısı yüzünden kirlenmiş hissetme,bi zar parçası seni kirletmez,namussuz yapmaz.
Emin ol birşeyler yaşayıp söylemek en iyisi diktirip gizlemek asıl utanılması gereken şey.Her şeyden önce kendin kendi yaptığından utanıyorsun. Sen kendini ayıplarsan herkes ayıplar.
Çatlamış diye söyleme bi düşüncesini öğren.
Ayrıca aşık olmadığın adamla da olma yürümüyor bi süre sonra.
Saklayabilecegim bi konu değil ki..eninde sonunda öğrenecek ve açıkçası kabul etmicegini çok iyi biliyorum..Bence bu senin özelin kimseyle paylaşmak zorunda değilsin.
Yani benim fikrim bu yönde. Çünkü pismansin.
O seni seviyor aşık. Ama sende ona boş değilsin kanımca.
Ayrılma bence. Allaha tövbe et. Ömrün boyuncada unut o olayı.
30 yaşında ve öğretmen, gerçekten olmamış çünkü ben kendimi helalime saklıyorum dedi..açıkçası bir yıldır elimi bile tutmadı..Zamanla aşık olursun, bunca zaman yanında durmasına müsade ettiğine göre duyguların var karşı tarafa...
Ama dürüst olmanda fayda war...
Birde karşı taraf kimse ile göz göze gelmemiş kısmına ben pek inanmıyorum ya...
Erkekler artık nerdeyse 16 yaşında milli oluyorlar!
Siz şu an 26 yaşındasınız, o da ya sizinle aynı yaştadır yada bir iki yaş büyüktür...
Ne yanii şimdi bu yaşına kadar kimse olmamış mı hayatında? Enteresan!!
Kesinlikle haklısın Gerçekten çok zor oluyor bi süreden sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?