• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıl önce rızam dışında bi olay yaşadım ,şu an bi ilişkim var akıl verin lütfen :(

Evlenicegim insana bunu söylemeli miyim?

• Evet

OY: 69 66,3%
  • Hayır

OY: 35 33,7%

• Ankete Katılan
    104
Aranizda saygi varsa, sevgi olusur. Hic de dert degil. Asik olsan nasilsa bir gun sonlanacak. Mevzuya gelince Son gunlerde taciz tecavuz vs cok fazla yasaniyor, guncel konulardan acip ara agzini. Baktin sacmaliyor hic de anlatma. O tarz bi adamla ömür gecmez. Durmadan basina kakar, hayatindan bezersin.

Rızam dışı derken tecavüz mü yoksa erkek arkadaşınız birlikteyken ileri mi gitti?

30 yaşında ve öğretmen, gerçekten olmamış çünkü ben kendimi helalime saklıyorum dedi..açıkçası bir yıldır elimi bile tutmadı..
Öyle adamdan da korkarım ben...
Bi doyması lazımdı bence, böyle elini kimseye sürmeyen adamlar sonradan cin göz oluyorlar...

Saklayabilecegim bi konu değil ki..eninde sonunda öğrenecek ve açıkçası kabul etmicegini çok iyi biliyorum..

Erkekler inanmaz tecavüz olayını. şikayet yok, vs kimse inanmaz. aynı şekilde bisiklete binerken, salıncakta sallanırken, düştüm zar esnek vs gibi olaylara da inanmazlar. Çünkü birçok kişi maalesef isteğiyle ilişki yaşadığı halde bu tip yalanlara başvurmak zorunda kalıyor.

sevmiyormuşsunuz. eğer seviyor olsaydınız gidin diktirin derdim. sevmediğiniz için ayrılın bence. Kesinlikle de söylemeyin.

Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Buralarda ya işin olacak ya esin,diğer türlü kapanmaz milletin çenesi.
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
Bugünlerde ayrılmayı düşünüyorum çünkü daha fazla tasiyamiyorum..
Lütfen fikir verin,yerimde olsanız ne yapardiniz? ?
Bazı sorular var arkadaşlar genelde aynı konuda kararsız kalmış anlaşılan, acikliyim..
O kişi tanımadığım biriydi yani bi anlık ileri gitme gibi bi durum değil.
Karsimdakiyle niye beraberim,çünkü bu güne kadar benimle yatak derdi olmayan tek insan.
Herhangi bi çıkarım yok kesinlikle bna verdiği güven dışında..

Erkekler inanmaz tecavüz olayını. şikayet yok, vs kimse inanmaz. aynı şekilde bisiklete binerken, salıncakta sallanırken, düştüm zar esnek vs gibi olaylara da inanmazlar. Çünkü birçok kişi maalesef isteğiyle ilişki yaşadığı halde bu tip yalanlara başvurmak zorunda kalıyor.

sevmiyormuşsunuz. eğer seviyor olsaydınız gidin diktirin derdim. sevmediğiniz için ayrılın bence. Kesinlikle de söylemeyin.
Diktirmeyi bende düşündüm çoğu kez, ama sonrasında kaldırabilir miyim bu durumu ondan emin değilim. .Ben söylemekten yanaydim hep, ama karşımdaki böyle kapalı bi kutu iken yapamadım işte bi yıldır..

Anlatın gıbı bıryse tepkı verr ben helalıme saklıom dıosa ama erkekte buda kotu erkek dedıgın bence onceden yapmıs olmalı cunku bundan anlmayan abazaların sonra gozu acılıo bıde gerdek gecesı ıcınde onemlı erkegın bılmesı mesela bencw sen dıktr dugunden 2 hafta once dıikılıyo sanrm onceden dıktrme tutmyada bolyomus artık burda okadar konu gordumku cok yazan var arastr

sanırım sevgilin bu tarz meselelerde hassas birisi o yüzden söylemesen geleceğiniz için daha iyi olur.. vicdan azabı çekeceğin bir durum yok ortada tecavüz bu senin bi suçun yok. bence hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam et

Ben mi zar mı dicem evleneceğim Adama.
Zar diyecek masaya elimi vurup kalkıcam.sonra arkamdan koşucak..he he
Sen de diyebilir tabi bakıciz..
Diktirmek mi!!hiç bana göre değil.kimse için ameliyat masasına yatamam.kaldıki kızlık zarı vücuttaki en önemsiz eksikliğim.bi bademcik eksikliği daha vahimdir bence..

Bıdw santirım burdan baska bılen yok degılmı kımse bılmyorsa hıc acma bu konuyu yoksa huzurun bozlur sen dıktr hata bıde kontrole gıt uzun sure ılskıye grmedysen bıd hıc tecavuz gıbı drmlarda kuzlık kendını yenıleye bılyomus arastr ama devletw baktramasın bı ozel muaynede baktr bwlkı dıktrnene grek kalmaz belkı yenılenmıstr

sanırım sevgilin bu tarz meselelerde hassas birisi o yüzden söylemesen geleceğiniz için daha iyi olur.. vicdan azabı çekeceğin bir durum yok ortada tecavüz bu senin bi suçun yok. bence hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam et
Su ana kadar yapmaya çalıştığım buydu zaten, olmamış gibi davrandım.ama eğer atanamazsam evlilik konusu daha çok gündeme gelecek diye korkuyorum..

Egerki evleniceksen soyle,yoksa gereksiz hemn fayda pesine duserler,ama ilk defa seninle goz goze geldiysede kaldirirmi bilemem iyi sec evlenicegin kisiyi seven zaten kabul ediyi

Sosyolog olan sizsiniz aslinda (nick?) Daha dogru bilgi sahibi olmalisiniz, ya da arastirma mi yapiyorsunuz acaba?
30 yasindaki bireylerin seks yasantisinin olmamasi, el ele tutusmayi bile yanlis gormesi ne kadar doğrudur?
Ilk gencliginizde yasadiginiz olayin sizi derinden etkilemesi, size saygi duydugunu dusundugunuz tiplere (ki sevgililikte sevismek normaldir, el ele tutusmak, opusmek, sevmek vs... yani karsilikli birbirini sevme eylemi) yonlendirmesi de normal .ama gercek hayatta sevismemek normal degil. Surda en mutaassip tip bile en azindan elele tutuşmustur degil mi?
Oncelikle sizin tedaavi gormeniz gerekiyor, yillarca bu travmayi saklayabilmeniz bile mucize, birikim yaratmis olmali sizde. Size iyi gelecek insan lazim, tedavi edecek biri. Elimi tutmadi o yuzden bana saygi duyuyor dusuncesi cok yanlis bence. Fazlaa bastirilmis cinsellik saglikli değil bence. Bastirilmis toplumlarda daha cok suc islenmesi bunun kaniti olmalı.

Ben olsam söylerdim çünkü mağdursun. Tamam çok doğal karsilanabilecek bir durum değil ama karakterli bir insan bu durumu kabullenebilir hatta size teselli verebilir. Çok takılırsa zaten doğru insan değildir.
Muhtemelen başka kimse oldu mu fln diye de sorular sorabilir, afallayabilir.
İşin zor ama göze almalisin.

Back