8 yıl önce rızam dışında bi olay yaşadım ,şu an bi ilişkim var akıl verin lütfen :(

Evlenicegim insana bunu söylemeli miyim?

• Evet

OY: 69 66,3%
  • Hayır

OY: 35 33,7%

• Ankete Katılan
    104
18 yaşına girmeden, yani yasal olarak çocukken istismara uğradın ve tek sorun bunu sevgiline açıklaman mı? neden şikayetçi olmadın? neden olmayı düşünmüyorsun? rızamla değildi diyorsun tecavüze uğramışsın yani, bunu öylece hasır altı mı ettin?

Şimdi yorumunu neresinden tutsam elimde kalıyor.

Rızan dışı bi olay yaşamışsın, yani ortada bir suç var. Ama sen burada suçlu değil, mağdur olan tarafsın.
Sen suç işleyen değilsin, neden suçluluk duygusu?

İkincisi 'hiçbir kızla göz göze gelmemiş' ne demek? Bunca yıl fanusta mı yaşadı bu adam?

Keza belli bi yaşa kadar sevgilisi olmamışsa sorunlu biridir, ki yüksek ihtimalle öyle.

Üçüncüsü ve en önemlisi, seni bakire değilsin diye istemeyecek adam hıyarağasının tekidir zaten. Koyun seçer gibi eş seçen sığ biridir.
Böyle biriyle evlenemedim diye üzülmek de bana göre pek akıl işi değildir.

bende seninle ayni kaderi yaşadim..sana tavsiyem herseyinle kabul ediyorsa evlen yuvani kur..zamanla seversin sevmezsende en azindan kendine bir hayat kurmuş olursun..yoksa diger turlu cok sevdigin bir insan çikar elbet ama bu yuzden evlenmeyi kabul etmeyebilir..iyi düşün bence..duygu olarak degilde mantik olarak bakmalisin..

Adamı zaten sevmiyorsun, sevmediğin için ayrılmalısın.
Bakire olmadığın için değil..
Bunu ille biriyle paylaşacaksan sevip evleneceğin kişiyle paylaşırsın.
Şuanda sorun ne?

Bu kısma birebir katılıyorum. Böyle olsa zaten sorun olmaz. Dengi dengine dedikleri bu olsa gerek.

Anlattıgın an kaybedeceksın .. Yada bu bır sır olarak klmayacak

Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin!! Arkadaşınla ilişkinde sevgi hissetmiyorsan ayrıl kimsenin duygularıyla oynama!!bulunduğun ortam ne kadar sıkıcı olursa olsun yanlış bir evlilikten daha huzurludur inan ve en önemlisi ne yaşadıysan kendine sakla kimseye hesap verme hayat senin geçmişinle yaşama geleceğe bak......

Karşındaki insanı az çok tanıyorsundur ve onun sana nasıl bir tepki vereceğini de az çok bilirsin,bakire olmaman bir problem değil utanılacak bir durum yok ortada neticede erkeklerde yaşıyor evlenmeden önce bir kızın da yaşaması da gayet doğal böyle şeyleri sorun eden biriyle birlikte olman asıl en büyük sorun bence .

Üniversite için başka bi şehirde yaşadım yıllarca ama şartlar zorlayıcı olunca malesef geri dönmek zorunda kaldım..

Konuyu acincaya kadar uyumamisim düşünmekten, uyuyakalmisim..yoksa kasti bi davranış değil yani
Tamam günaydın:)arkadaşım bence sen sevgilini seviyorsun gibime geliyor.sirf icinde bulundugun duygudan dolayi kendini frenliyorsun.he bana gore evlenince anlasilmayacak birseyse bosver unut gitsin eger anlasilacaksa soylemelisin.aslinda bu sizin karsinizdaki insana gorede değişir.

Bu kadar sert bi eleştiriyi hakettiğimi düşünmüyorum açıkçası, ayrıca bahsettigim şahıs sevgilim arkadaşım falan değildi, detaylari bilmediğiniz için bu denli ağır eleştirilerinizi anlamaya çalışıyorum..
Bilmediğimi söylerken, aklı bel altına çalışan bu konularla içli dışlı olan biri olmadığımı belirtmek için yazdım onu sadece..umarım anlatabilmisimdir derdimi.

Vicdan azabı çektiğim için bu noktadayim şu an..O böyle bi aldatilisi hakedecek biri değil..söylersem gidecek gibi görünüyor, bende daha fazla hakkına girmek istemiyorum

Bütün bir ömrü çok iyi diye sevmediğiniz birisi ile geçiremezsiniz. Bence ayrılmalısınız. Ayrıca bir uzmanla görüşmenizi (imkanınız varsa) tavsiye ederim. 8 yıl böyle bir yükü taşımak için çok uzun bir süre. Suçlu olan siz değilsiniz. Utanacağınız hiç bir şey yok.
Not: O kimseye bakmamış dediğiniz insanları da o kadar melek ilan etmemenizi tavsiye ederim.

Kesinlikle önünü alamama gibi bi durum değil, çünkü bu olayı yaşadığımda evlenmeyi düşündüğüm biri vardı, bunu anlattığım an bıraktı gitti..kendi rızasıyla böyle bi durumu yaşayan biri olsam inanın arkasında durur, istedim ve yaptım derdim ama diyemiyorum..

İnanın sabaha kadar bunu düşündüm, destek mi almalıyım, kime gitsem nasıl yapsam diye..başka bi şehirde olunca taşıma noktasında biraz daha güçlü oluyor sanki insan, ama memleket dediğimiz kavram sahneye çıkınca işler değişiyor, daha da ağırlaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…