• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıl önce rızam dışında bi olay yaşadım ,şu an bi ilişkim var akıl verin lütfen :(

Evlenicegim insana bunu söylemeli miyim?

• Evet

OY: 69 66,3%
  • Hayır

OY: 35 33,7%

• Ankete Katılan
    104
Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Buralarda ya işin olacak ya esin,diğer türlü kapanmaz milletin çenesi.
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
Bugünlerde ayrılmayı düşünüyorum çünkü daha fazla tasiyamiyorum..
Lütfen fikir verin,yerimde olsanız ne yapardiniz? ?

Başka şehre taşınma yollarına bak. Aşık olmadığın biri ile niye evleniyorsun. İş ve kariyer konusunda kendini gelistirebilirsin.

Yok illa evlenmek istiyorum dersen konuş zaten çok sevmiyorsun. Seni istemez ayrılırsa bir şey kaybetmezsin zaten. Belki de çok sevmemenin sebebi budur. Bilemedim. Seni istememe riskini alıp sevemiyorsundur.

cnm oncelıkle gecmısn senı ılgılendırır kımseyı degıl. bu kocan da olsa sevgilinde olsa ondan once yasananlar senı ılgılendırır. eger ıcınde sevgı yoksa ayrıl dıyorum ben sonucta ılerde evlılık vb sey oldugunda onunla aynı yataga gıırıceksın bılmem anlatabılıormuyum. sevmedıgın ınsanla nasıl gırersınki...

Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
Vala kardeşim acık konuşcam hiç kusura da bakma sen 18 yasında bole bişey yasamıssın 8 yıl olmuş bida bişi yaşamadgına kimse inanmaz bu 1. Hdi yasadın diyelim biri de bir bini de bir değişmez 2.si ise 1 yıldır hyatında biri var ve onl hiç bişey yasamadın ole mi bu da inandırıcı değil 3.sü soyleme bi sürü caresi var ama bence soyleme ilerde yuzune vurmasından iyidir

Samimiyetin için ayrı teselli etmeye çalıştığın için ayrıca teşekkür ederim.. karar vermek üzereyim zaten, siz ve diğer arkadaşlar fikrimi sekillendirmemde çok etkili oldunuz teşekkür ederim hepinize..okullar açıkken onu üzme istemem, karnelerden sonra uygun bi zamanda ayrılmayı düşünüyorum..zaten yapamazdim hakkına girdim yeterince daha fazlasına cesaret edemem..
En dogrusunu bulacaginiza eminim burdaki kötü düşünceli düşünen arkadaşların yorumlarına üzülmeyin.kimsenin ne olacağı belli değil.haddini bilmeyen terbiye yoksunu insanlar bosbos konuşuyorlar.sallayin :)))hayat kisa❤

ben rizam disindayi anlamadim tecavuzmi ettiler yani riza disi deyince tecavuz oluyor buda cok buyuk bir suc yani..
ya da bir yere dustunuzde kizlik zarinizmi bozuldu riza disi deyince aklima sadece bunlar geliyor...
butun sayfalari incelemedim...
asik olarak evlenirseniz ne ala ama bence onemli olan gercek sevgi ve saygi..
saklayip altindan kalkabileceksen sakla...
ama bir arkadasin dedigi gibi bi kere olmus 18 yasindan beri kac kere olmustur diye suphe duser aklina, omur boyu basina kakabilir...
saklamanda hos olmaz tabiki...
yani asagi tukursen sakaaall yukari tukursen biyik...
degmiycek bir hata insanin gelip nasilda hayatini dugumleyiveriyor...

Bacım Allah yar ve yardımcın olsun ne dicegimi bilemedim hakkında ne hayirliysa o olsun bitanem :( soyle dicem kolay bişiy değil o kabul etse bile sen utanirsin söyleme dicem zaten öğrenmeye öğrenecek hakkında hayırlısı olsun :(

Eğer sevmiyorsan uzatma. Seviyorsan da onu anlat tabii guveniyorsan sanirim bulundugun yer kucuk zararli cikmani istemem. Ama seni bunun icin kabul etmeyen kisilikte bir adamsa onunla zaten sen olmq ayril...

Asık deilseniz neden evleniyosunuz ve rızam dısı yasadım dediginiz olayı anlamdım acarmısın biraz biri ile ilskidemi bulundunuz yani

Back