• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıl önce rızam dışında bi olay yaşadım ,şu an bi ilişkim var akıl verin lütfen :(

Evlenicegim insana bunu söylemeli miyim?

• Evet

OY: 69 66,3%
  • Hayır

OY: 35 33,7%

• Ankete Katılan
    104
Arkadaşlar kimseyi böyle önyargılı yazılar yazmayiniz.o anda ne oldu niye sakladı ne korkuttu bilemeyiz.herkesin başına gelebilir.sizin gelmese kızlarımızın başına gelebilir.allah korusun. Burdan böyle atıp tutmak kolay ama yaşayınca çok ağır gelir.elinden bisey gelmez.o yüzden sanki hiç sizin başınıza gelmeyebilecekmis gibi yargilamayin.:/
Arkadaşım o anda polise gitseydin iyi olurdu fakat geçmiş geçmişte kalmış.şimdi dava acsan o insanı bulma şansın varsa ac.psikolojim bozuldu ve halen anlayamadım.bu iğrenç insan cezasını bulmadan atlatamiyacgimi anladım.başkaları da yanmasın diye sikayt edebilirsin imkanın varsa (o iğrenç kişiyi bulmak gibi)sen üzülme bu senin suçun değil 17 yasinda sevismekten anlayanlar varmis ki ilişkide ileri mi gitmek istediniz yazmışlar.neyse kadın kadının yanında olması gerekecegine karşısında duruyor.kadının dusmani kadindir diye bosuna dememisler.
Üzülme kardesim sevgilin de olmayı versin illa ki nasibin vardır biryerlerde.öyle herkesi de dost sanıp guvenme sakin.
Kendine iyi bak
Oncelikle, ben konu sahibini yargilamadim. Ilginc ve anlayamadigim bir seyden bahsettim. Bu "basiniza gelir" muhabbeti cidden bayatladi bu forumda. Her lafa pat diye yapistiriliyor yerli yersiz. Keske siz de arkadasa ne yapmasi gerektigini yazmasaydiniz o zaman yani, kimbilir neler neler var da bunlari yapmamis madem, mazallah basiniza filan gelirse diye... Iste sizin yaptiginiz da bu yani. Lutfen kendi yorumlarinizla ilgilenin.

30 yaşında ve öğretmen, gerçekten olmamış çünkü ben kendimi helalime saklıyorum dedi..açıkçası bir yıldır elimi bile tutmadı..

30 yaşında eline kadın eli,gözüne kadın gözü değmemiş adamdan şüphe ederim.Bastırılmış duygular,bastırılmış cinsellik çok tehlikeli.
Eline kadın eli bile değmemiş adam,senin durumunu asla kabul etmez zaten.Nasılsa kandırırım diyorsan,böyle bir haksızlık yapma.Her türlü bu adamdan vazgeç bence.

Oncelikle, ben konu sahibini yargilamadim. Ilginc ve anlayamadigim bir seyden bahsettim. Bu "basiniza gelir" muhabbeti cidden bayatladi bu forumda. Her lafa pat diye yapistiriliyor yerli yersiz. Keske siz de arkadasa ne yapmasi gerektigini yazmasaydiniz o zaman yani, kimbilir neler neler var da bunlari yapmamis madem, mazallah basiniza filan gelirse diye... Iste sizin yaptiginiz da bu yani. Lutfen kendi yorumlarinizla ilgilenin.
:)))arkadaşım ustunude mi alindin sen ayyy ki kiyamm.yorumumu negatiflestirmek için bayat lafinida kullanmissin klasik bir hareket.siz de kendinizle ilgilenin.sonrada ben ne yazmışım diye bir kontrol edin.ne yazdiginizin bile farkında değilsiniz.sizin yorumlarinzda çok sacmaaa sacmalamissiniz resmen.o olayı yaşarken kizin yanindaymis ne yaşadığını biliyomussunz gibi yazmış durmussunuz:)))halen gülüyorum ya akşam akşam iyi geldi:))))ayrıca ben arkadaşa illa böyle yap demedim nerenizle okuyosunuz:)))))))))laf yarisina gireceginize benle ,insanları kirmadan uzmeden :)belki bizimde basimiza gelebilirdi:)düşüncesiyle ona göre yorum yazmaya çalışın.kader ve kaza allahtan gelir inanmakta bize düşer.:)))))bayat dediğiniz söz gerçek olduğu için bu kadar bayatladi herkesten duyuyoruz.özellikle size de bisey demedim sizin yazınızı kopyalayıp ortaya konuştum çoğul yani.ANLADIN MI?

ben açıkçası bunun sizin özeliniz olduğunu düşünüyorum. öncelikle o bulunduğunuz ortamı değiştirin gerekirse başka bir şehre taşının ve güzel bir iş bulun onların ya iş ya eş düşüncesine karşılık hem iş hem eş bile yapabilirsiniz. eğer aşık olmadığınız biriyle 1 yıldır beraberseniz mutlaka arada bir sevgi olmuş ki bunca süre berabersiniz. kendinizi suçlu hissetmeyin ya da ona karşı ezik de hissetmeyin. hepimiz karşımızdakini bize anlattığı kadarıyla tanıyoruz. size kimseye bakmadım demiştir ama aslında dahası vardır bilebilir miyiz ispatlayabilir miyiz hayır. belki de cidden öyledir ama ne fark eder ki. eğer sizi gerçekten seviyorsa ve siz onu evlilik için bir kaçış yolu olarak değil de gerçekten hayatınızı beraber geçirmek istediğiniz kişi olarak görüyorsanız ilişkinize devam edin. başkalarının ya da kendimizin böyle özel konularını (isteyerek olsun olmasın) bir başkasıyla paylaşmaması gerektiği kanısındayım. demek istediğim bilmesine gerek yok.

:)))arkadaşım ustunude mi alindin sen ayyy ki kiyamm.yorumumu negatiflestirmek için bayat lafinida kullanmissin klasik bir hareket.siz de kendinizle ilgilenin.sonrada ben ne yazmışım diye bir kontrol edin.ne yazdiginizin bile farkında değilsiniz.sizin yorumlarinzda çok sacmaaa sacmalamissiniz resmen.o olayı yaşarken kizin yanindaymis ne yaşadığını biliyomussunz gibi yazmış durmussunuz:)))halen gülüyorum ya akşam akşam iyi geldi:))))ayrıca ben arkadaşa illa böyle yap demedim nerenizle okuyosunuz:)))))))))laf yarisina gireceginize benle ,insanları kirmadan uzmeden :)belki bizimde basimiza gelebilirdi:)düşüncesiyle ona göre yorum yazmaya çalışın.kader ve kaza allahtan gelir inanmakta bize düşer.:)))))bayat dediğiniz söz gerçek olduğu için bu kadar bayatladi herkesten duyuyoruz.özellikle size de bisey demedim sizin yazınızı kopyalayıp ortaya konuştum çoğul yani.ANLADIN MI?
Siz benim yorumumu alintiladiginizin farkinda degilsiniz galiba. Alinmak filan, e yorumuma yorum yapilinca benden baska kim cvp vermeli? Hey Allahim. Terbiyenizi takinin, haddinizi bilin. Yorumlarimi neye dikkat ederek yazmam gerektigini en iyi ben bilirim, siz kendi yorumunuzla ilgilenin.
Not: ortaya konusmak isteyen zaten konusuyor. "Alinti" yapma zorunlulugu yok. Alinti yaptiysaniz cevap alirsiniz.

aşık değilsen o insan ile işin ne? Yazık günah ya insanın yüreği ile oynanmaz. Tam keklemelik nikah kıydırmalıkta kafanda ki gibi mi olmadı? Ha bir de biz türk kadınları çok şansızız bekaretimiz hep rızamız dışında gidiyor ne hikmetse...

Arkadaşlar kimseyi böyle önyargılı yazılar yazmayiniz.o anda ne oldu niye sakladı ne korkuttu bilemeyiz.herkesin başına gelebilir.sizin gelmese kızlarımızın başına gelebilir.allah korusun. Burdan böyle atıp tutmak kolay ama yaşayınca çok ağır gelir.elinden bisey gelmez.o yüzden sanki hiç sizin başınıza gelmeyebilecekmis gibi yargilamayin.:/
Arkadaşım o anda polise gitseydin iyi olurdu fakat geçmiş geçmişte kalmış.şimdi dava acsan o insanı bulma şansın varsa ac.psikolojim bozuldu ve halen anlayamadım.bu iğrenç insan cezasını bulmadan atlatamiyacgimi anladım.başkaları da yanmasın diye sikayt edebilirsin imkanın varsa (o iğrenç kişiyi bulmak gibi)sen üzülme bu senin suçun değil 17 yasinda sevismekten anlayanlar varmis ki ilişkide ileri mi gitmek istediniz yazmışlar.neyse kadın kadının yanında olması gerekecegine karşısında duruyor.kadının dusmani kadindir diye bosuna dememisler.
Üzülme kardesim sevgilin de olmayı versin illa ki nasibin vardır biryerlerde.öyle herkesi de dost sanıp guvenme sakin.
Kendine iyi bak
Samimiyetin için ayrı teselli etmeye çalıştığın için ayrıca teşekkür ederim.. karar vermek üzereyim zaten, siz ve diğer arkadaşlar fikrimi sekillendirmemde çok etkili oldunuz teşekkür ederim hepinize..okullar açıkken onu üzme istemem, karnelerden sonra uygun bi zamanda ayrılmayı düşünüyorum..zaten yapamazdim hakkına girdim yeterince daha fazlasına cesaret edemem..

aşık değilsen o insan ile işin ne? Yazık günah ya insanın yüreği ile oynanmaz. Tam keklemelik nikah kıydırmalıkta kafanda ki gibi mi olmadı? Ha bir de biz türk kadınları çok şansızız bekaretimiz hep rızamız dışında gidiyor ne hikmetse...
Tek kelimeyle "acımasız" bi yorum olmuş..teşekkür ederim

Rica ederim ne ise o bende ayrıca empati kurun o kandıralan insan olmak istermiydiniz ? Yorumum sizin kadar acımasız değil bir sene dile kolay iyi oynayıp kandırmışsınız bende sizi tebrik ediyorum...

Rica ederim ne ise o bende ayrıca empati kurun o kandıralan insan olmak istermiydiniz ? Yorumum sizin kadar acımasız değil bir sene dile kolay iyi oynayıp kandırmışsınız bende sizi tebrik ediyorum...

Yaşadığın olayın psikolojik yıkımını umarım tamir edebilmişsindir. Yaşadığın şey iraden dışı olan ve seni psikolojik olarak derinden etkileyen bir olay olduğu için evleneceğin insana anlatmalısın. Önemli olan zar değil senin ruh sağlığın

Ne olursa olsun, dürüstlüğün olmadığı yerde mutluluk olamaz.
Söylemelisin.

Ama aşıksan ve onunla bir gelecek istiyorsan..
Aşık olmadığın birinin zamanını daha fazla çalma derim.

Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Buralarda ya işin olacak ya esin,diğer türlü kapanmaz milletin çenesi.
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
Bugünlerde ayrılmayı düşünüyorum çünkü daha fazla tasiyamiyorum..
Lütfen fikir verin,yerimde olsanız ne yapardiniz? ?
Harika bir insansa onun dusuncelerinde farklı olma bırak kendi gibi biriyle birlikte olsun . Seviyorsan bu durumu izah et anlayis gosterir zaten derdim ama sevmedigin biriyle neden birliktesin,kirmamak icin deme boyle en cok sen yipranirsin.herkes kendi yerinde mutlu olsun Sende cevreni değiştir is bul rahatsizsan çok diktir.

Muhakkak psikiyatr desteği al canım bu destek işi ayıp bir şey değil ve bi hap verirse 3-5 gün kullanıp ise yaramıyor deme doktorun gerekli gördüğü surece düzenli kullan.
İstemedigin bi şey yasamissin ama kendini suçlu gören cümlelerin var
İnsaniz neler geliyor başa
Sen dürüst ol adamsa daha bi sarar daha bi kol kanat gerer
Giderse de bırak gitsin senin suçun yok o yasananda

Illa anlatman gerekmez. Bu ayni hesap vermeye benziyor. Senden öncesi onu ilgilendirmez. Ileriisi onu ilgilendirir.

Siz benim yorumumu alintiladiginizin farkinda degilsiniz galiba. Alinmak filan, e yorumuma yorum yapilinca benden baska kim cvp vermeli? Hey Allahim. Terbiyenizi takinin, haddinizi bilin. Yorumlarimi neye dikkat ederek yazmam gerektigini en iyi ben bilirim, siz kendi yorumunuzla ilgilenin.
Not: ortaya konusmak isteyen zaten konusuyor. "Alinti" yapma zorunlulugu yok. Alinti yaptiysaniz cevap alirsiniz.
Siz haddinizi bilin küfür mu ettim ben size benim terbiyem size düşmedi .terbiye ogretmenimisiniz.yorumunuzu alinti yaptığını söylemiştim zaten düzgün okuyun.:)))sabah sabah catladim gulmekten.sizinle ugrasamm vaktim değerli bnm. Itamlariniza dikkat edin haddinizi bildiririm.sert dil kullanmaya mecbur etmeyin. Benm terbiyeden söz eden önce kendine baksin.yuru baska kapiya:)))))kimlerle ugrasiyoz ya

Burasi şikayette bulunabilecegim bi yer değil malesef..Ayrıca sevgilim falan da değildi tanımadığım biri, hatta evlenmeyi düşündüğüm biri var iken yaşadım bu olayı. Zaten ona anlattığımda da kabullenemedi bunu ve gitti.
nerede yaşıyrosunuz merak ettim cidden..Türkiye Cumhiriyeti nin her karış toprağı tecavüzcüyü şikayet edebilecğein yerlerdir..
ne olurdu herkes laf mı ederdi kimse seninle evlenmez miydi? neydi ne olurdu?? şimdi ne oldu???
ayrıca o adamla evlenmediğin de iyi olmuş,sana destek olup şikayetçi oalcağına terk etmiş..kendisi de tecavüzcü kadar suçlu benim gözümde....
o sapık hala orda mı yaşıyor?? yani aklım almıyor benim tanımadığınız bir adam gel,p tecavüz ediyor ve siz susup saklıyorsunuz..herşey bir yana başka kadınlara da aynısını yapmasına göz yummuş oluyorsunuz...

Back