• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yıl önce rızam dışında bi olay yaşadım ,şu an bi ilişkim var akıl verin lütfen :(

Evlenicegim insana bunu söylemeli miyim?

• Evet

OY: 69 66,3%
  • Hayır

OY: 35 33,7%

• Ankete Katılan
    104
Sosyolog olan sizsiniz aslinda (nick?) Daha dogru bilgi sahibi olmalisiniz, ya da arastirma mi yapiyorsunuz acaba?
30 yasindaki bireylerin seks yasantisinin olmamasi, el ele tutusmayi bile yanlis gormesi ne kadar doğrudur?
Ilk gencliginizde yasadiginiz olayin sizi derinden etkilemesi, size saygi duydugunu dusundugunuz tiplere (ki sevgililikte sevismek normaldir, el ele tutusmak, opusmek, sevmek vs... yani karsilikli birbirini sevme eylemi) yonlendirmesi de normal .ama gercek hayatta sevismemek normal degil. Surda en mutaassip tip bile en azindan elele tutuşmustur degil mi?
Oncelikle sizin tedaavi gormeniz gerekiyor, yillarca bu travmayi saklayabilmeniz bile mucize, birikim yaratmis olmali sizde. Size iyi gelecek insan lazim, tedavi edecek biri. Elimi tutmadi o yuzden bana saygi duyuyor dusuncesi cok yanlis bence. Fazlaa bastirilmis cinsellik saglikli değil bence. Bastirilmis toplumlarda daha cok suc islenmesi bunun kaniti olmalı.
Haklısınız, bölümüm bana çok şey kattı, ama terzi sökük misali..çevrem böyle bi durumum olduğunu duysa inanmaz, muhakkak bi çözüm yolu bulmuş konuyu halletmis olduğumu düşünürler..
İnanın bende farklı düşünmüyorum, evet benim özelim evet benim tercihim değildi evet bu kafa hiç bana göre bi kafa değil, ama şu an yaşadığım şehir ve ailemle zıt noktalarda duruyoruz..ve inanın dengeyi sağlamak çok zor.

Birçok kişi erkek arkadaşınızın tutumunu sorgulamis, şüpheli bulmuş.
Eğer kendisi dinini yaşayan biri ise, davranışları, düşünceleri gayet tutarlı. Ama ne yazık ki ülkemizde dindar olmakla cahil olmak çok paralel görüldüğü için evlilik dışı cinsellik yaşamayı reddeden kişiye şüphe ile bakılıyor.
Kimse kusura bakmasın ama evlilik dışı yaşanan ilişkilerde kadın hep kullanılan taraf oluyor. Evet kadın da zevk alıyor, o da istiyor fln ama kaç tane kadın cinsellik yaşadığı erkeğe karşı duygusal olarak hiçbir şey hissetmez? Ayrıca hissetmeden cinsellik yaşamak bir meziyet midir?
Dini her yönüyle yaşayan bir adam, kadına da saygı duyar kendine de ve bu yüzden cinsellik yasamayabilir. Eğer erkek arkadaşınız bu seviyede ise yaşadığınız durumu onunla paylasabilirsiniz.

Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Buralarda ya işin olacak ya esin,diğer türlü kapanmaz milletin çenesi.
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
Bugünlerde ayrılmayı düşünüyorum çünkü daha fazla tasiyamiyorum..
Lütfen fikir verin,yerimde olsanız ne yapardiniz? ?

Kızlık zarı, taşımak, suçluluk duygusu vs... hayatımda hiç beynimde taşımadığım şeyler, vücudumla ilgili bir hesap hayatım boyunca kimseye vermedim, annem, babam, eşim kimliği fark etmez, bu düşüncelerimle kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin diyorum.
Ayrıca sevmediğin bir adamı sırf iyi olduğu için hayatında tutmak da doğru bir davranış değil
Bir küçük dipnot da adam için sen yaşlarında ya da senden büyük birinin kimseyle göz göze bile gelmemiş olması bana göre hiç normal değil, adamı bir de bu açıdan düşünürdüm

Birçok kişi erkek arkadaşınızın tutumunu sorgulamis, şüpheli bulmuş.
Eğer kendisi dinini yaşayan biri ise, davranışları, düşünceleri gayet tutarlı. Ama ne yazık ki ülkemizde dindar olmakla cahil olmak çok paralel görüldüğü için evlilik dışı cinsellik yaşamayı reddeden kişiye şüphe ile bakılıyor.
Kimse kusura bakmasın ama evlilik dışı yaşanan ilişkilerde kadın hep kullanılan taraf oluyor. Evet kadın da zevk alıyor, o da istiyor fln ama kaç tane kadın cinsellik yaşadığı erkeğe karşı duygusal olarak hiçbir şey hissetmez? Ayrıca hissetmeden cinsellik yaşamak bir meziyet midir?
Dini her yönüyle yaşayan bir adam, kadına da saygı duyar kendine de ve bu yüzden cinsellik yasamayabilir. Eğer erkek arkadaşınız bu seviyede ise yaşadığınız durumu onunla paylasabilirsiniz.
Kesinlikle öyle.. dinini yaşayan biri hatta benim namaza baslamam da etkili olan biri.ben onu asla eleştirmedim olumlu ya olumsuz sadece profilini çok iyi biliyorum ve saygı da duyuyorum.ama sakladığım bu durum gitgide ağırlaşıyor artık. Bu sebepten dolayı ayrılmayı düşündüm..bu durumu anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum..

Canım çok üzüldüm gerçekten. . Yıllarca gerçekten çok zor bir şeyi sırtlamışsın. Sorun bu değil ama keşke o zaman susmasaydın böyle pislikler ortada dolaşmamalı. Senin sustuğunu görünce başka insanlara da zarar vermiştir büyük ihtimal. Zaten bu sapıklar nasıl olsa susar diye böyle şeylere cesaret ediyorlar. Senin ne sebeplerle sustuğunu da anlıyorum ama keşke o pislik cezasını çekseydi. Malesef tek cezayu sen çekmişsin. Çok şükür ilahi adalet diye de bişey var.

Rıza dışında seninle beraber olan adamdan ne farkınız var . Suan sizinde kalben birlikte oldugunuz adama rızanız yokmuş .

Canım çok üzüldüm gerçekten. . Yıllarca gerçekten çok zor bir şeyi sırtlamışsın. Sorun bu değil ama keşke o zaman susmasaydın böyle pislikler ortada dolaşmamalı. Senin sustuğunu görünce başka insanlara da zarar vermiştir büyük ihtimal. Zaten bu sapıklar nasıl olsa susar diye böyle şeylere cesaret ediyorlar. Senin ne sebeplerle sustuğunu da anlıyorum ama keşke o pislik cezasını çekseydi. Malesef tek cezayu sen çekmişsin. Çok şükür ilahi adalet diye de bişey var.
İşin tahammül edilmez yani şu an aynı şehirdeyiz, nadiren de olsa görüyorum ve her gördüğümde anlıyorum ki yıllarca kendimi iyileştirme konusunda bi arpa boyu yol gidememisim..Bende inanıyorum mutlaka çıkar ahım..

aşık değilsen niye berabersin. kimseye bişey söylemek ve aşık olmadığın bi bilişkiyi devam ettirmek zorunda değilsin.

ya işin olacak ya eşin ne kadar çirkin bi düşünce, pek fazla iş imkanı yok diyorsun , tüm şansları zorladığına emin misin?
en bi sevdiklerimden:KK22:
"tüm şansları zorladığına emin misin?"

17 yaşında tecavüze uğradınız ve hiç sesiniz çıkmadı yani, kimse bilmedi, siz sakladımız. Çok ilginç. Çocuk tecavüzlerinde çocukları korkutup saklatabiliyorlar da, koskoca kız nasul hakkını aramaz anlamadım.

Bence sizin iş baştan aşağı sakat. "Ya eş ya iş " kafasıyla evlenilmez. Bu çok sığ bir düşünce olmakla birlikte o adama da haksızlık. Tabii bu sebepten evlendiğini bilmiyorsa.

Çok acımasızca bir yorum olmuş. Herkes sırılsıklam aşık olup evlenmiyor ama belli ki seviyor yinede..
Sırılsıklam aşık olmuyor ama sevdiği insana deger veriyor . İnsan sevdiği insana karşı dürüst olma konusunda an be an terddud etmemeli .zaten böyle bir konu açtı ise beraber oldugu kişi bekarete önem veren bir kişidir.Dolayısıyla şimdiye kadar coktan acıklamış yada ayrılmış olunması gerek die düşünüyorum .

Bu kadar sert bi eleştiriyi hakettiğimi düşünmüyorum açıkçası, ayrıca bahsettigim şahıs sevgilim arkadaşım falan değildi, detaylari bilmediğiniz için bu denli ağır eleştirilerinizi anlamaya çalışıyorum..
Bilmediğimi söylerken, aklı bel altına çalışan bu konularla içli dışlı olan biri olmadığımı belirtmek için yazdım onu sadece..umarım anlatabilmisimdir derdimi.
Ben bu tarz olaylara cok uzuluyorum ve aslinda elestirmiyorum sadece sapiklarin tecavuzculerin 'sikayet edilmesini ve cezalandirilmasini' istiyorum. Sizin de bir adi yuzunden su an su yasadiklarinizi yaşamamanizi isterdim. O yuzden tum ofkem bu sapiklarin sikayet edilmemesine ve dolayisiyla cezasini bulamamasina yonelik. İşte sorun da senin yazdigin gibi sen istemeden sana zorla bir sey yapilmasinda! Sevgilin olsaydi da ayni sekilde suclu olurdu. İnsallah anlatabilmisimdir...

Bu arada sorunuza yorum yapmak istiyorum. Böyle bir şey saklanılmaz. Özellikler bekarete önem veren biriymiş. Böyle şeylerin muhakkak ortaya çıkacağını düşünüyorum. Birde belki size inanmayabilir doğruları söyleseniz bile. .

Kesinlikle öyle.. dinini yaşayan biri hatta benim namaza baslamam da etkili olan biri.ben onu asla eleştirmedim olumlu ya olumsuz sadece profilini çok iyi biliyorum ve saygı da duyuyorum.ama sakladığım bu durum gitgide ağırlaşıyor artık. Bu sebepten dolayı ayrılmayı düşündüm..bu durumu anlatacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum..
Çok iyi ettin. İnsan sorunlarını içine kapanarak çözemiyor zaten. Burda herkes kendi açısından bakarak yorum yapıyor siz de böylece farklı açılardan görmüş oluyorsunuz.

17 yaşında tecavüze uğradınız ve hiç sesiniz çıkmadı yani, kimse bilmedi, siz sakladımız. Çok ilginç. Çocuk tecavüzlerinde çocukları korkutup saklatabiliyorlar da, koskoca kız nasul hakkını aramaz anlamadım.

Bence sizin iş baştan aşağı sakat. "Ya eş ya iş " kafasıyla evlenilmez. Bu çok sığ bir düşünce olmakla birlikte o adama da haksızlık. Tabii bu sebepten evlendiğini bilmiyorsa.
Arkadaşlar kimseyi böyle önyargılı yazılar yazmayiniz.o anda ne oldu niye sakladı ne korkuttu bilemeyiz.herkesin başına gelebilir.sizin gelmese kızlarımızın başına gelebilir.allah korusun. Burdan böyle atıp tutmak kolay ama yaşayınca çok ağır gelir.elinden bisey gelmez.o yüzden sanki hiç sizin başınıza gelmeyebilecekmis gibi yargilamayin.:/
Arkadaşım o anda polise gitseydin iyi olurdu fakat geçmiş geçmişte kalmış.şimdi dava acsan o insanı bulma şansın varsa ac.psikolojim bozuldu ve halen anlayamadım.bu iğrenç insan cezasını bulmadan atlatamiyacgimi anladım.başkaları da yanmasın diye sikayt edebilirsin imkanın varsa (o iğrenç kişiyi bulmak gibi)sen üzülme bu senin suçun değil 17 yasinda sevismekten anlayanlar varmis ki ilişkide ileri mi gitmek istediniz yazmışlar.neyse kadın kadının yanında olması gerekecegine karşısında duruyor.kadının dusmani kadindir diye bosuna dememisler.
Üzülme kardesim sevgilin de olmayı versin illa ki nasibin vardır biryerlerde.öyle herkesi de dost sanıp guvenme sakin.
Kendine iyi bak

Back