- Konu Sahibi toysosyolog
Haklısınız, bölümüm bana çok şey kattı, ama terzi sökük misali..çevrem böyle bi durumum olduğunu duysa inanmaz, muhakkak bi çözüm yolu bulmuş konuyu halletmis olduğumu düşünürler..Sosyolog olan sizsiniz aslinda (nick?) Daha dogru bilgi sahibi olmalisiniz, ya da arastirma mi yapiyorsunuz acaba?
30 yasindaki bireylerin seks yasantisinin olmamasi, el ele tutusmayi bile yanlis gormesi ne kadar doğrudur?
Ilk gencliginizde yasadiginiz olayin sizi derinden etkilemesi, size saygi duydugunu dusundugunuz tiplere (ki sevgililikte sevismek normaldir, el ele tutusmak, opusmek, sevmek vs... yani karsilikli birbirini sevme eylemi) yonlendirmesi de normal .ama gercek hayatta sevismemek normal degil. Surda en mutaassip tip bile en azindan elele tutuşmustur degil mi?
Oncelikle sizin tedaavi gormeniz gerekiyor, yillarca bu travmayi saklayabilmeniz bile mucize, birikim yaratmis olmali sizde. Size iyi gelecek insan lazim, tedavi edecek biri. Elimi tutmadi o yuzden bana saygi duyuyor dusuncesi cok yanlis bence. Fazlaa bastirilmis cinsellik saglikli değil bence. Bastirilmis toplumlarda daha cok suc islenmesi bunun kaniti olmalı.
İnanın bende farklı düşünmüyorum, evet benim özelim evet benim tercihim değildi evet bu kafa hiç bana göre bi kafa değil, ama şu an yaşadığım şehir ve ailemle zıt noktalarda duruyoruz..ve inanın dengeyi sağlamak çok zor.