- 17 Şubat 2015
- 7.884
- 21.129
- 348
- Konu Sahibi toysosyolog
-
İlk secenek..tecavüz yaniRızam dışı derken tecavüz mü yoksa erkek arkadaşınız birlikteyken ileri mi gitti?
Öyle adamdan da korkarım ben...30 yaşında ve öğretmen, gerçekten olmamış çünkü ben kendimi helalime saklıyorum dedi..açıkçası bir yıldır elimi bile tutmadı..
Saklayabilecegim bi konu değil ki..eninde sonunda öğrenecek ve açıkçası kabul etmicegini çok iyi biliyorum..
Bazı sorular var arkadaşlar genelde aynı konuda kararsız kalmış anlaşılan, acikliyim..Kızlar merhaba, ilk kez konu açıyorum,umarım derdimi en anlaşılır şekilde açıklayabilirim.
18 yaşıma girmeme iki hafta kala rızam dışı bi olay yaşadım,açıkçası bu işleri pek bilen biri değildim yani kizlik zarı nedir onu bile bilmezdim.
Ailemden sakladım tabii hala bile bilmezler ki şu an 26 yaşındayım ve taşımak zor olsa da saklıyorum bunu.işin kötü yanı şu an bi isim yok,bulunduğum şehirde de pek fazla iş imkanı yok..
Buralarda ya işin olacak ya esin,diğer türlü kapanmaz milletin çenesi.
Bir yıllık bi ilişkim harika bi insan ama aşık değilim,onun hayatında bir İlkim sadece,kimseyle göz göze bile gelmemiş ve ben suçluluk duygusundan kurtulamıyorum.
Bugünlerde ayrılmayı düşünüyorum çünkü daha fazla tasiyamiyorum..
Lütfen fikir verin,yerimde olsanız ne yapardiniz? ?
Diktirmeyi bende düşündüm çoğu kez, ama sonrasında kaldırabilir miyim bu durumu ondan emin değilim. .Ben söylemekten yanaydim hep, ama karşımdaki böyle kapalı bi kutu iken yapamadım işte bi yıldır..Erkekler inanmaz tecavüz olayını. şikayet yok, vs kimse inanmaz. aynı şekilde bisiklete binerken, salıncakta sallanırken, düştüm zar esnek vs gibi olaylara da inanmazlar. Çünkü birçok kişi maalesef isteğiyle ilişki yaşadığı halde bu tip yalanlara başvurmak zorunda kalıyor.
sevmiyormuşsunuz. eğer seviyor olsaydınız gidin diktirin derdim. sevmediğiniz için ayrılın bence. Kesinlikle de söylemeyin.
Su ana kadar yapmaya çalıştığım buydu zaten, olmamış gibi davrandım.ama eğer atanamazsam evlilik konusu daha çok gündeme gelecek diye korkuyorum..sanırım sevgilin bu tarz meselelerde hassas birisi o yüzden söylemesen geleceğiniz için daha iyi olur.. vicdan azabı çekeceğin bir durum yok ortada tecavüz bu senin bi suçun yok. bence hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?