• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 yasindaki ogluma bakici ariyorum.Diyarbakir /kayapinar

lale120

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
1
0
1
35
3.sinifa giden çocuğumu servise bırakıp alacak amaç evde yanliz kalmaması.yaş sınırlaması yok.ilgilenenler bana ulaşabilir.tam gun.hafta sonu ve tatillerde çalışmayacak

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdan birilerine mi çocuğunuzu emanet edeceksiniz? Çevrenizde meslek lisesi yok mu Çocuk gelişimi mezunu genç bir kız bulabilirsiniz. Genellikle Mealek lisesi mezunları bu tarz işler arıyorlar.
Buradan derken ? Burada bir çok kesime kitleye ulaşma ihtimali var?! Herhalde görüşüp edip , araştırıp,biraz deneyip öle karar verecek konu sahibi napsin?! Çaresiz kalmış ki her yere yazıyor bende buradan öle bir ilan koydum ama bir Allah'ın kulu dönüş olmadı.bakici işi artık o kadar zorlaştıki maddi manevi. Mecbur kalınca insan her yerden yardım vs araştırır.yani burasi abest bir şey değil.

Buradan derken ? Burada bir çok kesime kitleye ulaşma ihtimali var?! Herhalde görüşüp edip , araştırıp,biraz deneyip öle karar verecek konu sahibi napsin?! Çaresiz kalmış ki her yere yazıyor bende buradan öle bir ilan koydum ama bir Allah'ın kulu dönüş olmadı.bakici işi artık o kadar zorlaştıki maddi manevi. Mecbur kalınca insan her yerden yardım vs araştırır.yani burasi abest bir şey değil.
Yanlış anlamayın ama bana uygun değil burdan birilerini bulmak.

Dediğim gibi en güzeli çevrenizden destek almak.. Okullar veya Üniversitelerden bile referanslı ćalışmak isteyen öğrenciler,mezunlar oluyor..

Yanlış anlamayın ama bana uygun değil burdan birilerini bulmak.

Dediğim gibi en güzeli çevrenizden destek almak.. Okullar veya Üniversitelerden bile referanslı ćalışmak isteyen öğrenciler,mezunlar oluyor..
Valla yok inanın ,yada benim çevremde yok.adam bulamıyoruz .he tabiki burda ilan koyunca yazan kisiye ,sorgusuz sualsiz hemen gel başla diyip çocuk emanet edilmez elbette ama işte deneme süresi araştırma vs yapılır son ihtimal olur. Yoksa tabiki en güzeli tanıdık çevreden bulmak elbette👍

Back