Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden bakılıo bu replere de bulamadım bı turlu ayy cok fenayım ben yaa sıcak bı yandan aclık bı yandan nefes alamıyorum sankıııı
vermişsin canım saol harikasın rep veren ellerin der görmesinnnben bilmiom yaaa:kedi:
ama şimdi vericem umarım yapabiliriimm :kedi:
saol cnaım seninde kandilin mubarek olsun duaların kabul olsunarkadaşlar kandiliniz mübarek olsun,
hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum :)
:roflol: sende şeftali soyamıyanlardansın demek allah kolalık versin ozaman evlenince eşin yandıazıcık gıttım nolmus boyle oku oku bıtmedı bısıkletım geldı de onu kurdum falan off acaıp terledım aclıktan ölcem sandım bıan bı seftalı yıyorum suan. kızarmam umarım kendım soydum dacok sevıyorum ama kabugu benı kızartıyo o yuzden hep bırı soyar da verır
bugun kendım soydum kasınmaya basladım bıle
![]()
canım kullanıcı paneli var ordan bakılıyornerden bakılıo bu replere de bulamadım bı turlu ayy cok fenayım ben yaa sıcak bı yandan aclık bı yandan nefes alamıyorum sankıııı
sende şeftali soyamıyanlardansın demek allah kolalık versin ozaman evlenince eşin yandı
canım kullanıcı paneli var ordan bakılıyor
Ana SayfaKullanıcı PaneliSosyal Gruplar
üst kısında kullanıcı panelini tıkla orda görürsün
:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin özlemcim yapışmaz merak etme soyar ozaman geldimi bütün işleri birlikte yaparsınız ilk başlarda tabi sonra herşeyi sen yaparsın :roflol:saol. bakıyım hemen. aman herseyı bana yaptırcakmıs zaten bıseye elını surmeyı dusunmuyobarı bı seftalı soysun ya da yemeyız olur bıter :) nolcak yanı bı seftalı soymaktan elıne mı yapıscak tum ıslerı ben yapcam :)
:roflol::roflol::roflol: allah iyiliğini versin özlemcim yapışmaz merak etme soyar ozaman geldimi bütün işleri birlikte yaparsınız ilk başlarda tabi sonra herşeyi sen yaparsın :roflol:
kızlar ben çorbamı içmek için termostan kaseye dökerken bütün parçaları içinde kaldı nerdeyse sadece suyu ve salatalıkları var ucu da küçük elimde başka alet edavat da yok hadi öyle içeyim bari dedim ama resmen açım hiç doymadım![]()
kapagını acıp da doksen acaba olmaz mı? calkala falan dıbıne yapıstıysa...
ay kızlar sinirden elim yağaım titriyor resmen eşim aradı şimdi kaynım aramış bu akşam ist a iş için gelecekmiş belki eşini de alıp gelcekmiş..yani evden aynı anda içeri gircez..acayip sinir oldum bu ayrann detoksu nedeniyle sanırım hiç halim yok ..haftasonu evde dğeildim temizlik yapamadım ev derli toplu sayılır ama temiz değil sonuçta...ilk defa evime gelecekler ve şimdi haber veriyorlar..haftasonu yola çıkıyorum dün çamaşırarı yıkadım bugün ütü yapacaktım...artı bugün kandil..çalışan insanız sonuçta ama asıl derdim tabi ki acayip fesat olan eltim...beni sürekli süzer kıskançlığını çok belli eder..Ona açık vermek istemiyordum...
kapağını açtım zaten canım ya dibinde kaldı çoğu:))çalkaladım neler neler yaptım görcen özlem:)
başım dönüyor:bbo:
bıran evlılık hayallerımden vazgecer gıbı oldum yaa :) bosver kıskananlar catlasın.. :) onların yaptıgı dusuncesızlık daha oncesınden haber vermelerı gerek bıde hafta ıcı. kımsenın bısey demeye hakkı yok evın her daım pırıl pırıl derlı toplu olamaz sabahtan aksama kadar calısıyosun.
ben azcık uyucam gorusuruz sonra kendınıze ıyı bakın.
başım dönüyor:bbo: