Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugunki menum sabah 2 yumurtali omlet bir dilim kasar ceyrek lavas 3 zeytin bir tane salam

Aksma bir dolma bir porsiyon dan az etli sebze yemeği iki kasik yogurt

1 saat yürüyüş sınavdan eve yürüyerek geldim

Aksam acikirsam bir parçatavuk yiyerim belki
Simdilk yarim litre su ictim regl oldigum icin su icinde üşüyorum

Bugün yediklerim
Sabah yumurtali patetes peynir zeytin iki dilim ekmek

Öğlen
Aksam çorba et sote iki dilim ekmek

Bir iki saat sonra da meyve yerim inş acikmam
Yarım saat spor
Yatmadan spor yaparsam yazarım yine
Aksam küçük gorumcem gelecek kızımı özledim diyor çok yorgunum ama severim kendisini ceviremedim geri

Arkadaşlar bugünlük menümü yazayım unutmadan
Sabah uyanınca yarım litre ılık limonlu su
Bi bucuk haşlanmış yumurta
Birbuçuk yumurta
1kk beyaz peynir
Yarım yeşil elma
Ara sade türk kahvesi
Öğleyle akşamı birleştirdim bugün saat 16:30da
Izgara tavuk göğsü bi parça
Patates püresi bi dilim ekmek ;)
Ekmek yediğim için yatana kadar bisey yemem artık çok acıkırsın yarım elmas duruyo onu yerim;) tabi aralarda da su;)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Akşam yemeğimide yedim saat 18:30da ;)
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım;

Sabah; 10:00 gibi
2 dilim tam tahıllı ekmek
2 haşlanmış yumurta
1/2 salatalık
1 turp bol limonlu
1 parça peynir
4 zeytin

ara; 1 şekersiz sütlü kahve

Öğlen; 13:30 da
1 tabak zeytinyağlı pırasa ( dünden kalmıştı bitireyim dedim )
1 kase yoğurt

ara; 1 şekersiz sütlü kahve

Akşam; 18.30da
1.5 tabak spagettili yeşil mercimek

( Yozgatlı bir arkadaşım öğretmişti bana ;) bildiğin yeşil mercimeği az yağlı suda yaşlayıp ufak ufak kırdığın spagettileri içine atıyorsun ve spagettilerde içinde iyice pişiyor ;) onlar hatta yazın onu soğuk ayranla karıştırıyorlarmış ama ben sıcak daha çok sevdim sulu yemek gibi )

Tembel işi yemek oldu biraz ama çok hafif ve doyurucu :D 1.5 tabak yedim çünkü birazdan görümceme çaya gidiceğiz ve kaçamak yapmamam için iyice tok olmam lazımdı :D

Bu arada ilaçlarımıda düzenli kullanıyorum ve cidden kabızlık sorunu kalmadı ;) Nette söylemesi ayıptır tuvaletinizin yağlı olduğunu göreceksiniz yazıyordu baştan abartıyorlar sandım ama cidden öyle :D çok .oktan bir muhabbet oldu ama neyse :D :D :D

Gecmisi okuyamadim kaptanim annene gecmis olsun ne oldu ki

Dün öğlen Annem ikizleri okuldan alıp eve götürürken bir araba yoldan geçtikten sonra tam yoldan geçerken araba geri vitese takmış birden ve Anneme çarpmış o_O şükür bir şey olmamış sadece düşmeden saniseler evvel arabanın bagajına eliyle vurmuş o yüzden hafif elinin içi şişmiş ;)

oynakbasi34 oynakbasi34 geçmiş olsun
Diğer Eğitim ile ilgili olarakta gözün aydın

Çok sağ olun ;) Rabbim bir daha göstermesin ;)

Eğitim içinde inşallah çok güzel sonuçlarda alırım da onlarıda paylaşmak nasip olur ;) bende çok heveslendim :KK68:

Allah korumuş banu abla ya valla benim kaynanama da oyle carpmisti hala bacaklari agrar birkere de olsun hasar gordumu vucut toparlanmasi zor oluyo

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hani koskepden girişimciler için hibe Krediye başvurmam için uygulamalı eğitim kursuna alma şartı vardı ya :KK66: onunla ilgili az evvel mesaj geldiiiiiiiiiiiii :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Uygulamalı Eğitime kabul edilmişim ve onu tamamladıktan sonra işimi kurmaya başlayabilirim ( yasal olarak ) sonrada hibe kredi için başvurup değerlendirmelerini bekleyeceğim ama orada çalışan eleman bana demişti fikrin çok hoş eminim bunu değerlendirirler diye :21::21::21::21::21::21:

Çok sevindimmmmmmmm cidden :KK66:
Kurs pazartesiden perşembeye kadar her gün :KK66: sabah 09:30da başlıyor ama ne kadar sürüyor bilmiyorum :KK48:
ARtık pazartesi belli olur o :KK66:
Hayirli olsun canim hersey gonlunce olur insallah ;)

Sagolin kizlarcok zordu sinav birde trafige yakalandim az daha sinava yetisemiyodum yollari kapimislardi aksilikler yasadim ama cok sukur girdim
Hayirlisi olsun canm insallah guzel puan alip alirsin ehliyetini ;)

Gunun ozeti :KK66:
Sabah
2 bardak su

11 gibi
1 simit
Peynir
Zeytin
Bol Yesillik

Ara..
1kivi
1 Hibiskus cayi

Aksam..
Mercmek corbasi
Kofte .patates
Salata

1 incir
10 Kuru Kara uzum

2.5 lt. Su
20+20 spor
Haftalik toplam spor 40 dak :KK66:
Kizlar ben boyle yapicam kaptanimiza da zorluk olmasin toplu yazicam her menumun altina :KK66:

Hayirli geceler kizlar. Bende bugun misafir agırladim. Yaptiklarimin tadina dahi bakmadim.:KK9:ara ögunlerimi atladim. Suan hafif bir aclik hissediyorum insallah uyuyabilirim.

Sabah

2 kk peynir
3 zeytin
Domates salatalik marul
2 dilim kepek ekmek

Ara
Yok

Ogle
1 kutu ton baligi
Salata
2 dilim kepek ekmek

Ara
Yok

Aksam
4 kasik kiymali pirasa yemegi
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak süt

Spor yok. :temizlik: saymazsak.

Gunun ozeti :KK66:
Sabah
2 bardak su

11 gibi
1 simit
Peynir
Zeytin
Bol Yesillik

Ara..
1kivi
1 Hibiskus cayi

Aksam..
Mercmek corbasi
Kofte .patates
Salata

1 incir
10 Kuru Kara uzum

2.5 lt. Su
20+20 spor
Haftalik toplam spor 40 dak :KK66:
Kizlar ben boyle yapicam kaptanimiza da zorluk olmasin toplu yazicam her menumun altina :KK66:

Sporu boyle yazmak mantikli bende yazayim kolaylik olsun.
Hibiskus cayinin tadi nasil?

Bugün giremedim kp 40 mevlidi var yarın bir haftadır hazırlık yapıyoruz camide olacak mevlit birsuru uğraştık ikram olarak bende biraz kaçırdım tadayim derken çok başım döndü tüm düzenin bozuldu KV burda malum Allah sonumu hayra çıkarsın

Back
X