Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar ...
Selam arkadaşlar,
Ben cuma günü 3. Grupta başladım ama orası pek aktif olmadığından pek motive olamadım ve buraya transfer oldum.
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)

Herkese hayırlı sabahlar. Davet edildim ve geldim. 4 gün önce başka bir takıma girdim ama aktif olmadiklari için ayrıldım. Bundan sonra inşallah burada sizlerle yoluma devam etmek istiyorum.
165 boy, 77,5 kilo hedef 10 kilo vermek
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz ;)
Saglikla hedefe ulasin insallah ...

günaydın kızlar :KK3::KK3:
bugün çok değişik bigün, eşimle çok kötü kavga ettik dün, konuda o kadar basittiki ama iş o sustukça özür dilemedikçe büyüdü, sonunda sesimize kayınvalidem yukarı çıktı ve eşim evden gitti, nerde kaldı onuda bilmiyom, ama huzurluyum anlamadım gitti, mesajla sordum yerini bana konuşma lan dedi, whatsupptan düğün fotomuzu falan silmiş, gece eve gelmezsen bu iş biter dedim, bitir o zaman dedi, ne acayip, zaten evlendiğimizden beri, maçtan başka bişey bildiği yoktu, benle ilgilenmedikçe uyardım onu tatlı tatlı ama anlamadı bak yapma dedim, neden evliyiz o zaman hep tvde maç izliyo yada telde maç bakıyo iddaa, yada top oynamaya gidiyo, o zaman beni bu eve niye getirdinkii, şakayla karşık tatlı tatlı uyarıyodum iki haftadır, sonunda patlaması böyle kötü oldu, şimdi işteyim, akşam eve gitsemmi gitmesemmi bilmiyom, babamlarada gidemem çok üzülürler, fabrikada kalsam diye düşünüyom elalem ne eder nerde kalırımki burda iş yaparım sabaha kadar :işsiz:

günaydın herkese bugün ilk günüm ve çok motiveyim yazdıklarınızı okudukça dahada motive oluyorum hadi inşallah
Esracim seni anliyorum uzuldun kirildin mutlaka...
evlilik cok sabir istiyor bazen insan sevip evlendigi adami taniyamiyor ..
En guzeli oturup konusarak anlasmak eminim oda uzulmustur
Insallah tatliya baglanir sorunlariniz ;)

Evime misafir gelmedigi için yemiyorum haliyle Avsumay Avsumay

Esrasi Esrasi cnm uzuldum olanlara acikcasi cok inatlasmanin bir geregi oldugunj dusunmuyorim evliligini etkileyecek konularda diger taraf inat ediyosa bence sen alttan al barışınca tatli dille kırgınlıklarıni dile getirip konuşabilirsiniz bence evine git olay daha fazla buyumesin evliligin ilk yillari olur üzme kendini
haklısın eve gidicem ama inat etmeyince o daha çok şımarıyo sanki eziliyomuşum gibi hissediyorum yaa, normalde uysalımdır ama kavga olunca böyle oluyom :KK48:
Selam kizlar ...

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz :KK66:
Saglikla hedefe ulasin insallah ...

Esracim seni anliyorum uzuldun kirildin mutlaka...
evlilik cok sabir istiyor bazen insan sevip evlendigi adami taniyamiyor ..
En guzeli oturup konusarak anlasmak eminim oda uzulmustur
Insallah tatliya baglanir sorunlariniz :KK66:
biz konuşamıyoruz, o susuyo yada bağırıp gidiyo, aslında konuşabilseydik hiç bu kadar büyümeycekti, benimki onbeş gün küs kalır huyudur, uzun zamandan beri onbeşgünlerimiz başladı yine :D gülüyom artık galiba bende alıştım

Kizlar vucut olarak yorgunm ya bu diyet isi bunyemi alt ust etti sanirim ne yapsamki hep aclik hissi var birde canim tatli seyler istiyo vucudumda yorgun sabahlari ayaga kalkacak takat olmuyo kemikleri acio resmen sizce vucudumu fazla mi yordum

Kizlar vucut olarak yorgunm ya bu diyet isi bunyemi alt ust etti sanirim ne yapsamki hep aclik hissi var birde canim tatli seyler istiyo vucudumda yorgun sabahlari ayaga kalkacak takat olmuyo kemikleri acio resmen sizce vucudumu fazla mi yordum
bence sütlü tatlı kaçamağı yap iyi gelir, arada şaşırtmak lazım metabolizmayı

ilk aylar bende öyleydim dr az yiyorsun demişti

3 tane hurma yiyebilirsin günlük

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

ASlında kurstan saat 17:00de geldim ama dünki yorgunluğumu atamadım sanırım :KK53: bir yarım saatçik de olsa uyumuşum :KK48:
Yine gayet keyifli bir kurstu ;) Bol bol sohbet edip işlerimizi işledik ve yeni bir çeşit iş öğrenmeye başladım ;)
Öğlen arasında yine hatunlar hadi yemeğe gidelim dediler ve ben diğerlerine rağmen gayet güzel beslendiğimi düşünüyorum ;)

Millet lahmacunları götürürken ben;

1 kase Ezogelin çorbası
1 karışık salata yedim ;)
Sadece bizimle gelen bir abla ille boğazımdan geçmez sende lahmacun ye diye tutturunca 1/4 lahmacun yedim :21:
İşin garibi normalde ben 3 lahmacunu bile rahat götürürken hiç cazip gelmedi o 2 - 3 ısırık :21:

Bu arada eşim ilaçlarımı eczaneden almaya gittiğinde yine o eczacıda aynı şeyi söylemiş bir ilaç için ( piyasada yok diye )
Raporlu ilacında bir eksik ibaresi olduğu için veremem demiş :KK53: Neyse artık çarşamba günü hastaneye göğüs ultrasonu için gittiğimde endokrine uğrayıp o doktoru bulur kontrol süresi geçmedi nasılsa tekrar raporu düzenletir diğer ilacıda değiştirmesini isterim ;)

Kızlar ben diğer grupta da bahsetmiştim burda da anlatayım size. Ben günlük beslenme alışkanlığımı değiştirdim. Bu diyet dışında da devam edicem inşallah.
1- Japon su terapisi. 1,5 aydır yapıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm. Hem metabolizmam düzeldi hem cildim inanılmaz düzeldi. Sabah aç karnına 4 su bardağı sıcağa yakın ılık su içiyorum, limonlu. Ayrıntılı bilgi için Google a Japon su terapisi diye arayabilirsiniz.

2- şeker orucu/diyeti. Bunu da bu şekilde Google'da aratarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kısaca hayatımdan şekeri ve paket ürünleri tamamen çıkarmak. Bunu ilk 21 gün yapmak çok önemli vücudun alışması ve temizlenmesi için. Sonra yaşam biçimi olursa daha iyi olur. Şekerin vücuda zararı korkunç. "That sugar film " diye bi belgesel var mutlaka izleyin. Kalori hesabı, yağsız besinler falan Fas'a fiso asıl bela şekermiş. Adam kendi üzerinde deney yapıyor 2 ay. Eskiden olduğu gibi 2300 kalori alıyor ama şekerle dolduruyor bu kaloriyi. Yani meyvesuyu soslar vs gibi. 2 ayda 8,5 kg alıyor ve göbek bölgesi 10 cm kalınlaşıyor ve sağlık sistemi ve ruh hali kötüleşiyor. Gerçekten de şeker yasal uyuşturucu kızlar. Bıraktığımın ikinci günü uyuşturucu müptelaları gibi yoksunluk çektim resmen ve gün boyu tripliydim, ağladım falan. Hani sırf beynime yalancı mutluluk hormonu salgılamadım diye psikolojim baya dalgalıydı. Neyse merak edenler mutlaka izlesin :)))

Japon su terapisini bende duymuştum hatta buradada paylaşmıştım ama bir türlü yoğunluktan başlayamadım ( sabahtan bir yerlere gitmek icap ettiği için tuvalet sorunsalı olur diye içemedim :D )
Yarın nasipse evden çıkmayacağım temizlik falan yapacağım ve sabahtan bakalım bende denemek isterim ;) tuvalet sorunu yaşamazsam her gün devam ederim bundan sonra ;)

Şeker orucunu denedim bende ama genelde 21 günün sonuna doğru ya bir şey yediğim oluyordu şekerli yada içinde şeker olduğundan haberim olmayan birşeyler yerdim :) ama çok uzun zamandır bizde karı koca ne kahveye ne çaya şeker kullanmıyoruz hatta en son ne zaman eve şeker aldık haberim yok :D

Bu arada faydasını gördüğünü zaten yazmışsında kilo olarak miktar ne kadar gitti ;)

bugun oglumun kumbarasını açtık
defactoya gidip bişeyler aldık dışarda döner ayran yedik
bide oyuncak aldık çok güzel geçti :)
iştah kesici çay önerisi olan var mı ?

Canım normal Marketlerde olan çayların içinde de var o Şeftalili bitkisel çaylardan ;) cidden çok tok tutuyor ;)

haklısın eve gidicem ama inat etmeyince o daha çok şımarıyo sanki eziliyomuşum gibi hissediyorum yaa, normalde uysalımdır ama kavga olunca böyle oluyom :KK48:
biz konuşamıyoruz, o susuyo yada bağırıp gidiyo, aslında konuşabilseydik hiç bu kadar büyümeycekti, benimki onbeş gün küs kalır huyudur, uzun zamandan beri onbeşgünlerimiz başladı yine :KK70: gülüyom artık galiba bende alıştım

Canım inan kızların dediği gibi zamanla oturuyor evlilikler ;) bizde ilk 2 sene baya birbirimize girdik :KK48: seninki yine evdeymiş benimki sağ olsun kahve alışkanlığıda vardı işten direk kahveye gider ve genelde 10 - 11 gibi eve gelirdi ;) hatta ben arayıp çağırdıkça bana inat geç gelirdi o_O telefonunu kapatırdı sırf arkadaşları dalga geçmesinler diye ( oooo bulaşıklar seni bekliyor sanırım diye dalga geçerlermiş :KK67: ) bu sefer iş inada bindi diye bende kahveyi arardım :D Bu seferde eve gelince kapışırdık vay sen beni milletin diline düşürdün diye o_O
Hatta bir keresinde eşimi 12yi geçirdi diye eve almadım :D gitmiş arabada 2 saat yatmış o zaman :D sonra tekrar kapıya gelip sessizce ya ne olur aç millete rezil olmayalım demiştide eve almıştım :D
Baktım inan inat ettikçe çok daha kötü olduk bende taktik değiştirdim :D asla benle ilgilenmiyorsun demedim, aksine o umursamada ona çok güler yüzlü davrandım, sırf kahveden erken gelsin diye Anne babasını eve davet ettim :D babasının korkusuna mecbur gelirdi :D dikkatinin bana yöneldiğini gördüğüm an hemen bir noktaya boş boş bakıp bana hayırdır birşeymi var dediğinde yooo iyiyim derdim :D
Yani anlıyacağın ufak ufak bilinç altına işleyip ona vicdan azabı yaşattım :D hani ben bu hatunu aldım ama sanki mutlu değil diye düşünmesine sebep oldum :KK53: Evde o yokken açıp müziği umursamadan oynuyorsam o aşağıdan zile bastığı an tvyi kapatıp sanki bütün gün kös kös oturmuşum havası veriyordum :D Bana hadi gel bir hava alalım desede ilk bir kaç kere yok ya canım istemiyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum diyip yatardım :D adamın nasıl bilinç altını etkilediysem her gün haftasonu dahil sadece yatmaya gelen adam ( ki o dönem kumar oynadığını söyleyenlerde olmuştu ama ben gözümle görmedim :63: ) birden bana odaklandı ;) sadece haftasonu gitmeye başladı hatta bir kaç ay sonra onlarda kesildi :KK48:
Her fırsatta hadi gel şuraya gidelim buraya gidelim demeye başladı ve her dışarı çıktığımızda uzun uzun konuştuk hiç sinirlenmeden sanki iyi bir arkadaşla dertleşir gibi konuştum onunla ( ama tabiki her konuşmamızda devamlı ona evet biliyorum beni canından çok seviyorsun aldığım her nefesle ilgilisin ve beni asla kırmak istemezsin ama şuda bir gerçek senin şu şu halin beni üzdü bir an da olsa diye çaktırmadan ona gazı vere vere konuştum :KK70::KK70::KK70::KK70: adamın beynine çaktırmadan koca bir aşk kazıdım :D şükürler olsun bak 17 sene bitti ve hala ilk günki gibi hatta eşimin demesine göre ilk günkinden çok çok daha yoğun bir aşkla bakıyoruz birbirimize :KK68:İnan hala evde bile yarım saat birbirimizse bakmadan duramıyoruz hatta büyük kızım bile şaşırıyor ve bazende diyor yahu yeterin hala baygın baygın bakıyorsunuz birbirinize diye :D :D :D )

Sende sabırla yaklaş eşine ;) gerekirse bir iki gün hiç bir şey yokmuş gibi davran sonra sinirler iyice yatışınca güler yüzle en tatlı halinle konuş eşinle ;) hatta güzel bir sofra hazırla ve en güzel yemeklerini yap ;) TV dahi açma sakin bir müzik eşliğinde sessizce yemeğinizi yedikten sonrada oturup konuş onunla ;) onu çok sevdiğini ve kaybetmek istemediğini anlat ;) bunun için elinden geleni yapacağını ve onunda kesinlikle bunu yapacağına emin olduğunu söyle ;)

Erkekler çocuk gibidir ;) onlara yaptırmak istediğini kendi fikriymiş gibi empoze edersen her dilediğini yaptırırsın ;)

Menüm

Sabah
2 yumurta
Biraz peynir
2 dilim tam.b. ek
1 incir

Ara
Leblebi 1 avuç

Öğle misafir vardı oyuzden
Bol salata 2 tane yağlı galeta

Ara
1 portakal