- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylw bi cay varsa ben bende alırım vallabugun oglumun kumbarasını açtık
defactoya gidip bişeyler aldık dışarda döner ayran yedik
bide oyuncak aldık çok güzel geçti :)
iştah kesici çay önerisi olan var mı ?
aktarda bir çay gösterdi adam ama param yetişmedi alamadı kayısılı bir çaydıÖylw bi cay varsa ben bende alırım valla
Selam arkadaşlar,
Ben cuma günü 3. Grupta başladım ama orası pek aktif olmadığından pek motive olamadım ve buraya transfer oldum.
34 yaşındayım
66 kg
Hedef 55
1.58 boy
Bir bebeğim var (2,5)
Yeni gelen arkadaslar hos geldinizHerkese hayırlı sabahlar. Davet edildim ve geldim. 4 gün önce başka bir takıma girdim ama aktif olmadiklari için ayrıldım. Bundan sonra inşallah burada sizlerle yoluma devam etmek istiyorum.
165 boy, 77,5 kilo hedef 10 kilo vermek
günaydın kızlar
bugün çok değişik bigün, eşimle çok kötü kavga ettik dün, konuda o kadar basittiki ama iş o sustukça özür dilemedikçe büyüdü, sonunda sesimize kayınvalidem yukarı çıktı ve eşim evden gitti, nerde kaldı onuda bilmiyom, ama huzurluyum anlamadım gitti, mesajla sordum yerini bana konuşma lan dedi, whatsupptan düğün fotomuzu falan silmiş, gece eve gelmezsen bu iş biter dedim, bitir o zaman dedi, ne acayip, zaten evlendiğimizden beri, maçtan başka bişey bildiği yoktu, benle ilgilenmedikçe uyardım onu tatlı tatlı ama anlamadı bak yapma dedim, neden evliyiz o zaman hep tvde maç izliyo yada telde maç bakıyo iddaa, yada top oynamaya gidiyo, o zaman beni bu eve niye getirdinkii, şakayla karşık tatlı tatlı uyarıyodum iki haftadır, sonunda patlaması böyle kötü oldu, şimdi işteyim, akşam eve gitsemmi gitmesemmi bilmiyom, babamlarada gidemem çok üzülürler, fabrikada kalsam diye düşünüyom elalem ne eder nerde kalırımki burda iş yaparım sabaha kadar![]()
Esracim seni anliyorum uzuldun kirildin mutlaka...günaydın herkese bugün ilk günüm ve çok motiveyim yazdıklarınızı okudukça dahada motive oluyorum hadi inşallah
haklısın eve gidicem ama inat etmeyince o daha çok şımarıyo sanki eziliyomuşum gibi hissediyorum yaa, normalde uysalımdır ama kavga olunca böyle oluyomEvime misafir gelmedigi için yemiyorum haliyleAvsumay
Esrasi cnm uzuldum olanlara acikcasi cok inatlasmanin bir geregi oldugunj dusunmuyorim evliligini etkileyecek konularda diger taraf inat ediyosa bence sen alttan al barışınca tatli dille kırgınlıklarıni dile getirip konuşabilirsiniz bence evine git olay daha fazla buyumesin evliligin ilk yillari olur üzme kendini
biz konuşamıyoruz, o susuyo yada bağırıp gidiyo, aslında konuşabilseydik hiç bu kadar büyümeycekti, benimki onbeş gün küs kalır huyudur, uzun zamandan beri onbeşgünlerimiz başladı yineSelam kizlar ...
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz
Saglikla hedefe ulasin insallah ...
Esracim seni anliyorum uzuldun kirildin mutlaka...
evlilik cok sabir istiyor bazen insan sevip evlendigi adami taniyamiyor ..
En guzeli oturup konusarak anlasmak eminim oda uzulmustur
Insallah tatliya baglanir sorunlariniz![]()
aktarda bir çay gösterdi adam ama param yetişmedi alamadı kayısılı bir çaydı
Öylw bi cay varsa ben bende alırım valla
tabiki var dokuzlu çay alın için, çok işe yarıyoaktarda bir çay gösterdi adam ama param yetişmedi alamadı kayısılı bir çaydı
fiyatı ne kadar bifde nerde bulabiliriztabiki var dokuzlu çay alın için, çok işe yarıyo
ben aktardan almıştım 7 liraydı, bazı markalarda satıyo burda yazmak yasakfiyatı ne kadar bifde nerde bulabiliriz
özelden yazarmısınben aktardan almıştım 7 liraydı, bazı markalarda satıyo burda yazmak yasak
bence sütlü tatlı kaçamağı yap iyi gelir, arada şaşırtmak lazım metabolizmayıKizlar vucut olarak yorgunm ya bu diyet isi bunyemi alt ust etti sanirim ne yapsamki hep aclik hissi var birde canim tatli seyler istiyo vucudumda yorgun sabahlari ayaga kalkacak takat olmuyo kemikleri acio resmen sizce vucudumu fazla mi yordum
ilk aylar bende öyleydim dr az yiyorsun demiştiKizlar vucut olarak yorgunm ya bu diyet isi bunyemi alt ust etti sanirim ne yapsamki hep aclik hissi var birde canim tatli seyler istiyo vucudumda yorgun sabahlari ayaga kalkacak takat olmuyo kemikleri acio resmen sizce vucudumu fazla mi yordum
3 tane hurma yiyebilirsin günlükKizlar vucut olarak yorgunm ya bu diyet isi bunyemi alt ust etti sanirim ne yapsamki hep aclik hissi var birde canim tatli seyler istiyo vucudumda yorgun sabahlari ayaga kalkacak takat olmuyo kemikleri acio resmen sizce vucudumu fazla mi yordum
diyetisyenle görüşsen canımGerçekten az yiyorum ama gram gidio her hafta biraz yesem kiko olarak geri dönmesinden korkuyorum o emeklerime yazik die düşünüyorum
Kızlar ben diğer grupta da bahsetmiştim burda da anlatayım size. Ben günlük beslenme alışkanlığımı değiştirdim. Bu diyet dışında da devam edicem inşallah.
1- Japon su terapisi. 1,5 aydır yapıyorum ve inanılmaz faydasını gördüm. Hem metabolizmam düzeldi hem cildim inanılmaz düzeldi. Sabah aç karnına 4 su bardağı sıcağa yakın ılık su içiyorum, limonlu. Ayrıntılı bilgi için Google a Japon su terapisi diye arayabilirsiniz.
2- şeker orucu/diyeti. Bunu da bu şekilde Google'da aratarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Kısaca hayatımdan şekeri ve paket ürünleri tamamen çıkarmak. Bunu ilk 21 gün yapmak çok önemli vücudun alışması ve temizlenmesi için. Sonra yaşam biçimi olursa daha iyi olur. Şekerin vücuda zararı korkunç. "That sugar film " diye bi belgesel var mutlaka izleyin. Kalori hesabı, yağsız besinler falan Fas'a fiso asıl bela şekermiş. Adam kendi üzerinde deney yapıyor 2 ay. Eskiden olduğu gibi 2300 kalori alıyor ama şekerle dolduruyor bu kaloriyi. Yani meyvesuyu soslar vs gibi. 2 ayda 8,5 kg alıyor ve göbek bölgesi 10 cm kalınlaşıyor ve sağlık sistemi ve ruh hali kötüleşiyor. Gerçekten de şeker yasal uyuşturucu kızlar. Bıraktığımın ikinci günü uyuşturucu müptelaları gibi yoksunluk çektim resmen ve gün boyu tripliydim, ağladım falan. Hani sırf beynime yalancı mutluluk hormonu salgılamadım diye psikolojim baya dalgalıydı. Neyse merak edenler mutlaka izlesin :)))
bugun oglumun kumbarasını açtık
defactoya gidip bişeyler aldık dışarda döner ayran yedik
bide oyuncak aldık çok güzel geçti :)
iştah kesici çay önerisi olan var mı ?
haklısın eve gidicem ama inat etmeyince o daha çok şımarıyo sanki eziliyomuşum gibi hissediyorum yaa, normalde uysalımdır ama kavga olunca böyle oluyom
biz konuşamıyoruz, o susuyo yada bağırıp gidiyo, aslında konuşabilseydik hiç bu kadar büyümeycekti, benimki onbeş gün küs kalır huyudur, uzun zamandan beri onbeşgünlerimiz başladı yinegülüyom artık galiba bende alıştım