- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208

Temizlik yaparken ne kadar kalori yaktığımı, zayıfladığımı düşünüyorum acayip motive ediyor beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaktığın kalorileri düşün:)Bende mutfaga dalacam nasil cikarim bilmem:))))bi orasi kaldi bi de balkon ve butuk sebzelik:)
Yok çok şükür bişey olmadı şimdiye kadarCanim esin korunuyo dimi hic yan etkileri olmadi mi esindezambak86 bu arada bende acaip takıntılıyımdir mesela temizliğe girissem kose bucak heryer bitmeden o gunu bitirmem yarisini ertesi gune birakmam ama bazen bi kuvvet gelio aniden kalkip girisiyom bazende evi pislik goturuyo kalkip yapmam belki bunda misafirim olmamasida etken evime gelen giden olmaz cunku pek tanidigim kimse yok burda
Yasminin yan etkileri yokmu birde nasil kullaniyo reglin ilk gunu mu hergun mu icilir ara verilmeden mi ben hic bilmiyorum kullanmadim hic ya spiral yara kanamalara neden oldugu icin birde rahat edemem die istemiyorum birde pahali baya ya E elifdnzzz
Bende geldimLargeGemini bu ara da ikimizden başka pek kimse yazmıyor bugün:)
KÜL'LERDEN DOĞMAK VOL.2
LargeGemini temizlik konusunda motiveye ihtiyacın varsa buraya katılabilirsin ,ben ordayım
Misafir konusunda burda kimsem yok demişin ya,ben de buralı değilim benim de burda kimsem yok misafirlerim memleketten gelecek
Bu arada nerelisin sen?
LargeGemini bu ara da ikimizden başka pek kimse yazmıyor bugün:)
Ben de KahramanmaraşlıyımCanim ben Agriliyim:) bir bakim ben su topige peki sen nerelisin
Evleneceksen gel daha entrikalıValla kızlar benim bu hareketliligime bi deri bi kemik kalmam lazım
Hiç oturamiyorum
Çamaşır as bulasik makinesini boşalt
Aksama ıspanak yemeği yaptım
Eşimin gelmesine yakinda erişte makarnasi yaparım
Benden böyle biraz sonra az esra erolu açarım dizi film niyetine izliyorum
Ayrılıp barisiyorlar kavga entrika dolu