Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben bugün faklı bir diyete başladım..
İdare etmeye çalışıyorum istediğin kadar yiyorsun ama yiyemiyorum ki bu saate kadar ancak 2,5-3 patates yedim yenmiyor. Ama acıkıyorum biraz daha yiyeyim diyorum tıkanıyorum bu günü bi atlatayım muhtemelen yarın daha zor olacak sebzegünü çünkü
Az ve dengeli beslenmek en güzeli aslında
Böyle diyetler o anda işe yarıyor gibi görünsede vücudun düzenini bozuyor
Sonra o şekilde beslenmeyi bırakınca fazlasıyla geri alınıyor

Kizlar merhaba 2 dilim baklava yedim onu ne yaparak yakabilirim acaba

Babacigim emekli oldu bu ay cok sukur ağrıdan kargo geldi bana ve tatlimi da koymuşlar bizim oranin baklavasi super bisey valla dayanamadim yedim pisman degilim :KK73:

Afiyet olsun canım ;) şükür henüz haftanın başı ama tabiki bir 30 dakikada olsa spor yaparsan süper olur ;)
İnşallah babacığında uzun süre emekliliğin tadını çıkarır doyasıya ;)

zambak86 zambak86 , @musmutlu8787 , @Esrasi Nerelerdesiniz Yeşil takım nasıl gidiyor bugün?

oynakbasi34 oynakbasi34 kaptanım umarım otuz kişinin içine girersin

Aminnnn inşallahhhh canım çok istiyorum birşeyler yolunu bulsun ;)

Maşallah inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım aenin adına gerçekten çok sevindim
57 kilo bence 18 haftalık biri için gayet güzel dikkat edersin fazla almazsın sende o enerji var zaten
İnşallah bende 55 lere düşerim yaz gelmeden kız dua et bana hamişlerin duası kabul olur
Bol bol dua ederim canım benim ben eminim yaza kadar basaracaksin :KK200:

Sagol banu abla zaten 25 dk spor yaptim ama hergun yaptigim spordu yemek yapiyorum simdi islerimi halladip bi 20 dk daha spor yapim bari
Afiyet olsun canım :KK66: şükür henüz haftanın başı ama tabiki bir 30 dakikada olsa spor yaparsan süper olur :KK66:
İnşallah babacığında uzun süre emekliliğin tadını çıkarır doyasıya :KK66:

Aminnnn inşallahhhh canım çok istiyorum birşeyler yolunu bulsun :KK66:

Bu arada kizlar annem kendi pisirdigi lavas ekmegide yollamis artik cavdar ekmegi yerine yarim lavas kadar kahvaltilarda tuketsem sikinti olurmu fikirlerinize ihtiyacim var

Bol bol dua ederim canım benim ben eminim yaza kadar basaracaksin :KK200:

Kızzzzz en çok bana dua edeceğin :KK70: saksı değilim ben :KK70: en fazla kiloyu vermesi gereken benim :KK70:

Şaka bir yana ama cidden hepimize dua et kuzum :KK66: biz zaten sana hep dua ederiz prensesini sağlıcakla kucağına al diye :KK66:

Bu arada kizlar annem kendi pisirdigi lavas ekmegide yollamis artik cavdar ekmegi yerine yarim lavas kadar kahvaltilarda tuketsem sikinti olurmu fikirlerinize ihtiyacim var

Eğer kahvaltıda ekmek yerine tüketirsen bence sıkıntı olmaz :KK66:
Geçen internette Canan hocanın bir videosunu gördüm ille ekmekten uzak duramıyorsanız en azından lavaş yiyin o daha zararsız demiş :KK66:
Takip ettiğim bir grupta biri paylaşmıştı hatta karatay yapanların hepsi şok oldular yaw şakamı yapıyor diye :KK48: ama ekmekle mukayese edince miktar olarak daha az un barındırıyor diye banada mantıklı geldi :KK66:

Oynakbasim umarım KOSGEB kredisi alırsın
Titan sende bayadir sikintidasin biliyorum izne ayril bencede günah sana, umarım oğluşun bir düzene girer cocugadami büyü yaptılar diye içimden geçmiyor deil Allah onları bildiği gibi yapsın bol bol oku kuzuna sana zulüm olsun diye yapmış olabilirler Allah ıslah etsin

Slm kızlar bende bugün akşam yemeği olarak kebapcida Adana yedim çok az da lavaş ayran bence uygun bir menuydu daha çok ızgara biber domates soğana salataya yuklendim sabahta peynirli omlet zeytin domates yemistim

Unutmadan sporumu yazayım 45 dk yürüyüş mübarek olsun

Ohhh afiyet olsun canım :KK66: gayet güzel bir menü ve günlük sporunuda hemen kayıt ediyorum şekerim :KK66:

Canlar eve bir giderim ki ne göreyim lahana... bir karadenizli olarak bayılırım
Dedim şansıma bak ya bana bu yapılır mı lahanayı kokladım ve patetesimi haşlayıp yedim

Oyyyy işte en uyuz olduğum şey :KK53: Annemde ne zaman sıkı tutmaya niyetlensem sanki hissediyormuş gibi gidip en sevdiğim şeyi yapıp önümüe dayar :KK70:
Maşallah iraden süper :KK66: bitir şu 5 günü kendine özel yaptır yada at bir pişirimini buzluğa :KK66: serbest gününde ödülün olur :KK66:

Oynakbasim umarım KOSGEB kredisi alırsın
Titan sende bayadir sikintidasin biliyorum izne ayril bencede günah sana, umarım oğluşun bir düzene girer cocugadami büyü yaptılar diye içimden geçmiyor deil Allah onları bildiği gibi yapsın bol bol oku kuzuna sana zulüm olsun diye yapmış olabilirler Allah ıslah etsin

Aminnnn inşallah canım :KK66: Hep geçen sene bir çok sınavdan geçtik 2016 bize yaramadı diyip durduk eşimle ve cidden 2017in bize çok güzel şeyler getireceğine daha doğrusu Rabbimin bizim sabrımızın karşılığında bize mükafat olarak güzel şeyler göstereceğine inandık ve şükürler olsun ki gönlümüzce oluyor şimdilik herşey :KK66:
He hep öyle olacak bir şeyde yok aksiliklerde olursa bundada vardır bir hayır diyip sabredeceğiz :KK66:
ASlında sağlık yerinde olsunda gerisi cidden hiç önemli değil :KK68:

Selam kizlar 76 kiloyum almamisim bu iyi bir sey yarin bir daha tartilacagm aç karnina
Kilo almak istemiyorum :KK43:

Harika bir haber bu ;) eminim sabah aç karnına dahada az çıkacaksın ;)
İzin konusunda kararlısın sanırım ;) kilo almaman yeterli vermesende olur izinliyken ;) ama önce kendine gel sıkıntıları biraz def et kuzunda daha huzurlu bir duruma gelir inşallahda seni daha fazla yıpratmaz ;)

Ohhh afiyet olsun canım :KK66: gayet güzel bir menü ve günlük sporunuda hemen kayıt ediyorum şekerim :KK66:

Oyyyy işte en uyuz olduğum şey :KK53: Annemde ne zaman sıkı tutmaya niyetlensem sanki hissediyormuş gibi gidip en sevdiğim şeyi yapıp önümüe dayar :KK70:
Maşallah iraden süper :KK66: bitir şu 5 günü kendine özel yaptır yada at bir pişirimini buzluğa :KK66: serbest gününde ödülün olur :KK66:

Aminnnn inşallah canım :KK66: Hep geçen sene bir çok sınavdan geçtik 2016 bize yaramadı diyip durduk eşimle ve cidden 2017in bize çok güzel şeyler getireceğine daha doğrusu Rabbimin bizim sabrımızın karşılığında bize mükafat olarak güzel şeyler göstereceğine inandık ve şükürler olsun ki gönlümüzce oluyor şimdilik herşey :KK66:
He hep öyle olacak bir şeyde yok aksiliklerde olursa bundada vardır bir hayır diyip sabredeceğiz :KK66:
ASlında sağlık yerinde olsunda gerisi cidden hiç önemli değil :KK68:

Harika bir haber bu :KK66: eminim sabah aç karnına dahada az çıkacaksın :KK66:
İzin konusunda kararlısın sanırım :KK66: kilo almaman yeterli vermesende olur izinliyken :KK66: ama önce kendine gel sıkıntıları biraz def et kuzunda daha huzurlu bir duruma gelir inşallahda seni daha fazla yıpratmaz :KK66:
Insallah canim

Slmm
Bugün yediklerim
Sabah salamli bir yumurta zeytin peynir iki dilim ekmek

Yarım saat spor
Ara bir portakal

Öğlen sebze yemeği bir kase yoğurt iki dilim ekmek

Ara bir küçük nar iki ceviz
bir saat sonra acikinca bir dilim ekmek peynir

Aksam lahana sarması (bulgurlu içi )
Çorba yoğurt

Yarım saat spor toplam spor bir saat ;)

Slm kizlar bugunki menum
Sabah sucuklu 2 yumurta 3 zeytin bir cavdar ekmegi biraz peynir

Ara iki dilim baklava :KK45:

Aksam bir corba kasesi kadar corba bir yarim parca lavas ekmegi

Sabah 500 ziplama
Oglen 25 dk spor
Aksam 20 dk spor

2 litre su

Slm kizlar bugunki menum
Sabah sucuklu 2 yumurta 3 zeytin bir cavdar ekmegi biraz peynir

Ara iki dilim baklava :KK45:

Aksam bir corba kasesi kadar corba bir yarim parca lavas ekmegi

Sabah 500 ziplama
Oglen 25 dk spor
Aksam 20 dk spor

2 litre su

Valla süpersin canım ;) sporda harika

Bu spor dakikaları not etmek bence süper oldu ;) herkes sanki 3 gündür daha güzel spor yapıyor ;)

Kızlar benim küçük kuzu 3 gündür karnım çok ağrıyor diye tuturuyor
Özellikle gündüz sesi çıkmayan cimcimem akşamları ağlayacak gibi oluyor devamlı mızmızlanıyor o_O ılık su torbası koyup karnını da az ovalayınca genelde uyuya kalıyor ;)
Bakalım yarında tuturursa olmazsa doktora göstereyim ;) birazda ilgi çekmek için gibime geliyor şimdi babamızda geç saatlere kadar çalışıyor ya kimseye naz yapamıyor eskisi gibi :KK48:

Kızlar benim küçük kuzu 3 gündür karnım çok ağrıyor diye tuturuyor
Özellikle gündüz sesi çıkmayan cimcimem akşamları ağlayacak gibi oluyor devamlı mızmızlanıyor o_O ılık su torbası koyup karnını da az ovalayınca genelde uyuya kalıyor :KK66:
Bakalım yarında tuturursa olmazsa doktora göstereyim :KK66: birazda ilgi çekmek için gibime geliyor şimdi babamızda geç saatlere kadar çalışıyor ya kimseye naz yapamıyor eskisi gibi :KK48:
Geçmiş olsun prensese
Bence bir Dr götür Banu abla

Back
X