Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Vallahi kaptanim bende cikim diyorum da aslinda bir haftadir yogunim birde ehliyet sinavina calisiyorum ondanda cikamdim son zamanlar malum hava cok kotu biraz havanin soguklugu kirilsin ilk firsatta cikacagim

Birde kaptanim benim adimi yazmayi unutmusun listede :KK54: bende varim bu grupta saniyodum :KK48:

Kusura bakma canım valla gözden kaçmış ;) hemen ekledim zaten bendeki listeye

Benimde tek tuk basladi beyazlar zamaninda cok boyadigim icin pekte istemiyorum aldim duruyor boyam gaza gelip boyasammi :KK66:

Çok fazla gözüne ilişmiyorsa bence biraz daha bekle ;)
Sonra devamlı istiyor meret :D

Güle güle kullanın cicilerinizi oynakbasim bizde dün eşimle deri mont aldık iki tane baya indirim vardı çok içime sindi bayadir istiyordum gerçeğini

Güle güle kullan canım ;) bende bayılırım deri cekete de alabilmek için baya bir zayfılamam lazım :D ben dar kısa olanları çok beğeniyorum ;)

Aygül kız yoksun sen liste dışısin :KK15:

KIz fiştikleme şu kızı :D gruplarıda diğer listeye bakarak yaptım o yüzden fark edemedim ya :D
Hemen onuda listeye ekliyorum hatta hangi gruba istiyorsa orayı seçsin ;) Madem hata yaptım bari seçimi ona bırakayım ;)

Kaptanim bizim renk cok parlak oldugu icin yazi gozukmuyo bu renk olayi super olmus bence renk katmış bizim gruba baska rwnk bulalim

İstersen Portakal rengine yakın bir sarı varsa onu seçin sizde ;)

Mavi olduk biz demek urmia kaç kilo ki?

85.1 kgda hadi herkesin grubu 3erli olsun dediydim :)

Beni kimse sevmiyor beni kimse grupta istemiyo ben acilarin cocuguyum ağlayacağım şimdi :KK61:
:KK70::KK70::KK70:

Kıyamammm guzuuuummmm kıyamam ben sana
Bak bu Kaptanda B12 eksikliği var Bunak sayılır :D kusuruna bakılmaz :D
Dur öpeyimde ağlama sen ( ulen smileylerde açılmıyor aksilik :D ) Mucuuuuuuuuuuukk öptüm seni şeker

Menum
Sabah
Klask kahvlti
Iki dilim ekmk
Ara
Pirtakal
Ogle+aksam
1 kasarli tavuk durum
Ara
Nescafe +1 buyuk avuc findik
Ara
Buyuk brdak kefir
Su
2.5 lt civari
Spor
Yarim saat vucut egzerszi

Menüde sporda harika hatta hemen listemize ekliyeyim bugünki menülerle sporları ;)

Menume gelince sabah sucuklu yumurta peynir domates zeytin bir dilim ekmek çay sonra şekersiz kahve akşam palamut salata az içli köfte haşlanmış olandan yeşil çay bol su bugün spor yoktu

Kilo önemliymis canım beden 3xl daha büyüğü yok düşün yani kısa belde ceket demekki 85 kilo ustune üretilmiyor deri ceket ilginç

Birde ben birkaç ay önce bişey duydum kızlar şok oldum 75 kilo üzerine organ nakli bile yokmuş önce zayıflamak lazımmış Allah esirgesin kaza var hastalık var hayatta herşey var 75 kilo altı olmak gerekiyormuş TV de bir Dr.soyledi onada şok oldum sismanlar ölcek yani

Kızın elinden teli aldım nihayet ama bu seferde şarjı az olduğu kadar artık bende burdayım

Bende kocaya kaptırmıştım laptobuda çabuk verdi Allahtan :D

Menume gelince sabah sucuklu yumurta peynir domates zeytin bir dilim ekmek çay sonra şekersiz kahve akşam palamut salata az içli köfte haşlanmış olandan yeşil çay bol su bugün spor yoktu

Menün gayet güzel canım ;) Haftaiçi sporda eklenince dadından yinmez ;)

Kilo önemliymis canım beden 3xl daha büyüğü yok düşün yani kısa belde ceket demekki 85 kilo ustune üretilmiyor deri ceket ilginç

Kesinlikle çok önemli ;) zaten üretseler de çok çirkin dururdu bence :KK53:
Bence deri ceket m en fazla L bedende hoş duruyor ;) tabi modelde önemli ama kısalarda özellikle zayıfken daha şık duruyor ;)
Bakalım belki Rabbim banada bir gün nasip ederde bende alır giyerim :KK48: gerçi 50 yaşında deri ceket neyime diyeceğim ama benim ruhum her daim çıtır olduğu için kesin süper Ananne modunda da olsa giyerim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Birde ben birkaç ay önce bişey duydum kızlar şok oldum 75 kilo üzerine organ nakli bile yokmuş önce zayıflamak lazımmış Allah esirgesin kaza var hastalık var hayatta herşey var 75 kilo altı olmak gerekiyormuş TV de bir Dr.soyledi onada şok oldum sismanlar ölcek yani

Doğrudur canım bazen haberlerde gösteriyorlar ya evladına böbrek vermek için şukadar kilo verdi bukadar kilo verdi diye demekki ondanmış ;) Anam Allah esirgesin kimseyi o duruma düşürmesin ...Aminnnnnnnn

Kızlar buldum renk ayarını :KK49:
Ayy yoksa bu renkmi olsa aygull:deli:
bu renk daha canli sanki rakibem

Kusura bakma canım valla gözden kaçmış :KK66: hemen ekledim zaten bendeki listeye

Çok fazla gözüne ilişmiyorsa bence biraz daha bekle :KK66:
Sonra devamlı istiyor meret :KK70:

Güle güle kullan canım :KK66: bende bayılırım deri cekete de alabilmek için baya bir zayfılamam lazım :KK70: ben dar kısa olanları çok beğeniyorum :KK66:

KIz fiştikleme şu kızı :KK70: gruplarıda diğer listeye bakarak yaptım o yüzden fark edemedim ya :KK70:
Hemen onuda listeye ekliyorum hatta hangi gruba istiyorsa orayı seçsin :KK66: Madem hata yaptım bari seçimi ona bırakayım :KK66:

İstersen Portakal rengine yakın bir sarı varsa onu seçin sizde :KK66:

85.1 kgda hadi herkesin grubu 3erli olsun dediydim :)

Kıyamammm guzuuuummmm kıyamam ben sana
Bak bu Kaptanda B12 eksikliği var Bunak sayılır :KK70: kusuruna bakılmaz :KK70:
Dur öpeyimde ağlama sen ( ulen smileylerde açılmıyor aksilik :KK70: ) Mucuuuuuuuuuuukk öptüm seni şeker

Menüde sporda harika hatta hemen listemize ekliyeyim bugünki menülerle sporları :KK66:
ay biri yanaciklarimi optu bende daha fazla bekletmiyim hemen kosim dedim bi baktim yere kapaklanmisim k.bakmayin kizlar ondan gec geldim :KK48:

Yaaa demin rengimi mor yaptım kalıcı olarak neden olmadı ki :KK64:

Back
X