- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi kaptanim bende cikim diyorum da aslinda bir haftadir yogunim birde ehliyet sinavina calisiyorum ondanda cikamdim son zamanlar malum hava cok kotu biraz havanin soguklugu kirilsin ilk firsatta cikacagim
Birde kaptanim benim adimi yazmayi unutmusun listedebende varim bu grupta saniyodum
![]()
Benimde tek tuk basladi beyazlar zamaninda cok boyadigim icin pekte istemiyorum aldim duruyor boyam gaza gelip boyasammi![]()
Güle güle kullanın cicilerinizi oynakbasim bizde dün eşimle deri mont aldık iki tane baya indirim vardı çok içime sindi bayadir istiyordum gerçeğini
Aygül kız yoksun sen liste dışısin![]()
Kaptanim bizim renk cok parlak oldugu icin yazi gozukmuyo bu renk olayi super olmus bence renk katmış bizim gruba baska rwnk bulalim
Mavi olduk biz demek urmia kaç kilo ki?
Beni kimse sevmiyor beni kimse grupta istemiyo ben acilarin cocuguyum ağlayacağım şimdi
![]()
Menum
Sabah
Klask kahvlti
Iki dilim ekmk
Ara
Pirtakal
Ogle+aksam
1 kasarli tavuk durum
Ara
Nescafe +1 buyuk avuc findik
Ara
Buyuk brdak kefir
Su
2.5 lt civari
Spor
Yarim saat vucut egzerszi
Kızın elinden teli aldım nihayet ama bu seferde şarjı az olduğu kadar artık bende burdayım
Menume gelince sabah sucuklu yumurta peynir domates zeytin bir dilim ekmek çay sonra şekersiz kahve akşam palamut salata az içli köfte haşlanmış olandan yeşil çay bol su bugün spor yoktu
Kilo önemliymis canım beden 3xl daha büyüğü yok düşün yani kısa belde ceket demekki 85 kilo ustune üretilmiyor deri ceket ilginç
Birde ben birkaç ay önce bişey duydum kızlar şok oldum 75 kilo üzerine organ nakli bile yokmuş önce zayıflamak lazımmış Allah esirgesin kaza var hastalık var hayatta herşey var 75 kilo altı olmak gerekiyormuş TV de bir Dr.soyledi onada şok oldum sismanlar ölcek yani
bu renk daha canli sanki rakibemKızlar buldum renk ayarını
Ayy yoksa bu renkmi olsa aygull![]()
ay biri yanaciklarimi optu bende daha fazla bekletmiyim hemen kosim dedim bi baktim yere kapaklanmisim k.bakmayin kizlar ondan gec geldimKusura bakma canım valla gözden kaçmışhemen ekledim zaten bendeki listeye
Çok fazla gözüne ilişmiyorsa bence biraz daha bekle
Sonra devamlı istiyor meret
Güle güle kullan canımbende bayılırım deri cekete de alabilmek için baya bir zayfılamam lazım
ben dar kısa olanları çok beğeniyorum
KIz fiştikleme şu kızıgruplarıda diğer listeye bakarak yaptım o yüzden fark edemedim ya
Hemen onuda listeye ekliyorum hatta hangi gruba istiyorsa orayı seçsinMadem hata yaptım bari seçimi ona bırakayım
İstersen Portakal rengine yakın bir sarı varsa onu seçin sizde
85.1 kgda hadi herkesin grubu 3erli olsun dediydim :)
Kıyamammm guzuuuummmm kıyamam ben sana
Bak bu Kaptanda B12 eksikliği var Bunak sayılırkusuruna bakılmaz
Dur öpeyimde ağlama sen ( ulen smileylerde açılmıyor aksilik) Mucuuuuuuuuuuukk öptüm seni şeker
Menüde sporda harika hatta hemen listemize ekliyeyim bugünki menülerle sporları![]()
bu renk daha canli sanki rakibem
ay biri yanaciklarimi optu bende daha fazla bekletmiyim hemen kosim dedim bi baktim yere kapaklanmisim k.bakmayin kizlar ondan gec geldim![]()