Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hos geldin canimSelammm ben geldimmmm
Sigindim ne demek kaptancim,bence ilk is haftalik hedef belirleyelimKiloları birbirine yakın olan arkadaşlarımızı eşleştiriyorumBundan sonra herkes kendi grubundaki arkadaşlarını her fırsatta yanlış bir durum varsa uyarıyor ve her fırsatta motive etmek için elinden geleni yapıyor
Kırmızı Grup ;Diademe E elifdnzzz
Alya39
Sarı Grup ; @Titan_Su perisi86
LargeGemini
Mavi Grup ;ISILDURU
Huzurvemavi @Urmiaa3
Yeşil Grup ; @Esrasi @xyz_s @musmutlu8787
Mor Grup ; @oynakbasi34 @deniz_74 @zambak86
Kızlar kim hangi renkteki gruptaysa bundan sonra yapabilirse o renkte yazsın diye düşünüyorumHem takım her anlamda renglenmiş olur
hemde Grup arkadaşımızın yazısını kaçırmamış oluruz
Herkesi kilosuna göre eşleştirmeye çalıştım ama benim sıkletimde kimse yok diye morardığım için morlara sığındım
Umarım herkes memnun olur ama isterseniz aranızdada değiştirebilirsiniz
Ben bu şekilde kayıt ediyorum değişiklik olursa bana da söylerseniz değişikliği kayıt ederim![]()
Canım bence süper olurPembe ile kırmızı ayırt ediliyosa bizde pembe mi olsak ne grupdaslarim hangi renk olsunSu perisi86 @Titan_
Boyle giderse kizlar ben gece uyumam spor yaparimCanım bence süper olur
Banu ablam valla liste süper heyecanlandim motive oldum
Sporumu yaptım yarım saat
Yarından itibaren arttiriyorum Sporumu
Insallah canm benim deBenim bu haftaki hedefim 71.0 arkadaslar ins:)
Gorursun canım niye goremiyesinki. Yeterki sağlık olsun. Daha geçen yaz cok uzun zaman olmamis .yaklasmissin zaten bu kilo ya.sizlerin boylarinizda maşallah baya uzun o yuzden de kilo farki olur.ben 45kg oldugum donemlerde cok daha saglikliydim .75ustu kilolarida gordum.en ideali bence boy eksi en fazla 10kg.bende ona bir ulassam insallah saglikla dunyalar benim olacak.@deniz_74 bende hedefim 61 diyecegm gunleri saglikla hayrlisiyla bi goreblseydim aahh ahh ben gecen sene bi ara 65 66 olmstm o yaz da 77 idim cevrwmdekiler acayip zayfladgmi soluylrdi diyeysyenmde idealimn 64 oldgnu solemsti ahh o kilolari bi gorebilsem hayrlsiyla:)
Huzurvemavi canim gordm :)