Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kiloları birbirine yakın olan arkadaşlarımızı eşleştiriyorum :KK66: Bundan sonra herkes kendi grubundaki arkadaşlarını her fırsatta yanlış bir durum varsa uyarıyor ve her fırsatta motive etmek için elinden geleni yapıyor :KK66:

Kırmızı Grup ; Diademe Diademe E elifdnzzz Alya39 Alya39
Sarı Grup ; @Titan_ Su perisi86 Su perisi86 LargeGemini LargeGemini
Mavi Grup ; ISILDURU ISILDURU Huzurvemavi Huzurvemavi @Urmiaa3
Yeşil Grup ; @Esrasi @xyz_s @musmutlu8787
Mor Grup ; @oynakbasi34 @deniz_74 @zambak86

Kızlar kim hangi renkteki gruptaysa bundan sonra yapabilirse o renkte yazsın diye düşünüyorum :21: Hem takım her anlamda renglenmiş olur :KK48: hemde Grup arkadaşımızın yazısını kaçırmamış oluruz :KK66:

Herkesi kilosuna göre eşleştirmeye çalıştım ama benim sıkletimde kimse yok diye morardığım için morlara sığındım :KK70:
Umarım herkes memnun olur ama isterseniz aranızdada değiştirebilirsiniz :KK66:
Ben bu şekilde kayıt ediyorum değişiklik olursa bana da söylerseniz değişikliği kayıt ederim :KK66:
Sigindim ne demek kaptancim,bence ilk is haftalik hedef belirleyelim:KK68::KK60:

Ayyy ben telefondan giriyorum renk nerden oluyordu unuttum :mad:

@deniz_74 bende hedefim 61 diyecegm gunleri saglikla hayrlisiyla bi goreblseydim aahh ahh ben gecen sene bi ara 65 66 olmstm o yaz da 77 idim cevrwmdekiler acayip zayfladgmi soluylrdi diyeysyenmde idealimn 64 oldgnu solemsti ahh o kilolari bi gorebilsem hayrlsiyla:)
Huzurvemavi Huzurvemavi canim gordm :)

@deniz_74 bende hedefim 61 diyecegm gunleri saglikla hayrlisiyla bi goreblseydim aahh ahh ben gecen sene bi ara 65 66 olmstm o yaz da 77 idim cevrwmdekiler acayip zayfladgmi soluylrdi diyeysyenmde idealimn 64 oldgnu solemsti ahh o kilolari bi gorebilsem hayrlsiyla:)
Huzurvemavi Huzurvemavi canim gordm :)
Gorursun canım niye goremiyesinki. Yeterki sağlık olsun. Daha geçen yaz cok uzun zaman olmamis .yaklasmissin zaten bu kilo ya.sizlerin boylarinizda maşallah baya uzun o yuzden de kilo farki olur.ben 45kg oldugum donemlerde cok daha saglikliydim .75ustu kilolarida gordum.en ideali bence boy eksi en fazla 10kg.bende ona bir ulassam insallah saglikla dunyalar benim olacak.

Selam kizlar 20 dak spor yaptim bol su ictim geldim ;)
Bugun yediklerim ...
Sabah 2 bardak su
1 cay k.corkotu yagi

Peynir
Zeytin
Yesillik
1 kase yogurt
2 dlm k.ekmek
Az kaymak

Ara
1 Portakal
1Turk kahvesi