• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah 2 haşlanmış olabilir
öğlen çok az yağda 2 yumurtadan omlet
akşam 1 tane olabilir

hımmm peki :) ben 3 tane lyuttum bile :)) tamam öğlen 1 akşam 1 hakkım kaldı iyi :)) sınır iyidir.... ben 10 tane haşlamıştım yaaa ondan sordum :)))))

hımmm peki :) ben 3 tane lyuttum bile :)) tamam öğlen 1 akşam 1 hakkım kaldı iyi :)) sınır iyidir.... ben 10 tane haşlamıştım yaaa ondan sordum :)))))

10 mu abowwww
abartmamakta fayda var mide kazınmadan kilolar gitmiyor malesef
hepimize sabır diliyorum 10,5 kilom kaldı hedefime bakalım haftada 1 kilo versem yeter
sağlığımı bozmadan vermem lazım

10 mu abowwww
abartmamakta fayda var mide kazınmadan kilolar gitmiyor malesef
hepimize sabır diliyorum 10,5 kilom kaldı hedefime bakalım haftada 1 kilo versem yeter
sağlığımı bozmadan vermem lazım

kalanını kedilere vereyim ben :))

kızlar ya telefon kafayı yedi yasa forum çöktü bi türlü mesaj yeri açılmadı neyse bi program sayesinde girdim sonundaGülhancım maşallah sana valla kim der 4 çocuk annesi diye ben bir tane de çöktü resmen sen çok güzel ve alımlı bir hatunsun eşin seni elinin üstünde tutmalı 4 tanede evlat vermişsin tekrar maşallah diyorum nazar değmesin sana :nazar:
tesekkür ederim canim.. olurmu öyle sey sende cok güzelsin dahada güzel olcaz diyet kilo verme isi bittikten sonra saglikli beslenip sporlan..spor cok ise yariyo..1 ay oluyo spor yapali simdiden sikilasma oldu..önceden kalca bacak bölgesi cok berbat durumdaydi pudding gibi...simdi daha sikilasmis durumda spor sayesinde:KK49:

kızlar gram verememişim et gününden sonra da off neden böyle oldu en Çokei et gününe güveniyordum
canım yarın eksi çıkacaksın öyle deme. bence haftanın 1-2 günü ne yaparsan yap kilo sabit kalıyor bende de aynısı oldu dün çok üzülmüştüm ama bugün toparladım çok şükür.

Bende degistirdim avatarimi bu da bizim ramazanda iftar da cektik kizimla

Yalniz ben fotoğraf yukleyemiyorum uyari veriyor galiba nesajlar yetersiz

Iyi geceler
senin yüzünde 55 kilo olduktan sonra daha güzel olacak...insan kiloluyken daha farkli gösteriyo yüzü...ben eski foto yeni fotoyu yan yana yapcam birazdan ne kadar fark var..

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Geçte olsa gelebildim şükür ;)

Benim için bu gece çoooook uzun oldu ve bitmek bilmedi resmen :KK53:
Dün kızlardeşimdeyken yeğenlerden biri üst katta yere su dökmüş benim küçük kuşumda üzerine basınca yere yapıştı hatta kolum kolum diye ağlayıp durdu o_OHemen sıcağı sıcağına az oynatınca resmen çıt diye kemik kesi duydum :KK57: sanırım o an yine çıkık oldu ama bu kez dirsektendi :KK57:
Eve geldikten sonrada tutturdu bacağım ağrıyor diye ( herhalde o an sıcağı sıcağına pek anlamadı bacağındaki ağrıyı )
Yatana kadar bacağım diye tutturdu hadi şükür uyudu bitti derdi diye düşünürken gece yarısı yine ağlayarak uyandı ve sabaha kadar bacağım diye bizi uyanık tuttu o_O

Görünüşte morluk bile yoktu ama kemiğim acıyor diye tutturdu :KK57: eşim hatta hastaneye götürsekmi acaba diye bana danışırken baktık sabaha karşı uyumuş kuzu :KK66: Sabahda şükür hiç bir ağrısı kalmamıştı ama tabi biz serseme döndük karı koca :KK57:

Kabızlık deseniz devam ediyor o_O hadi dedim 5 - 6 tane mor erik yiyip üzerine bol su içeyim rahatlarım belki diye ama yine tık yok :KK57: Biraz evvelde 1 koca kase tarhana çorbası yapıp içtim belki bağırsaklar yumuşar diye ama henüz ondanda tık yok :KK48: ulen cuma öncesi olacak işmiydi :KK53: bari sabit çıksam ( tartı yükseldi hafif geçen güne rağmen )

Benim tatli kizim tirnaklarima oje suruyor hemde Fosforlu sariii isil ışıl edecem yarin:KK57::KK70::KK70::KK70::confused:

Benim kızlarda bayılıyor fosforlu ojelere :KK48: Bu arada resimine bayıldım :KK68: sende kızında çok tatlısınız :KK68: maşallah diyeyim :KK66:
İnşallah çok daha zarif hallerinide göreceğiz :21::21::21::21::21:

Şükürler olsun internet paketim yenilendi :21:
İş yerinde canım çok sıkılıyordu artık takilirim burda :KK48:
Yarın inş hepimiz güzel eksiler goruruz de birinci oluruz :KK68:
Bir de hergun tartilip moralimizi bozmayalim bence en az 3 günluk periyotlarla tartilalim dayanamiyorsak belki motivasyonumuzu yükseltir.

Banucum cok gecmis olsun kizinin kolu nasil simdi cikik diye yazmisin..benim büyük oglanin kolundada cikik vardi doktora götürmek zorunda kalmistim cünkü kolunu tutamiyordu..dr.tekrar yerine otutturdu kemigi dirsegine..cok aglamisti cani yanmisti 2 yasindaydi ozamanlar..umarin kuzucundada öyle bir durum yoktur..

Back
X