Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yaptığım sporlar

300 ip atlama
Leslie 1 mil 15 dk
250 squat
8 dklk karın videosu
75 mekik
50 selülit savar haraketi
15 yarım şınav
60 üçgen
20 sn plank
20şerden 40 sn yan plank

QUOTE="Sgüzelyy83, post: 39604966, member: 599814"]Az önce sporumuda yaptim:KK76:
16 dk leslie
20 dk plates bol su:21:
3

Cok guzel canim sporu bende aksam yapiyorum mecburen[/QUOTE]
Canim bisey sorcam az önce salatanin tuzunu biraz fazla olmuş ödem olur mu bol su iciyorumo_O

Ilk menu benden gelsin

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
biraz peynir
domates

öğle
küçük muz
küçük elma

akşam
1.5 ev yapımı lahmacun

ara
sadece ayran icicem acikinca

toplam 1000 kalori

su 2 olur

sporu yazarım yapinca
Afiyet olsunhafif bir menu canim
Bugün yaptığım sporlar

300 ip atlama
Leslie 1 mil 15 dk
250 squat
8 dklk karın videosu
75 mekik
15 yarım şınav
60 üçgen
20 sn plank
20şerden 40 sn yan plank
Canim bende spora basladim, cok iyi gidiyorsun, selulit savar hareket bnasil oluyor bende butun sporlar

Afiyet olsunhafif bir menu canim

Canim bende spora basladim, cok iyi gidiyorsun, selulit savar hareket bnasil oluyor bende butun sporlar

Yere yüz üstü yat bacaklarini kir canim topuklari birleştir ve yukarı doğru kaldir ;) düzenli sporun faydalari benim bacaklarimda hiç selülit kalmadi :KK71:

Ilk menu benden gelsin

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
biraz peynir
domates

öğle
küçük muz
küçük elma

akşam
1.5 ev yapımı lahmacun

ara
sadece ayran icicem acikinca

toplam 1000 kalori

su 2 olur

sporu yazarım yapinca

Çok güzel menü gülsencim :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Hele şükür gelebildim :21::21::21:

Sabah buraya yazdıktan hemen sonra evi temizlemeye giriştim :KK66: bir yandanda akşam yemeğini yaptım ( ben hurmadan başka birşey yemiyorum diye evdekiler aç kalacak değil ya :KK48: onlarada kırmızı mercimek çorbası ve bezelye yemeği yaptım :KK66: )
Saat 1e geliyordu işim bitti hadi uzun zamandır Annemler gelmedi diye onları kahve içmeye çağırdım ( hazır evde temizken :KK48: ) Saat 17:00ye kadar onlar bendeydi bol bol sohbet ettik ondan sonra onları uğurladığım an hemen akşam postası olarak bir 2 Mil daha Leslie yaptım :21::21::21::21::21:

Felaket yoruldum ama kesinlikle çooook mutluyummmmmmmmmmm :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
İnşallah karşılığınıda fazlasıyla alacağıma inanıyorum :KK49::KK49::KK49::KK49:

Birazdanda tekrar şu meşhur Butterfly ABSi bağlayacağım göbişime :KK48: Geçenlerde internetten eşim al bir dene alt tarafı 18 lira ( hepsib... adlı meşhur sitede :KK48: ) demişti ve bir kaç gündür onuda sabah öğlen ve akşam bağlamaya çalışacağım ( özellikle TV izlerken boş durmamış olurum :KK48: )
Öyle TVdeki gibi çok göbişimi pıt pıt zıplatmıyor ama ufak elektrik akımı verdikçe içerde bir kıpraşma oluyor :KK48: eminim onunda faydası olur diye düşünüyorum özellikle spor sonrasında :KK48:

sabah sporuna bayılırım banum ama ben yapamadım bu sene okullar tam gun oldu ve zaman kalmıyor sabah
ne detoksu yapıyorsun menulerine bakamadım

Hurma Detoksu yapıyorum canım :KK66:
Günde 3 öğün ; 7şer hurma + 4 kaşık yoğurt ( ben onu büyük bir bardak ayran yaptım )
İnan bugün ikinci günüm ama hiç halsizlik hissetmedim ve cidden başka şeylere bile özenmiyorum :KK66: Valla evdeki Hurmalar cumaya kadar yetermi bilmem ama eşime takviye yaptırırım sanırım sıkılmazsam :KK48:
ki şimdilik öyle görünüyor :KK66:

Az önce diyet başarı hikayelerini okudum :KK57:
Bu sitede kadınlar ne kadar güzel kilo vermişler öyle :21:
Kaybettiğim inancım ve umudum geri geldi bu site sayesinde :KK49:
750 ml su bitirdim şu ana kadar :KK23:

Her fırsatta sırayla o hikayeleri oku canım emin ol motivasyonun asla düşmez ve çok daha güzel gaza gelir kendi beslenmene asılırsın :KK68: belki ufak sanada uygun tüyolar bulursun :KK60:

hurmayı severim ama 1 hafta yapamam bu diyeti yapsam eminim çok güzel kilo gider ama dayanama maalesef
bu arada canım leslie yi ben ağırlıkla yapmaya başladım ellerine 1 kiloluk su şişesi al onlarla yap en azından 3 mil yapıyorsan 1 milini hem daha çok terliyor hemde kalori kaybediyorsun..

Kız inan bugünde çok rahat geçti ve hiççç açlık hissetmedim :KK68:
Valla benim yaptığım leslienin 1 Mili normal ama 2.ci Mile başlandığında şu plates lastiklerinden de kullanılıyor daha zor ve yağ yakıcı oluyormuş ( leslie bacının iddası :KK48: )

kızlar salonumu yaşam alanı yapmaya karar verdim salonumda spor koltuklarım vardı onu oturma odasına geçirip salondaki gümüşlük konsol vs elden çıkarıp tv ünitesi alıp modern bir hava yakalıcam.çünkü oturma odamdaki kanepeler çok rahat değil ben işten gelip rahatça oturamıcaksam ne işe yarar yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama şu takımlar fena değil sizde bakın ben öyle alangard takımları sevmiyorum bunların rengini kafama göre değiştiricemEki Görüntüle 1429801 Eki Görüntüle 1429802 Eki Görüntüle 1429803

Canım gayet zevkli bir takım :KK66: RAbbim gönlüne göre verir inşallahda hem uygun hemde çok hoş birşey alırsın :KK66: yanlış şöyle bir şey var kuşun daha çok ufak ve emin ol o koltuklarını devamlı kollamaktan zevkini çıkaramayabilirsin :KK66: Benim kuzu 5 yaşına girecek ama inan hala gözüm hep üzerinde ( hani olur elleri bulaşık gider krem renkli çiçekli teklime elini sürerse diye :KK48: )
Yine sen bilirsin ama en azından 1 sene daha bekle en azından ataman olacakmı belli olsun sonra taşınırken yeni koltukların yıpranmasın :KK68:

ben iki gün önce bu takımı aldım... renginide toz pudra yaptım kırlentleri açık mor koyu mor seçtim fena olmayacak sanırım...

Canım seninkilerde çok hoş :KK66: Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...Aminnnn

Bugün yaptığım sporlar

300 ip atlama
Leslie 1 mil 15 dk
250 squat
8 dklk karın videosu
75 mekik
15 yarım şınav
60 üçgen
20 sn plank
20şerden 40 sn yan plank

Süpersin Meleğimmmmm :KK15::KK15::KK15::KK15:
Bende sabah akşam 2 Mil yaptım ve bugün resmen rekorumu kırdım :21::21::21: İnşallah benimde senin kadar çok spor yaptığım günlerde yakın :KK66:
Valla eşim bile diyor popiş baya ufaldı diye :KK70:

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı-(diet ekmek adını ben koydum) domates. salatalık. 5 zeytin. bir az peynir.1 çk bal.2 yk lor. 1 b çay.
Ara: 20 adet ceviz-badem-fındık-çam fıstığı karışık. 1 b çay.
Öğlen: 2 mandalin. 1 elma. 6 yk yoğurt.
Ara: 20 adet leblebi. 1 b çay.
Akşam: salata-(yeşillik-domates-salatalık-turp-elma sirkesi-zeytin yağı).
2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayış 1 lt su.

Menüm:
Sabah: 4 xlebçı-(diet ekmek adını ben koydum) domates. salatalık. 5 zeytin. bir az peynir.1 çk bal.2 yk lor. 1 b çay.
Ara: 20 adet ceviz-badem-fındık-çam fıstığı karışık. 1 b çay.
Öğlen: 2 mandalin. 1 elma. 6 yk yoğurt.
Ara: 20 adet leblebi. 1 b çay.
Akşam: salata-(yeşillik-domates-salatalık-turp-elma sirkesi-zeytin yağı).
2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayış 1 lt su.

Canım menün çok güzel :KK66: Sadece akşam istersen bir kasede çorba ekle birdahakine hem bağırsakların daha iyi çalışır hemde daha uzun süre tok tutar seni :KK60:

Selam guzeller:KK49:
Bugunki menum
sabah
Bir yk menemen, 5 zeytin, bir kucuk dili m beyaz peynir, bir ucgen peynir, kirmizi biber, iki dilim ekmek, bir bardak cay
oglen
ceyrek paket bitter 25 gr , bir bardak cay
aksam
5 tane lana sarmasi, biraz yogurt, bol salata
ogken sporum yazmistim birazdan 15 yada 20 dadkika daha leslie yapacam
bir lt su ve su icmeye devam

İyi akşamlar. 8.takım ve kaptanı monicim.umarım herkes iyidir. Duydum ki burada bi hemşerim var.nasıl anlaşıyorsunuz?şimdi menüsünü de gördüm.izninizle fikrimi bbildireyim.maxcım o aralarla kilo vere biliyormusun tatlım?aralar dolu fakat ana öyünler çok az bitanem.yyemek yememişsinki;)

Kızlar dedemi gördüm hala komada 1 haftada her yeri yatak yarasi olmuş anlamadım bir kaçkez uuyanıp sağ eliyle vücuduna zarar vermiş psikolojik olarak cok kötü oldum ama görmek istedim çünkü ananemi ölmeden önce görmemiştim dua bekliyorum

İyi akşamlar. 8.takım ve kaptanı monicim.umarım herkes iyidir. Duydum ki burada bi hemşerim var.nasıl anlaşıyorsunuz?şimdi menüsünü de gördüm.izninizle fikrimi bbildireyim.maxcım o aralarla kilo vere biliyormusun tatlım?aralar dolu fakat ana öyünler çok az bitanem.yyemek yememişsinki:KK66:
Hoş geldin Aynura kaptanım. Tamam canım söylediklerini dikkate alıcam. Teşekkür ederim.

Kızlar dedemi gördüm hala komada 1 haftada her yeri yatak yarasi olmuş anlamadım bir kaçkez uuyanıp sağ eliyle vücuduna zarar vermiş psikolojik olarak cok kötü oldum ama görmek istedim çünkü ananemi ölmeden önce görmemiştim dua bekliyorum
Ahhhh canım Rabbim tez zamanda şifasını versin. AMİN. Dualarımız seninle.

bugün ki menüm :

Sabah: şampiyon ekmek + yarım portakal
10403344_10152618771571262_2683430446943552717_n.webp

Ara: 10 badem
10981506_10152618771641262_8677326423684658746_n.webp

Öğlen: tavuk ızgara + salata + bulgur pilavı
11006420_10152618771871262_5074350203306782284_n.webp

Akşam: 1 muz + 1 kase yoğurt
1514020_10152618771431262_1118890907419509348_n.webp

2 lt su bitirdim, spor yok çünkü eve çok geç geldim .

Back
X