Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa fiyati cok uygun hemen gidicemkelebek mobilyadan aldım iki üçlü iki tekli 3800 tl verdik
QUOTE="Sgüzelyy83, post: 39604966, member: 599814"]Az önce sporumuda yaptim
16 dk leslie
20 dk plates bol su
3
Afiyet olsunhafif bir menu canimIlk menu benden gelsin
sabah
2 dilim ekmek
yumurta
biraz peynir
domates
öğle
küçük muz
küçük elma
akşam
1.5 ev yapımı lahmacun
ara
sadece ayran icicem acikinca
toplam 1000 kalori
su 2 olur
sporu yazarım yapinca
Canim bende spora basladim, cok iyi gidiyorsun, selulit savar hareket bnasil oluyor bende butun sporlarBugün yaptığım sporlar
300 ip atlama
Leslie 1 mil 15 dk
250 squat
8 dklk karın videosu
75 mekik
50 selülit savar haraketi
15 yarım şınav
60 üçgen
20 sn plank
20şerden 40 sn yan plank
Afiyet olsunhafif bir menu canim
Canim bende spora basladim, cok iyi gidiyorsun, selulit savar hareket bnasil oluyor bende butun sporlar
Ilk menu benden gelsin
sabah
2 dilim ekmek
yumurta
biraz peynir
domates
öğle
küçük muz
küçük elma
akşam
1.5 ev yapımı lahmacun
ara
sadece ayran icicem acikinca
toplam 1000 kalori
su 2 olur
sporu yazarım yapinca
sabah sporuna bayılırım banum ama ben yapamadım bu sene okullar tam gun oldu ve zaman kalmıyor sabah
ne detoksu yapıyorsun menulerine bakamadım
Az önce diyet başarı hikayelerini okudum
Bu sitede kadınlar ne kadar güzel kilo vermişler öyle
Kaybettiğim inancım ve umudum geri geldi bu site sayesinde
750 ml su bitirdim şu ana kadar![]()
hurmayı severim ama 1 hafta yapamam bu diyeti yapsam eminim çok güzel kilo gider ama dayanama maalesef
bu arada canım leslie yi ben ağırlıkla yapmaya başladım ellerine 1 kiloluk su şişesi al onlarla yap en azından 3 mil yapıyorsan 1 milini hem daha çok terliyor hemde kalori kaybediyorsun..
kızlar salonumu yaşam alanı yapmaya karar verdim salonumda spor koltuklarım vardı onu oturma odasına geçirip salondaki gümüşlük konsol vs elden çıkarıp tv ünitesi alıp modern bir hava yakalıcam.çünkü oturma odamdaki kanepeler çok rahat değil ben işten gelip rahatça oturamıcaksam ne işe yarar yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama şu takımlar fena değil sizde bakın ben öyle alangard takımları sevmiyorum bunların rengini kafama göre değiştiricemEki Görüntüle 1429801 Eki Görüntüle 1429802 Eki Görüntüle 1429803
ben iki gün önce bu takımı aldım... renginide toz pudra yaptım kırlentleri açık mor koyu mor seçtim fena olmayacak sanırım...
Bugün yaptığım sporlar
300 ip atlama
Leslie 1 mil 15 dk
250 squat
8 dklk karın videosu
75 mekik
50 selülit savar haraketi
15 yarım şınav
60 üçgen
20 sn plank
20şerden 40 sn yan plank
Menüm:
Sabah: 4 xlebçı-(diet ekmek adını ben koydum) domates. salatalık. 5 zeytin. bir az peynir.1 çk bal.2 yk lor. 1 b çay.
Ara: 20 adet ceviz-badem-fındık-çam fıstığı karışık. 1 b çay.
Öğlen: 2 mandalin. 1 elma. 6 yk yoğurt.
Ara: 20 adet leblebi. 1 b çay.
Akşam: salata-(yeşillik-domates-salatalık-turp-elma sirkesi-zeytin yağı).
2 kupa yeşil çay. 1 kupa papatya çayış 1 lt su.
Tamam tatlım yarın bir kase de çorba içerim.Canım menün çok güzelSadece akşam istersen bir kasede çorba ekle birdahakine hem bağırsakların daha iyi çalışır hemde daha uzun süre tok tutar seni
![]()
Hoş geldin Aynura kaptanım. Tamam canım söylediklerini dikkate alıcam. Teşekkür ederim.İyi akşamlar. 8.takım ve kaptanı monicim.umarım herkes iyidir. Duydum ki burada bi hemşerim var.nasıl anlaşıyorsunuz?şimdi menüsünü de gördüm.izninizle fikrimi bbildireyim.maxcım o aralarla kilo vere biliyormusun tatlım?aralar dolu fakat ana öyünler çok az bitanem.yyemek yememişsinki![]()
Ahhhh canım Rabbim tez zamanda şifasını versin. AMİN. Dualarımız seninle.Kızlar dedemi gördüm hala komada 1 haftada her yeri yatak yarasi olmuş anlamadım bir kaçkez uuyanıp sağ eliyle vücuduna zarar vermiş psikolojik olarak cok kötü oldum ama görmek istedim çünkü ananemi ölmeden önce görmemiştim dua bekliyorum