- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
BANUU ŞU HURMA DETOSUNDA SADECE HURMA MI VAR CANIM NASIL YAPILIYOR AÇIKLAR MISIN BEN HURMAYI ÇOK SEVERİM :)
hurma ve yoğurt var sanırım canım...günlük 21 hurma ayran ve yoğurt.. hepsi bu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BANUU ŞU HURMA DETOSUNDA SADECE HURMA MI VAR CANIM NASIL YAPILIYOR AÇIKLAR MISIN BEN HURMAYI ÇOK SEVERİM :)
O amcalara sinir oldum
Aslında evde de iyi ama dışarısı nedense moralini çok yerine getiriyor insanın, özellikle çok erken saatlerde çıkılırsa.
Bu arada kızlar ben sadece kilo vermeye çalışmıyorum, sigarayıda bıraktım, bugün 4. günüm.
Sizin anlayacağınız şu an çok önemli bir süreçten geçiyorum(4)
Kız öldüm gülmekden kız ne kadar da iyi anlatmışsın manyak amcaları. Ben de aynı derdliyim.
Kocam balaşkayı da al çık diyor tabii orda nelerin olduğundan habersiz.
4
Günaydın hatunlar :)
Bende f izik tedavideyim.
()
sabah sporuna bayılırım banum ama ben yapamadım bu sene okullar tam gun oldu ve zaman kalmıyor sabahKızlarrrrrrrrrrrrr an itibariyle 2 Mil sabah leslimide yaptım
İnşallah akşam üzerede bir okadar yaparımda bari şu kilo vermeyi biraz hızlandırmış olurum
Felaket terledim ve yoruldum ama bir okadarda mutlu hissediyorum kendimi
Canım Cumaya kadar devam etmek istiyorum hatta cuma gecesi bitireceğim büyük ihtimal ( tabi kendimi o güne kadar yine şu anda olduğum gibi iyi hissedersemsonuçta kendime işkençe gibi geldiği yerde bırakmak daha mantıklı ama yapanlar rahat 1 hafta yapıyor gördüğüm kadarıyla
)
Günaydın canımmmmm![]()
Günaydın hatunlar :)
Bende f izik tedavideyim.
(1)
tabiki veriliyor sonacım bende 90kg la başlamıştım. 14kg verdim kalan 8kg için uğraşıyorum. bu 8kg yaklaşık 10 yıl önceden kalma oyuzden zor gidecek sanırımAz önce diyet başarı hikayelerini okudum
Bu sitede kadınlar ne kadar güzel kilo vermişler öyle
Kaybettiğim inancım ve umudum geri geldi bu site sayesinde
750 ml su bitirdim şu ana kadar![]()
tabiki veriliyor sonacım bende 90kg la başlamıştım. 14kg verdim kalan 8kg için uğraşıyorum. bu 8kg yaklaşık 10 yıl önceden kalma oyuzden zor gidecek sanırım![]()
Valla helal olsun o zaman sana
Senin savaşın bence bizimkinden çok daha zor ama inanıyorum ki başaracaksın
Canım çok basit;
Günde 3 Öğün; 7 adet medine hurması + 4 YK yoğurt ( ben onun yerine 1 büyük bardak ayran içiyorum daha uzun süre tok tutuyor diye)
ARalarda çay, kahve ( türk ) ve ayran serbest
Bende hurmayı çok sevdiğim için bana hem lezzetli geliyor hemde hiç acıktırmıyor malum hurma çok fazla lifli bir besinÜstelik Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet Mustafa ( s.a.v. ) Hazretlerinin zamanında hurmadan fazla ne vardı ki diye düşünüyorum ( hani zararlı olsa Allahın elçisi bu kadar tüketirmiydi yada ağaçını dikermiydi )
Valla benimki biliyor işe giderken her sabah oradan geçiyor görüyor onları adamların işi yok fıldır fıldır gözler diyorBir ara ben çok ısrar etmiştimde birlikte bir kaç sabah çok çok erken çıktık yürüyüşe ama 3 gün dayandı sonra pes etti havalar soğuk hem işe uykusuz gidiyorum diye ( aslında amcalara takmış meğer sonradan itiraf etti
=
Boşver kış günü kuzuyu hasta etme en güzeli evde yap Leslieyi ( ben google'a leslie sansome diye yazdığımda 45 dakikalık uzun bir video çıkıyor ( ellerinde yeşil lastikle görünüyor hatunlar resminde ) onu her defasında tıklıyorum ( 1 - 2 -3 mil lesli bir arada ) 2 mile kadar yapabiliyorum şimdilik ama 30 dakika sürüyor eeee sabah akşam yaparsak o yağlarda sıkıyorsa erimesinyani kaçarı yok o popişler eriyecek ( bu arada dün eşim dedi senin popiş baya bir ufalmaya başladı diye
işi gırgıra vurdum tabi aaa sen benim popişime mi bakıyorsun sapık diye
nasıl gülüyor çılgın ne olacak diye
Sanada günaydın canım
Rabbim inşallah tez zamanda şifa verirde sende daha rahat hareket edersin tedirgin olmadan![]()
Guzelmis canim simdiden hayirli olsun, kullanışlı görünüyor. Benim koltuk L seklinde cok rahat birde onlara bak istersenkızlar salonumu yaşam alanı yapmaya karar verdim salonumda spor koltuklarım vardı onu oturma odasına geçirip salondaki gümüşlük konsol vs elden çıkarıp tv ünitesi alıp modern bir hava yakalıcam.çünkü oturma odamdaki kanepeler çok rahat değil ben işten gelip rahatça oturamıcaksam ne işe yarar yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama şu takımlar fena değil sizde bakın ben öyle alangard takımları sevmiyorum bunların rengini kafama göre değiştiricemEki Görüntüle 1429801 Eki Görüntüle 1429802 Eki Görüntüle 1429803
ben iki gün önce bu takımı aldım... renginide toz pudra yaptım kırlentleri açık mor koyu mor seçtim fena olmayacak sanırım...
hayırlı olsun canım hangi firma güzelmiş şık ve sade ve fiyatı nedirben iki gün önce bu takımı aldım... renginide toz pudra yaptım kırlentleri açık mor koyu mor seçtim fena olmayacak sanırım...
kız ben almadım daha alcam modellere bakıyomHayırlı olsun Gülşenim içinde sonsuz mutluluklar.
6
hayırlı olsun canım hangi firma güzelmiş şık ve sade ve fiyatı nedir
Hayırlı olsun cnm Güle güle oturun
(2)
kız ben almadım daha alcam modellere bakıyom