• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay kimse yok dendikçe üstüme alınıyorum valla
Bugün küçüğün eeg si için uğraştık.
Bilmiyorum zaman bana yetmez oldu
İş hayatı ev hayatı çocuklar.
En son koşturmadan ihtiyaç dışı zevkle ne zaman gezdiğimi hatırlamıyorum. Burası benim en sosyal hayatım
Akşam akşam kusura bakmayın

seni en ii ben anlarım aynen bende senin gibiyim kosturmaca anck yetisemiyorum ya ev iş çocuk hastalık vsvs bugunumuze hamd olsun artık ne diyim.
Geçmiş olsn cnm sizede.

Günaydın kaptanı st: 395636öneride bulunacağı r: 181962"]çıktığımdan beri kilo aldım yenidoğumu kural gereği takımada dönemiyorum aldığım kiloları vermeden:KK22::KK22:Musmutlu pazarlar kelmercedes im:KK68:
Sabah akşam yürüyüş yapıyoruz komşumla,bu arada komşum bir heves takımda olmak istemişti ama bebişi fırsat vermiyor o yüzden devam edemedi.yürbildirimi yaizde bebişin uyku saatine göre ayarlıyoruz.üç çocukla zor oluyor komşum için takıma vakit ayırmak.
Birde bizim sitenin genel bi kilo alma durumu var her taşınan kilo aldı:KK23:
Can sıkıntısndan boşlukları yemek yemekle dolduruyoruz :KK72:
Tanışma çayları ,cuma kur anları derken şiştik:KK51:
Nolacak bizim halimiz bilmiyorum:KK75:
Gunaydin kaptanim ben bir oneride bulunacagim malum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim[/QUOTE]

Benim sikintilarim var bu aralar bunu girip bildiriyorumda durumumu yani, ama anlasilmiyorum galiba yanlış anlana cnm ama gerçekten böyleyim ama takımı sıkıntıya sokuyorsam ayrilabilirim :KK61:

[/QUOTE]
Gunaydin kaptanim ben bir oneride bulunacagim malum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim[/QUOTE]
Günaydın tatlım:KK15:
Aslında hepimiz takımın aynı zamanda görevlisiyiz.ama dediğin gibi birini de görevlendirsek güzel olur.istersen sen de yapabilirsin vaktin varsa ve uğraşabilirim dersen :KK66:
Selinde mezun üye olarak bu işe el atabilir,banumda menülerden sorumlu bakan olabilir:KK66:
Aranızda iş bölümü yapabilirsiniz:KK56:
Hafta sonu paylaşım olmaması da doğal ..ev,eş,çocuklar..haliyle tatillerdede böyle oluyor ..takımdan ümidinizi kesmeyin canlarm :21:malum sömestre ve kar tatilleri bizi çok etkiledi pazartesinden itibaren toparlanırız biraz sabır:KK19::KK19::KK19:

[QUOTEanladım possenin 564Banu il mkonuşayım1962"][/QUOyapalım Banu nerde n kaptanim bugün ir oneride bulunacagim malum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim[/QUOTE]
Günaydın tatlım:KK15:
Aslında hepimiz takımın aynı zamanda görevlisiyiz.ama dediğin gibi birini de görevlendirsek güzel olur.istersen sen de yapabilirsin vaktin varsa ve uğraşabilirim dersen :KK66:
Selinde mezun üye olarak bu işe el atabilir,banumda menülerden sorumlu bakan olabilir:KK66:
Aranızda iş bölümü yapabilirsiniz:KK56:
Hafta sonu paylaşım olmaması da doğal ..ev,eş,çocuklar..haliyle tatillerdede böyle oluyor ..takımdan ümidinizi kesmeyin canlarm :21:malum sömestre ve kar tatilleri bizi çok etkiledi pazartesinden itibaren toparlanırız biraz sabır:KK19::KK19::KK19:
[/QUOTE]
Tamam ablacim ben selin ve banu ile konusayim birseyler yapalim banu nwrde bilmiyorum bugun pazar haliyle herkes ailesiyle

_-CaNiMSkonuşuyorum 39564175 .!.:
Gharcıyoruz ptanim bedüşük oneride bulunacgelelim lum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim

Benim sikintilarim var bu aralar bunu girip bildiriyorumda durumumu yani, ama anlasilmiyorum galiba yanlış anlana cnm ama gerçekten böyleyim ama takımı sıkıntıya sokuyorsam ayrilabilirim :KK61:[/QUOTE]
Canim ben genel konusuyorum bende dahil buraya az zaman harciyoruz motive de dusuk oluyo kendimize gelelum biran once

menülerimi paylaşmadan önce şunu söylemeliyim ki regl öncesinin etkisi mi bilmiyorum son birkaç gündür çok fazla iştah artışı var kendimi zor dizginliyorum önüme ne çıkarsa yicekmişim gibi :KK62:

cuma günü
sabah: aç karna su, 1.5 dilim tb, üzerine salça ve yarım diliminin de sırf tahinpekmezle yiyorum sanki çok masummuş gibi yanında az peynir zeytin ve çay
ara: 1 sade neskafe
öğlen: 1 dilim tb dan peynirli sandviç, avuç içi kadar kızarmış hamur (bir arkadaş getirmiş)
ara: 1 yeşilçay
akşam: 1 kase tavuksuyu çorbası, yarım dilim tb 5 zeytin 1 kase bamya
ara: az şekerli türk kahvesi, 1 parça çiko

cumartesi

sabah: 2 dilim kızarmış tb üzerine salça, yarım dilimi tahinpekmezle, yanında 1 kk peynir biraz zeytin ve çay
öğlen: tiyatroya gittiğimiz için dışarıda yedik, 1 kuşbaşılı pide ayran
ara: 1 sarma tatlısı (yufkalı ve şerbetli)
akşam: 1 kase tarhana çorbası, 1 kase bamya, 3 çiğköfte, avuç içi kdr tb
ara: az şekerli türk kahvesi

biraz su

Kızlar ben sabahdan beri uğraşıyorum bir şey de yapamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Ben dünden beri yst38-in yazdığı mesajdan sonrasını göremiyorum tüm sinirlerim bozuldu ya. Bildirimlerden mesajlarımın geldiyini görüyorum alıntı yapıldığını da görüyorum ordan girmeye çalışıyorum ama yine dünkü mesaj geliyor. Düne kadar olan mesajları görüyorüm ama ondan sonrasını göremiyorum.Kendi yazdıklarımı da göremiyorum ama mesajınız gönderildi diyor. Lütfen bana yardım edin özelden yazın lütfen.

Tatlim hiç bi fikrim
Kızlar ben sabahdan beri uğraşıyorum bir şey de yapamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Ben dünden beri yst38-in yazdığı mesajdan sonrasını göremiyorum tüm sinirlerim bozuldu ya. Bildirimlerden mesajlarımın geldiyini görüyorum alıntı yapıldığını da görüyorum ordan girmeye çalışıyorum ama yine dünkü mesaj geliyor. Düne kadar olan mesajları görüyorüm ama ondan sonrasını göremiyorum.Kendi yazdıklarımı da göremiyorum ama mesajınız gönderildi diyor. Lütfen bana yardım edin özelden yazın lütfen.
Tatlım hiç bir fikrim yok malesef, ama yöneticiler vs onlr yardımcı olur heralde anck.

Herkeze hayırlı günler grip oldum burnum kapandi nefesimi zor aliyorum. paylaşımda bulunmayi cok isterim ama kimse cevap vermeyince icimden gelmiyor açıkçası. Bu arada bu hafta guzel kilo verince dieti biraz bosladim. İnşallah arti görmem:KK69:

Herkese merhaba, bende takıma dahil oldum, Moni çağırdı sağolsun.
Kendimi tanıtayım ben, arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteye geldim.
23 yaşındayım, kilom 90 küsürlerde yarın tam net tartlıcam, artık kilo vermem lazım 70lerden 90lara çıktım birden :KK12:

Hiç bilemedim canım sorunun ne ama tüm sayfaları kapatıp,geçmişi silip bir de öyle dene istersen :KK20::KK64:

Herkese merhaba, bende takıma dahil oldum, Moni çağırdı sağolsun.
Kendimi tanıtayım ben, arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteye geldim.
23 yaşındayım, kilom 90 küsürlerde yarın tam net tartlıcam, artık kilo vermem lazım 70lerden 90lara çıktım birden :KK12:
Aramıza hoşgeldin tatlım:KK36:
Ben takım kaptanı Ayşe 44 yaşındayım 2 oğlum var,aöf sosyoloji 4 .sınıf öğrencisyim.takımda izinliyim bir süredir yoğunluktan ama yinede fırsat buldukça buradayım.
İki hafta deneme süren var canım sonrasında listede olacaksın,yarın sabah tartılıp mıtlaka kilonu bildirmen gerekiyor:KK56:
Burada aile ortamındayız.kızlar seni kucaklarlar birazdan:KK19:

Back
X