- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kimse yok dendikçe üstüme alınıyorum valla
Bugün küçüğün eeg si için uğraştık.
Bilmiyorum zaman bana yetmez oldu
İş hayatı ev hayatı çocuklar.
En son koşturmadan ihtiyaç dışı zevkle ne zaman gezdiğimi hatırlamıyorum. Burası benim en sosyal hayatım
Akşam akşam kusura bakmayın
Gunaydin kaptanim ben bir oneride bulunacagim malum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim[/QUOTE]Günaydın kaptanı st: 395636öneride bulunacağı r: 181962"]çıktığımdan beri kilo aldım yenidoğumu kural gereği takımada dönemiyorum aldığım kiloları vermedenMusmutlu pazarlar kelmercedes im
Sabah akşam yürüyüş yapıyoruz komşumla,bu arada komşum bir heves takımda olmak istemişti ama bebişi fırsat vermiyor o yüzden devam edemedi.yürbildirimi yaizde bebişin uyku saatine göre ayarlıyoruz.üç çocukla zor oluyor komşum için takıma vakit ayırmak.
Birde bizim sitenin genel bi kilo alma durumu var her taşınan kilo aldı
Can sıkıntısndan boşlukları yemek yemekle dolduruyoruz
Tanışma çayları ,cuma kur anları derken şiştik
Nolacak bizim halimiz bilmiyorum![]()
_-CaNiMSkonuşuyorum 39564175 .!.:Gharcıyoruz ptanim bedüşük oneride bulunacgelelim lum sen fazla ugrayamiyorsun merveninde dogum yaklasti gruptan bir kisiyi gorevlendursen kurallara uymayana ceza falan verse bu boyle olmayacak hic motive olamiyoruz bazi arkadaslar cuma gelip kilo bildirimi yapip gidiyor sen daha iyi bilirsin ama ben bu sekilde giderse suresiz izin alip baska yollarla kilo vermeye calisacagim
canım çok geçmiş olsun aynı sorun bende de var çarşamba tutuldu çok fena hala bile var spor yapamıyorum o yüzdenGünaydın kızlar dun belim tutuldu bugunde ii değilim inş akşam da duzelirde sporumu yaparım.
canım slm senin nikin değişti galiba 2 hafta izne çıktım bazı üyeleri tabımakta zorlanıyorum :)Sabahınız xeyir gününüz uğurlu geçsin inşallah![]()
saol cnm sanada çok geçmiş olsuncanım çok geçmiş olsun aynı sorun bende de var çarşamba tutuldu çok fena hala bile var spor yapamıyorum o yüzden
Tatlım hiç bir fikrim yok malesef, ama yöneticiler vs onlr yardımcı olur heralde anck.Kızlar ben sabahdan beri uğraşıyorum bir şey de yapamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Ben dünden beri yst38-in yazdığı mesajdan sonrasını göremiyorum tüm sinirlerim bozuldu ya. Bildirimlerden mesajlarımın geldiyini görüyorum alıntı yapıldığını da görüyorum ordan girmeye çalışıyorum ama yine dünkü mesaj geliyor. Düne kadar olan mesajları görüyorüm ama ondan sonrasını göremiyorum.Kendi yazdıklarımı da göremiyorum ama mesajınız gönderildi diyor. Lütfen bana yardım edin özelden yazın lütfen.
Hiç bilemedim canım sorunun ne ama tüm sayfaları kapatıp,geçmişi silip bir de öyle dene istersenKızlar ben sabahdan beri uğraşıyorum bir şey de yapamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz. Ben dünden beri yst38-in yazdığı mesajdan sonrasını göremiyorum tüm sinirlerim bozuldu ya. Bildirimlerden mesajlarımın geldiyini görüyorum alıntı yapıldığını da görüyorum ordan girmeye çalışıyorum ama yine dünkü mesaj geliyor. Düne kadar olan mesajları görüyorüm ama ondan sonrasını göremiyorum.Kendi yazdıklarımı da göremiyorum ama mesajınız gönderildi diyor. Lütfen bana yardım edin özelden yazın lütfen.
Aramıza hoşgeldin tatlımHerkese merhaba, bende takıma dahil oldum, Moni çağırdı sağolsun.
Kendimi tanıtayım ben, arkadaşımın tavsiyesiyle bu siteye geldim.
23 yaşındayım, kilom 90 küsürlerde yarın tam net tartlıcam, artık kilo vermem lazım 70lerden 90lara çıktım birden![]()