• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar pek keyfim yok size dahil olamıyorum yine çıkardım..ve hiç halim yok..akşam olsun da eve gideyim diye bakıyorum..dr ilaç da verdi ama yok bana mısın demedi..çok halsizim...

finduklarım başım çok ağrıyor bugün nedense. kafamı kaldıramıyorum ve hiçbişy yapasım gelmiyor. canım sigara istiyo sankim...

afıyet olsun canım ınşallah pantolonunun genış geldıgı günlerıde görürsün süper :lepi:

teşekkür ederim canım inşallahh

afıyet olsun sehercım nasılsın opuyorumnanaktan

teşekkür ederim ablacım başım çok ağrıyor keyifsizim bugün çok nedense

tşk ederim bitanem opuyorumnanaktan
zaman geçmek bilmiyor hiç çalışasım yok bugun nedendir bilmiyorum kaydirigubbakcemile​

aynennn

kızlar pek keyfim yok size dahil olamıyorum yine çıkardım..ve hiç halim yok..akşam olsun da eve gideyim diye bakıyorum..dr ilaç da verdi ama yok bana mısın demedi..çok halsizim...
çok geçmiş olsun canım yaaa. dikkat et üşüttünmü ki neden böyle oldun

fıstıklar ben güne gidiyorum gelince görüşürüzkaydirigubbakcemile4Şeniz
çok yeme emi pastalar börekler

günaydınlarrrr

kızlarr bugün neden herkesler halsiz yaa hayırdırr bende aksine iyiyim aman nazar değmesin zemuszemus

ben geldimmmmm yoruldu yaaaabayanssulusmile
bu günkü mönümü yazmasam mı neeyvahedigeldismile
neyse yazayım
sabah
yarım kase müsli
öğlen
2 dilim kepek ekmeği kahvaltı
ikindi
gündeydim 1 dilim börek yarım kase makarna salatası yarım dilim tatlı
bu kadar akşam yemeği yemem artık:kedi:

bnde menü yzim
sabh kalkar kalkmaz
1 elma
1 fincan beşi biyerde çayı
kahvaltı : 2 çatal az tuzlu peynir 5 yeşil zeytin 2 rafadan yumurta
öğlen yok maalesef :oklava:
ara kaynar (yeni doğum yapmış bi arkadaşıma gitim burda gittiğinzde kaynar die bi içecek verriiler adı üstünde kaynamış gelir çok sıcak olur çayın içinde çeşitli baharatlar vardır üstüne ceviz konur)
akşam
4 kaşık mercimekli pilav bol salata

a.s.bugunki menüm sabah 2 dılim kepek ekmeğı ekmeğın 1 dılımıne tereyağ sürdüm kk peynır 3 tane zeytın 3 fıncan şekersiz cay öğlen yok ara yok akşam 1 tabak pırasa yedım toplam 2 lt su opuyorumnanaktan

ben geldimmmmm yoruldu yaaaabayanssulusmile
bu günkü mönümü yazmasam mı neeyvahedigeldismile
neyse yazayım
sabah
yarım kase müsli
öğlen
2 dilim kepek ekmeği kahvaltı
ikindi
gündeydim 1 dilim börek yarım kase makarna salatası yarım dilim tatlı
bu kadar akşam yemeği yemem artık:kedi:

ee ayşecim akşam yemeğini hafif atlatırsan çok da kaçırmış sayılmassın bravoo kaydirigubbakcemile5

bnde menü yzim
sabh kalkar kalkmaz
1 elma
1 fincan beşi biyerde çayı
kahvaltı : 2 çatal az tuzlu peynir 5 yeşil zeytin 2 rafadan yumurta
öğlen yok maalesef :oklava:
ara kaynar (yeni doğum yapmış bi arkadaşıma gitim burda gittiğinzde kaynar die bi içecek verriiler adı üstünde kaynamış gelir çok sıcak olur çayın içinde çeşitli baharatlar vardır üstüne ceviz konur)
akşam
4 kaşık mercimekli pilav bol salata

ewet benim eşimde mersinli kayınvalidem gelirken getirmiş kaynarı benim doğumumda ziyarete gelenlere verdik değişiklik olmuştu bende çok beğenmiştimm :lepi:

biraz az değilmi menün azracım :bbo:

a.s.bugunki menüm sabah 2 dılim kepek ekmeğı ekmeğın 1 dılımıne tereyağ sürdüm kk peynır 3 tane zeytın 3 fıncan şekersiz cay öğlen yok ara yok akşam 1 tabak pırasa yedım toplam 2 lt su opuyorumnanaktan
çok güzel ablam
böle devam edersen bu hafta iyi bi sonuç alcağız sendne inş.

ee ayşecim akşam yemeğini hafif atlatırsan çok da kaçırmış sayılmassın bravoo kaydirigubbakcemile5

ewet benim eşimde mersinli kayınvalidem gelirken getirmiş kaynarı benim doğumumda ziyarete gelenlere verdik değişiklik olmuştu bende çok beğenmiştimm :lepi:

biraz az değilmi menün azracım :bbo:

evt cnm tadı da çok güzel ve çok iyi de süt yapar
valla az gbi duruyor ama
bn o şekerli kaynar içince birde pilav yiyince çok gbi geldi bana
ama şimdi sor
acım yine de
sabr edecm
napim başka şansım var mı
bu BENİM SON ŞANSIM

kızlar ben cıkıyorum akşam oturmasına gıdıyorum gelınce acarımmm bykaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktanhihoyyyt

:gitme::gitme:

Back