Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bn varım :lepi:
rukıye abla bakıyorumda şafak 19 azkalmış oglunuzun gelmesıne allah herkesın evladını sag salım kavuştursun ınşallah kazasız belasız
İzlem canım menün çok güzel böyle devam edersen hedefine çabuk ulaşırsın.
MEZOSLIM ESTETİK ve GÜZELLİK MERKEZİ
uyarın için saool cnm
tabiki de araştrdım zaten adanda bi çok şubesi olan bir yer doktoru genel cerrah asena hanım yıllarını vermi kadın bu işe
bak yukarda link verdm
dilersen bak
ben geldım şekerler:lepi:hihoyyyt
gunaydın canım geşmiş olsun kendıne dıkkat et tatlım opuyorumnanaktangünaydın güzeller nasıl keyifler..ben çok garip bir haftasonu geçirdim ya..cuma akşamı acayip başım döndü sonra da kasıldım kaldım ve ağlama krizi geçirdim..bu arada tabi yine bayılcam diye ödüm koptu daha çok kasıldım kaldım derken zorla uyudum...anlamadım neden oldu..ilacımı içmeyi birkaç gün unutmuştum o gün içmiştim muhtemelen ondna oldu ama çok moralim bozuldu..
neyse c.tesi günü de kalkmadı bedenim acayip ağırlaşmıştı nerdeyse yataktan hiç çıkmadım öğleden sonraya kadar sonra baktım olmayacak misafir gelecek hemen mutfağa girdim ve işlere giriştim..c.tesi nerdeyse hiçbirşey yemedim canım istemedi..pazar da misafir ağırladım yine adam gibi bişi yemedim arada biraz kaçak yaptım sen misin yapan misafirler gitti akşam midem bulandı deli gibi ..eee afedersiniz istifra ettim yine leyla gibi oldum..(ben çok kötü oluyorum öyle olunca)
suratıma morluk oturdu yüzüm gözüm şişti...
diyet,sağlıklı beslenme anlamında berbat bir haftasonuydu..kendimi şu an da çok kötü hissediyorum..bakalım..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
günaydın güzeller nasıl keyifler..ben çok garip bir haftasonu geçirdim ya..cuma akşamı acayip başım döndü sonra da kasıldım kaldım ve ağlama krizi geçirdim..bu arada tabi yine bayılcam diye ödüm koptu daha çok kasıldım kaldım derken zorla uyudum...anlamadım neden oldu..ilacımı içmeyi birkaç gün unutmuştum o gün içmiştim muhtemelen ondna oldu ama çok moralim bozuldu..
neyse c.tesi günü de kalkmadı bedenim acayip ağırlaşmıştı nerdeyse yataktan hiç çıkmadım öğleden sonraya kadar sonra baktım olmayacak misafir gelecek hemen mutfağa girdim ve işlere giriştim..c.tesi nerdeyse hiçbirşey yemedim canım istemedi..pazar da misafir ağırladım yine adam gibi bişi yemedim arada biraz kaçak yaptım sen misin yapan misafirler gitti akşam midem bulandı deli gibi ..eee afedersiniz istifra ettim yine leyla gibi oldum..(ben çok kötü oluyorum öyle olunca)
diyet,sağlıklı beslenme anlamında berbat bir haftasonuydu..kendimi şu an da çok kötü hissediyorum..bakalım..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
günaydın cancanımopuyorumnanaktanhayırlı sahalar canlarım sabah sabah bir baş ağrısı var ki anlatamam inşallah geçerboshayallersmile sizleri seviyorumopuyorumnanaktan
cnm geçmiş olsun :teselli:günaydın güzeller nasıl keyifler..ben çok garip bir haftasonu geçirdim ya..cuma akşamı acayip başım döndü sonra da kasıldım kaldım ve ağlama krizi geçirdim..bu arada tabi yine bayılcam diye ödüm koptu daha çok kasıldım kaldım derken zorla uyudum...anlamadım neden oldu..ilacımı içmeyi birkaç gün unutmuştum o gün içmiştim muhtemelen ondna oldu ama çok moralim bozuldu..