bu devletin verdiği işsizlik maaşından farklı bi durum galiba. sen memur musun . ah ah az olmaz mı iki kuruş için kimlerin ağız kokusunu çekiyoruz bi bilsen. okuya okuya 2 yıllık okudum. şimdiki aklım olsa tek derdim adam akıllı okumak olurdu
birde hep ödeyecek dimi bu aylık taksiti. olaki işsizlik gibi bi durum yok o zaman noolcek ödediğin paralar
canım okuma meselesine hiiç takılma derim şans biraz da bu işler..lise mezunu olup öyle güzel yerlerde olanlar var ki..ben genel müdürümüz de dahil olmak üzere hepsinden iyi bölümü bitirdim de ne oldu.....ondan canını sıkma bankacılık ya da sigortacılık mezunuysan 2 yıllık da olsan bizim şirket alıyor bilgin olsun..
işsiz kaldığın an prim ödemesini kesebilirsin..bişi olmazsa tabi parayı geri alamıyorsun ama vefat ve maluliyet teminatı devam ediyor ya da 7 günlük hastane teminatı..ama çok manrtıklı bence benim eşimin çalıştığı şirket kötü durumda her an çıkartılabilir..Ondan biz 18 milyonu neye vermiyoruz ki böyle bişi olursa 6 ay bizi idare eder diye düşündük..ama benim işim sağlam mesela ondan ben gerek duymuyorum..
ha ben memur değilim canım ya ben müşteri temsilcisiyim...kıytırık bir işim var..