• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bu devletin verdiği işsizlik maaşından farklı bi durum galiba. sen memur musun . ah ah az olmaz mı iki kuruş için kimlerin ağız kokusunu çekiyoruz bi bilsen. okuya okuya 2 yıllık okudum. şimdiki aklım olsa tek derdim adam akıllı okumak olurdu
birde hep ödeyecek dimi bu aylık taksiti. olaki işsizlik gibi bi durum yok o zaman noolcek ödediğin paralar

canım okuma meselesine hiiç takılma derim şans biraz da bu işler..lise mezunu olup öyle güzel yerlerde olanlar var ki..ben genel müdürümüz de dahil olmak üzere hepsinden iyi bölümü bitirdim de ne oldu.....ondan canını sıkma bankacılık ya da sigortacılık mezunuysan 2 yıllık da olsan bizim şirket alıyor bilgin olsun..
işsiz kaldığın an prim ödemesini kesebilirsin..bişi olmazsa tabi parayı geri alamıyorsun ama vefat ve maluliyet teminatı devam ediyor ya da 7 günlük hastane teminatı..ama çok manrtıklı bence benim eşimin çalıştığı şirket kötü durumda her an çıkartılabilir..Ondan biz 18 milyonu neye vermiyoruz ki böyle bişi olursa 6 ay bizi idare eder diye düşündük..ama benim işim sağlam mesela ondan ben gerek duymuyorum..
ha ben memur değilim canım ya ben müşteri temsilcisiyim...kıytırık bir işim var..

Neslişim iyiyim gülüm sen nasılsın?ışlerini kolaylayabildin mi..Ben çok memnunum makinemden çok tavsiye ediyorum..Canım valla ne kadar bilmiyorum ben evlenirken babam fırınlı ocakla birlikte almıştı ikisi 1300 mü neydi ama netim de burda her siteyi açmıyor..
ayşecim çok iyi yapmışsın canım yürüyüşten güzel spor var mı ya..
bu arada canım seni ankaradan bizim şirkete de aldırdım ya aferin bana hehehe iyice yoruldum galiba..gelsin tatil de beynimi tıoparlıyım dicem ama pazar da misafirim var c.tesi temizlik ve hazırlıkla geçer..olsun kafam yorulmasın da gerisi sorun değil..ayy çenem düştü..

kızlar ya size misafir gelince kaç çeşit yapıyorsunuz?ilk defa ağır misafirim geliyor çaya ..Bizim yazlıktan komşu teyzelerim aile dostlarımız kızları da arkadaşlarım onlar geliyor..
ben ;
ıspanaklı börek
tırtıl kurabiye
tiramisu
mercimekli köfte
z.yağlı sarma düşündüm..

kızlar ya size misafir gelince kaç çeşit yapıyorsunuz?ilk defa ağır misafirim geliyor çaya ..Bizim yazlıktan komşu teyzelerim aile dostlarımız kızları da arkadaşlarım onlar geliyor..
ben ;
ıspanaklı börek
tırtıl kurabiye
tiramisu
mercimekli köfte
z.yağlı sarma düşündüm..
hepsi çok güzel ve yeterli. ben genelde 3 çesit yapıyorum tatlı tuzlu ve salata türü.

hepsi çok güzel ve yeterli. ben genelde 3 çesit yapıyorum tatlı tuzlu ve salata türü.

sağol tatlım ....menümü de yazayım kaçayım kızlar öptüm sizleri..
sabah:2 kayısı +3 ceviz
çavdar ekmekli dandviç+şekersiz çay
ara:1 paket eti form +lipton form limonlu
öğle:karnıbahar yemeği
salata
yoğurt
ezogelin çorba
25 gr ekmek
ara:1 elma
ara:1 portakal
akşam da z.yağlı kreviz yicem
arayı da muz ve sütle yaparım..

bugün eşim yemek yapma gelirken etli ekmek getireyim dedi ohaoldumsmile
ee fazladan 1 saat daha spor yapmak lazım herşeyin bir bedeli var ben leslie ablama gidiyorum hoşçakalın ben sporu bitirene kadar gelin haaa olumunekankayizsmile

5. olmuşuz fena sayılmaz
ancak ben fena cozuttum bugün mönümü yazayım da görün mafoldumben
sabah
yok
öğlen
1 yumurta peynir salatalık 2 dilim çavdar ekmeği 4 zeytin
arada
yarım paket milka çikolata:tomato:
1 nescafe
akşam
2 tabak patates yemeği 1 dilim çavdar ekmeği

5. olmuşuz fena sayılmaz