- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Tesekkur ederim cnmDilaya ne olduğunu çok merak etmiştim saolasın bilgilendirdiğin için.Allah şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah
Bu arada Hasibecim bireysellerde birinci olmuşsun çok çok tebrik ederim hakettin
Kıyamam oruçtan çıkıncada mama yokmuşki sana yağsız tuzsuz otlanmışın bitek kızSlm kizlar
Sabah esim ise gittikten sonra bir ruya gordum sormayin. Bi yemek yiyordum bi yemek yiyordum. Hem yemek yiyorum hem diykrumki benim diyetimde bu saatte yemek yemek yok. Benim diyetimde bu yemek yok diyeee diyeee bir guzel yiyorum. Allah acidi herhalde halime dediki kuluma bari ruyasinda yemek yedireyim istedigi gibi bi karnini doyursun
Ben dunde menu yazmadim galiba
Cuma menum
09.00 limonlu su
10.00 1 portakal
13.00 marul havuc mor lahana salatasi z.yag ve limonlu
18.30 kozlenmis biber domates salatalik sogan kekik ve naneli salata
22.30 sade soda
Yemeklerimde tuz yoktu bugun
Cumartesi menum
11.00 filtre kahve
13.00 domates salatalik peynir haslanmis 1 tam yumurta ve 1 yumurtasarisi (zeynepten kaldi) ceviz
18.30 firin tavuk ve yogurt
22.45 sade soda
Sorma. Asil canim kahve istiyor ama oruc ertesi kahvede yasakKıyamam oruçtan çıkıncada mama yokmuşki sana yağsız tuzsuz otlanmışın bitek kız
Sitede in cin top oynuyo girip girip bakıyorum ama kimsecikler yok napcaz böyleSorma. Asil canim kahve istiyor ama oruc ertesi kahvede yasak
Sorma cnm kimsecikler kalmadi kaptanimiz iyilesip gelsin toparlaniriz insallahSitede in cin top oynuyo girip girip bakıyorum ama kimsecikler yok napcaz böyle
Ne olmuş kızlar 8. Takıma kimseler yok banucum nerde boş bırakmazdı buraları iyidir inşallahoynakbasi34 kuzum nerdesin hu huuuu
Merhaba;Arkadaslar topicte ben yaziyorum ben okuyorum
Uzulerek soyluyorum ama sanirim boyle giderse ben de farkli bir takima transfer olabilirim
Tesekkur ederimMerhaba;
Bu hafta 1. olduğunuz için aşağıdaki linkte başarınızın sırrını yazmanız gerekiyor. Merakla bekleniyorsunuzben de Aidin Salihin beslenme şeklini uygulamak istedim ama yapamadım siz baya iyi gidiyorsunuz tebrik ederim
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Son anda yetiştirdinTesekkur ederim
Pazartesiden beri aklimda ama bir turlu firsat bulup yazamadim
Tesekkur ederim. Senin mesajini gorur gormez yazdim ❤Son anda yetiştirdineline sağlık
Kimse yok zaten canım okuyan bi benim. Benimki çoktan düştü bende izne ayrılmaya karar vermiştim.Bildirim yapmam gerekiyorsa sabit yazılabilir kiloma hiç kilo veremedim bu hafta.Kendine iyi bakSlm kizlar
Gunlerdir kendim yazip kendim okuyorum.
Motivasyonumun kaybolmamasi adina takimimi degistirmeye karar verdim.
Hepiniz saglicakla kalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?