aceleyle karışmış:))Hayirli Cumalar moni...fakat colombrenin hesabi yanliş olmuş ve mesun olmak istiyor ...abe3 de arti vardi...
Kızlar kusura bakmayın yoğunluktan unutmuşum,
Sabah tartıldım, maalesef ekside değilim artıdayım 63 kg ☹oynakbasi34
Kilom 81.3
Kasıma kadar süre verdim kendime, 10 gün sürekli şehir dışına çıkcam eğitim programlarım var, onları atlatayım, sağlam başlıcam Kasım ayına, Kasım ayında tam 5 kilo vermem lazım, bir an önce şu 6 rakamından kurtulmak istiyorumYogunluktandir o artıhaftaya çok daha güzel olur bildirimin ♡
Cok fazla kg aldim malesef. Ama cok sukur bebisler iyiHoşgeldin canım
Sen bir kuzucugu sağlıkla doğur gerisi kolayNasıl gidiyor beslenme hamilelik sıkıntın yoktur inşallah ♡
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalar
Sabah kızı okula bırakıp dışarı islerini hallettim
Bugün büyük kızın doğum günü ♡ hadi boş gecmeyelim nasılsa daha mağazalar açılmamış diye Kahve içelim dedik
Ben tabiki şekersiz Filtre Kahve aldımoda gripliyken iyi geliyor diye chai tea Latte aldı kendine ve 1 saat sohbete dalmisiz
Eşime gömlek ve pantolon aldım birde sarj kablom bozulmustu onuda halledin yeni döndüm
Hemen liste düzenlemesi yapayım dedim sağ olsun iyi yürekli melek arkadaşımmoni halletmış ♡♡♡♡ kalanını ben hallederim
Helalllllllk ♡♡♡♡♡ Süpersin canım
Tamamdır canım hemen ekliyorumsende harika gidiyorsun ♡
Üzme tatlı canınıBol su ve yeşil çayla haftaya fazlası da gitmiş olur ♡
Sende harika gidiyorsun canım ♡ Tebrikler
Hemen halledicem canım
Yuvaya donduk bakalim Allah utandirmasin. Allah hedefimize ulasmamizi nasip etsin insallah***8. Takım 645.Etap***
Usagisan ( 76.1 / 76.7 / +0,6 / -0,79 % )
DilaBG( 62.5 / 63 / + 0.5 / - 0.80 % )
ABE3( 70.5 / 70,9/ + 0.4 / - 0.57 %)
Colombre( 57.5 / 56.5 / 1 / 1.74 %)
esraas( 81 / / / %)
perihan00( 65,7 / 65,2 / 0,5/ 0,76 %)
HasibeG ( 93.2 / 92.7 / 0.5 / 0.03 % ) 630. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 16ya bölündü )
8. Takım Ortalaması; %
Maşallah sana arkdaşim sende çok iyi gidiyorsun...böyle giderse hedefine ulaşirsin inşallahSaglikli mutlu huzurlu nice yaslari olsun insallah cnm
Tesekkur ederim cnm ❤
Yuvaya donduk bakalim Allah utandirmasin. Allah hedefimize ulasmamizi nasip etsin insallah
teşekkür ederim cnm inşallahMaşallah sana arkdaşim sende çok iyi gidiyorsun...böyle giderse hedefine ulaşirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?