Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba menum
Sabah kuymak yedim gitti zaten veremiyorum bunyeyi şasırtayım dedim
Araogün sütlü kahve badem bir parça köme
Akşam yayla çorbası cok az nohut yemegi 1 dilim ekmek

Ohhh neye ugradigina sasirmistir bünye
Şaka bir yana ama bnede bir kere karadenizli bir arkadas yaptığında yemiştin süperdi ♡ Hatta daha dün benim büyük kız hiç yemedim ama süper görünüyor merak ediyorum demişti ( bizim bahçeye çocuksuz gittiğimizde yapmıştı arkadaş )
Afiyet olsun sabahtan akşama eser kalmamıştır ondan

Bugün pilates yapmadım ama 1 saat tempolu yürüdüm.6 km civarı.

Helal valla yaaa ne güzel hiç aksatmiyorsun ♡ Benimde ahım var şu 2li rakamlara yine indigim an yürüyüşe başlıyorum 8leri de ucundan gördüğüm an spor salonuna yazılıp her gün deli gibi ter atana kadar spor yapmak istiyorum ♡♡♡♡♡
Ahhh ahhh okul zamanında hep mutlaka bir etkinligim vardı haftada 2 gün de olsa ( grup halinde spor yapılan bir yere yazilmistim hatta bir ara da her haftasonu 2 - 3 arkadaş ormanda koşuyor orman içine yapılmış Survivor parkuru gibi bir yer vardı orda da hareketler yapıyorduk mis gibi )
Bazen diyorum acaba orda kalsaydim da eşimi goturseydim böyle olurmuydum diye ( çünkü her yere ya yürüyerek yada bisikletle giderdim ) sonra da bunda da vardır bir hayır demekki böylesi daha hayirliymis diyorum ♡

Havuz faslindan sonra kuzuyu disciye götürdüm ( sağ olsun oda 1 saat geç geldi neredeyse hastaneye )
Yavrum hiç gikini çıkarmadan oturdu ama tabi uzun sürünce çenesi ağrıdı ve gözleri doldu doluydu koltuktan kalktığında
Eve gelince hemen buz falanda koyduk ağrısı hafiflesin diye haftaya çarşamba tekrar gidicegiz son işlemi yapıp kalıcı dolgusunu yapacak

Derslerini de gelince hemen yapı da şimdi yattı uyudu kuzum ♡

Büyük hala Grip ve ben bir kaç kere hapsirinca hemen " He he hemen Rol çal. Bir kerede de ilgiyi üzerine çekme! " diye veryansın etti
Oda bol ıhlamur içip yatacak birazdan ♡

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Cumaya kaldı bir gün ♡ İnşallah herkes tartilarinda bol eksileri görür
Büyük kız bana da mikrop bulastirdi sanırım hapisirip duruyorum ama inşallah cumartesi gününe kadar azmaz da yatak döşek olmam

Bizim malum Nişana 2 gün kaldı ve yapılacak işlerim var Kahvaltı faslindan sonra kapı önüne inip arabayı temizlemem lazım ( sağ olsun Annem turşu kurmuştu geçen gün bana da gelmişken götür dedi ve ben arabadan indirmeyi unutun bir tanesinin kapağı tam tutmayın benim bagaj turşu koktu eşim tabi isyanlarda başlarım sizin Tursunuza diye bende yarın temizlemem tamam dedim de sustu yapmazsam çenesi durmaz

Öğleden sonra da kızın ek dersi var Simurgta Daha saçımı da boyamadim
Anam hiç bitmeyecek gibi ama hallederim ben nasılsa

Yeşil çayı mi ihmal ettin canım Bol su tüket belki ödem vardır

Slm kizlar
Dun yedigim balik dokundu herhalde sabah ve ogleden sonra midem bulandi aksamda karin agrisi ve kramplarindan sonra afedersiniz ama su gibi wc ciktim. Anca rahatladim cok sukur.
Amine Busra pazartesi baslicam cnm spora insallah
Bugunku menume gelince
Filtre kahve
5i bir yerde cay
Filtre kahve
3 yumurta z.yag ile tavada pisirdim, zeytin, peynir, domates, salatalik, kendi yaptigim sucuk (tuz atmayi unutmusum ve yenibaharini biraz fazla kacirmisim) az ceviz ve findik
Filtre kahve
Yemegimi aksam yedim. Gun icerisinde bulantim cok oldugu icin bastirsin diye kahveyi biraz fazla kacirdim
Haydi hayırlı olsun hasibe.cok daha iyi gidecek kilolar bence.
Insallah cnm

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar

Sabah kızı okula bırakıp dışarı islerini hallettim
Bugün büyük kızın doğum günü ♡ hadi boş gecmeyelim nasılsa daha mağazalar açılmamış diye Kahve içelim dedik
Ben tabiki şekersiz Filtre Kahve aldım oda gripliyken iyi geliyor diye chai tea Latte aldı kendine ve 1 saat sohbete dalmisiz

Eşime gömlek ve pantolon aldım birde sarj kablom bozulmustu onuda halledin yeni döndüm

Hemen liste düzenlemesi yapayım dedim sağ olsun iyi yürekli melek arkadaşım moni halletmış ♡♡♡♡ kalanını ben hallederim

Günaydın arkadaşlar.
Geçen hafta 57.5
Bu hafta 56.5
Artık mezun edin beniii

Helalllllllk ♡♡♡♡♡ Süpersin canım

Gunaydin kizlar
Ise baslamadan bende bildirim yapayim

Gecen hafta 93.6
Bugun 92.7
Fark -0.9
oynakbasi34 listeye eklersin cnm beni

Dunku bosaltim bugunku eksiye neden oldu yoksa sabit gelecektim

Tamamdır canım hemen ekliyorum sende harika gidiyorsun ♡

Merhabalar
Bildirim hic iç açıcı degil gecen hafta 70.5 bu hafta 70.9

Üzme tatlı canını Bol su ve yeşil çayla haftaya fazlası da gitmiş olur ♡

Günaydin herkeze ve hayirli Cumalar...kusura bakmayin arkadaşlar son günlerde pek katilamiyorum sizlere..çocuklarin dersleriylen meşgulüm ..kilo bildirimim..

Geçen hafta 65.7
Bu hafta ..65.2
Giden..0.5
Yüzdem..0.76

Sende harika gidiyorsun canım ♡ Tebrikler

Hayirli Cumalar moni...fakat colombrenin hesabi yanliş olmuş ve mesun olmak istiyor ...abe3 de arti vardi...

Hemen halledicem canım

***8. Takım 645.Etap***

Usagisan ( 76.1 / 76.7 / +0,6 / -0,79 % )
DilaBG( 62.5 / / / % )
ABE3( 70.5 / 70,9/ + 0.4 / - 0.57 %)
Colombre( 57.5 / 56.5 / 1 / 1.74 %)
esraas( 81 / / /%)
perihan00( 65,7 /65,2 /0,5/ 0,76 %)
HasibeG ( 93.2 / 92.7 / 0.5 / 0.03 % ) 630. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 16ya bölündü )

8. Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…