Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben geldim, Tembel Koala, fazla durmayacağım ama hem yazacaklarım burayla alakalı da değil aslında ...
Duâ edin de, yarın bebeği görüp, kalp atışlarını duyalımgeçen sefer gittiğimde keseyi zar zor görmüştü, 5 dakika aradı resmen o kadar minik çıktı, 1 hafta geriden geliyor gelişim dedi. Bebek daha yok demişti.
Yarın kızım, eşim ben hep beraber gideceğiz.
Hayirli haberlerle gel insallah cnm ❤Ben geldim, Tembel Koala, fazla durmayacağım ama hem yazacaklarım burayla alakalı da değil aslında ...
Duâ edin de, yarın bebeği görüp, kalp atışlarını duyalımgeçen sefer gittiğimde keseyi zar zor görmüştü, 5 dakika aradı resmen o kadar minik çıktı, 1 hafta geriden geliyor gelişim dedi. Bebek daha yok demişti.
Ben geldim, Tembel Koala, fazla durmayacağım ama hem yazacaklarım burayla alakalı da değil aslında ...
Günaydın arkadaşlar.
Kaptan geçmiş olsun.bu ara herkesin omuz ve boyun şikayeti var.ben de dün şınav çekerken zorladim herhalde bayağı ağrıyor. Bugünkü sporu es geçiyorum.
Detoks yap bir de.illa ki hareket oluyor az ya da çok.Merhaba menum
Sabah kuymakyedim gitti zaten veremiyorum bunyeyi şasırtayım dedim
Araogün sütlü kahve badem bir parça köme
Akşam yayla çorbası cok az nohut yemegi 1 dilim ekmek
Haydi hayırlı olsun hasibe.cok daha iyi gidecek kilolar bence.Slm kizlar
Dun ic bacaklarimda sarkmalar oldugunu fark ettim. Bugun spor salonuna kayit yaptirdim pazartesi baslicam insallah
Sağol arkadaşım.costum spor yaparken.sakatladim kendimi işte.daha dikkat ederim artık.Sanada çok geçmiş olsun canım
Aman dikkat et sonra daha beter olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?