Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Şükür kavusturana
Büyük kızın internet paketi varmış hemen onà ortak oldum

Şükür kızlar biraz düne göre daha sakin ama hala korku var tabi Rabbim gostermesin bir daha .....Aminnnn

Modemdeki sıkıntıyı hala duzeltemediler yarın artık arayıp fırçayı kayacagim ya modemi degistirsinler yada gelip kendileri yapsınlar bu ay boşu boşuna para ödemek zorunda kalacağım 15 gündür net yok ve ne dediyseler yaptım ama yinede İP alamıyoruz

Hesapta modemde sıkıntı yok

selamlar, diyet ekibine dahil olmak için ne yapmam gerekiyor acaba 3 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım :)

Aleyküm selam canım Aramıza hoşgeldin
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen sende dahil olabilirsin

Sık dişini canım az kaldı ♡ en gec 3 hafta sonra sende tekrar dönersin listeye ama ben bir bakayım o 4 kg yüzde olarak kaç yapıyor ona göre kuralları inceler sana söylerim olup olmadığını ♡

Güncelledim senin kilonu paylaşım alanında, puan kaybetmeye izin yok
Harikasın canım ben giremedim tekrar sonra da nasılsa listeyi paylaştım diye panik yapmadım açıkçası

Canım hayırlı olsun yeni birimin. E tatiller n'olacak...sonra nöbetler ...vazgeçtin zannediyordum en son...

Kızlar hepinizi tebrik ederim bu haftanın birincisi olmuşsunuz. Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Hedeflerinize tez zamanda ulaşırsınız inşallah.
Giderayak çok mutlu oldum.

Kızlar bakın derecelerimiz ♡♡♡♡
@DilaBg tebrik ederim bireysellerde 3.cü oldun ♡

Hayırlı olsun hasibecim terfi etmiş oldun sorumluluk alarak şimdi dimi yanlış anlamıyorum

Evet cnm
Tesekkur ederim

Canım hayırlı olsun yeni birimin. E tatiller n'olacak...sonra nöbetler ...vazgeçtin zannediyordum en son...

Sagol cnm. Yeni birimde birimin sorumlu hemsiresi olarak caliscam. Bu yuzden nobet yok mesai usulu calisicam. Haftasonu resmi tatiller ve bayramlar izinli olcam insallah. Zaten su an sut iznim ve sonrasinda analik iznim oldugu icin nobet tutmicaktim ama meryem 2 yasina girince nobetlerim baslicakti. Allah omur verir bir aksilik cikmazsa o zamanda sorumluluga devam edecegim icin nobetlere baslamadan mesai usulu devam edicem

Tebrik ederim hasibecim nöbet olmaması harika olucak hafta sonu iznide inşallah hep böyle gider zira 3 çocukla nobetli iş çok zor olucakti

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Gece büyük kızın ısrarı üzerine yine maaile salonda siralanip yattık
Ne dediysek ikna olmadı eski düzene geçme konusunda tabi kendi de uyumayinca bende uyuyamadim Resmen el ele yattık

Bu sabah artık isyan ettim
Sonuçta her an da bu şekilde tedirgin nereye kadar Şükür kabul etti ama görmeniz lazım boynumuzda düdükle yatiyoruz

Tebrikler canım aşure bende artı yapmıştı sana eksi ne güzel

Iyi aksamlar
Soyle bol kacamaklı bir gün masasinda kalktım geldim desem
Sabah kiymalı yumurta yarim muz peynir
Araögün yapmadım
Saat 3.5 gibi bolca sehriye salatası 1 peynirli borek yogurt tarator bir dilim kremalı pasta
haftada 1 kere kaçamak günümüz olsun bunalip birden herşeye saldirmaktan iyidir....yarindan ittibaren toparlarsin..bende bugün pek dikkat edemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…