• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

***8. TAKIM 640. ETAP*** YEDİNCİSİ

Usagisan ( 77.3 / / / % )

DilaBG ( 65 / 63 / 2 / 3.08 % )
ABE3 ( 71.5 / / / % )
Colombre ( 58.6 / 58.2 / 0.4 / 0.68 % )
esraas ( 81 / / / % )
antiaging ( 65.5 / 64.8 / 0.7 / 1.07 % )

perihan00 ( 68.5 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %
65,5-64,7=0,8
%1,22
Kaptann

Günaydınlaaar ♥

-2 kilo gitmiş ve 63 kilodayım 💪

DilaBg ( 65 / 63 / 2 / %3.08 )

🥳🥳🎉🎉🎊🎊🎊

Doğum günümde 60 olmak istiyordum ama 63 te olur 🤗 🤗
Doğum günün kutlu olsun ..maşallah nasil başardin 2 kilo 1 haftada..👍

Kizlar biri bana yardim edebilirmi çok unutkanim ben🙈
Ilk sayfaya baktim ama pek birşey anlamadim yüzde hesaplamasindan örnek bulamadim.
Biri benim yüzdemi hesaplayabilirmi ve örnek omarak yazabilirse haftaya kendim hesaplarim...

Geçen hafta 68,5
Bu hafta 67,7
Giden 800 gram

Ilk sayfaya baktim ama pek birşey anlamadim yüzde hesaplamasindan örnek bulamadim.
Biri benim yüzdemi hesaplayabilirmi ve örnek omarak yazabilirse haftaya kendim hesaplarim...

Geçen hafta 68,5
Bu hafta 67,7
Giden 800 gram
0,8/68,5=0,01167
%1,17

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)

Zorlu bir gecenin sonunda şükür kavusturana ;)
Gece 2yi geçiyordu uyuyakalmışım ;) büyük sabah 5de ancak baygın düşmüş :(
Neyseki bu gece hiç bir şey olmadı ve bende @Elhan nin dediği gibi bütün gece bol bol konuştum kızımla ;) Sonuçtaolacak yada olmayacak diye kesin bir şey yok ama hayatı da zindan etmenin alemi yok ;)

Ufakligi okula bırakıp büyük kızı da disciye götürdüm ;) Bakalım insall beğenir de kalanları devlette bedava yaptırır :D

Müthişsin Doğum günü çocuğu :D
Şaka bir yana ama cidden harika bir sonuç ve inşallah bir daha artı yüzü gormezsin ♡♡♡♡
İyiki doğdun iyiki seni tanıdık ;)
Çoook teşekkür ederim kaptanım ♥️💋
Doğum günün kutlu olsun ..maşallah nasil başardin 2 kilo 1 haftada..👍
Çok teşekkürler 🙏
Bu hafta diyetisyenimin detoksundaydım, o detoks ile 1-3 kg arası gidiyor. 🤗
Gunaydın kızlar...
2 hafta üzerine nihayet vucut pes etti 🤔 ne 71 miş arkadaş çok sevdi herhalde😜
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 70.5
Fark 1 kilo 💃🏿💃🏿💃🏿💃🏿 ohhh be nihayet insallah daha boyle sürünmem
Ayyy harika çok sevindim senin adına 🥳🥳

**8. TAKIM 640. ETAP*** YEDİNCİSİ

ABE3 ( 71.5 / / / % )
esraas ( 81 / / / % )
perihan00 ( 68.5 /67,7 / 0,8/ 1,17% )

8. Takım Ortalaması; %

Geçen hafta 68,5
Bu hafta 67,7
Giden 800 gram
Çok kolay aslında canım.Verdiğin kiloyu geçen haftaki kilona böleceksin sonrada 100 ile çarpacaksın bitti.Ama verdiğin kiloyu gram cinsinden yazma oda kg olmalıydı
0.8/68.5x100

**8. TAKIM 640. ETAP*** YEDİNCİSİ

Usagisan ( 77.3 / 66.7 / 0.6 / % 0.78 )
ABE3 ( 71.5 / / / % )
esraas ( 81 / / / % )
perihan00 ( 68.5 /67.7 / 0.8/ 1.17% )

8. Takım Ortalaması; %

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:

Zorlu bir gecenin sonunda şükür kavusturana :KK66:
Gece 2yi geçiyordu uyuyakalmışım :KK66: büyük sabah 5de ancak baygın düşmüş :KK43:
Neyseki bu gece hiç bir şey olmadı ve bende @Elhan nin dediği gibi bütün gece bol bol konuştum kızımla :KK66: Sonuçtaolacak yada olmayacak diye kesin bir şey yok ama hayatı da zindan etmenin alemi yok :KK66:

Ufakligi okula bırakıp büyük kızı da disciye götürdüm :KK66: Bakalım insall beğenir de kalanları devlette bedava yaptırır :KK70:

Müthişsin Doğum günü çocuğu :KK70:
Şaka bir yana ama cidden harika bir sonuç ve inşallah bir daha artı yüzü gormezsin ♡♡♡♡
İyiki doğdun iyiki seni tanıdık :KK66:
Banucum çok geçmiş olsun .Ben İzmirde deprem bölgesinde yaşadığım halde pek evhamlı eğilimdir deprem olunca düşmesin diye tv yi tutmuşluğum var. Senin kızı bana yolla belki benim rahatlığım birazda ona bulaşır :-)

Günaydınlaaar ♥

-2 kilo gitmiş ve 63 kilodayım 💪

DilaBg ( 65 / 63 / 2 / %3.08 )

🥳🥳🎉🎉🎊🎊🎊

Doğum günümde 60 olmak istiyordum ama 63 te olur 🤗 🤗
Doğum günün kutlu olsun tatlım.Hep mutlu hep fit hep herkesin kıymetlisi olduğun bi ömrün olur inş :KK36:

Bugün biraz saçma beslendim..pastirmali yumurta ve karişik cerez yedim leblebili..çok canim cekti dayanamadim.🙈
Toplam kalori 1400 buldu
Bunlar kalorili olsalarda sağlıksız yiyecekler değil canım dert etmeye gerek bence.

***8. TAKIM 640. ETAP*** YEDİNCİSİ

ABE3 ( 71.5 / / / % )
esraas ( 81 / / / % )

perihan00 ( 68.5 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %
AA ben 400 gr vermişim. Sevindim yav. 😂😂

Ya kızlar, kursa hergün envai çeşit pasta börek kurabiye çörek getiriyor hanımlar. Molada çay demleniyor. Bildiğin gün. Dün en az 10 çeşit vardı. Tam nefis sınavı. Bugüne kadar yemedim ama canım çekiyor ne yalan söyleyeyim. Bugün sıcak aşure geldi 1 kazan. Yarım porsiyondan az aldım. Suyunu koydurmadım şekeri az olsun diye. Bu sene benim işim zor. Allah tan unsuz detoks yapıyorum yoksa gelsin kilolar. Sınanmayınca çok kolay kilo vermek.

Doğum günün kutlu olsun tatlım.Hep mutlu hep fit hep herkesin kıymetlisi olduğun bi ömrün olur inş :KK36:
Çok teşekkür ederim 💕
@DilaBg hem kilo kaybını hem doğum gününü kutlarım arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.
Çok teşekkür ederim 💕
Ya kızlar, kursa hergün envai çeşit pasta börek kurabiye çörek getiriyor hanımlar. Molada çay demleniyor. Bildiğin gün. Dün en az 10 çeşit vardı. Tam nefis sınavı. Bugüne kadar yemedim ama canım çekiyor ne yalan söyleyeyim. Bugün sıcak aşure geldi 1 kazan. Yarım porsiyondan az aldım. Suyunu koydurmadım şekeri az olsun diye. Bu sene benim işim zor. Allah tan unsuz detoks yapıyorum yoksa gelsin kilolar. Sınanmayınca çok kolay kilo vermek.

Ah aahh bilirim o sınanmayı, dün yanımda makarnalar kızartmalar köfteler götürdüler lop lop, ama biz yemeyeceğiz arkadaşım, sağlıklı olacağız fit olacağız 💪👍

Back