Ben bildirim yapmistim ama**8. TAKIM 640. ETAP*** YEDİNCİSİ
Usagisan ( 77.3 / 66.7 / 0.6 / % 0.78 )
DilaBG ( 65 / 63 / 2 / 3.08 % )
ABE3 ( 71.5 / / / % )
Colombre ( 58.6 / 58.2 / 0.4 / 0.68 % )
esraas ( 81 / / / % )
antiaging ( 65.5 / 64.8 / 0.7 / 1.07 % )
perihan00 ( 68.5 /67.7 / 0.8/ 1.17% )
8. Takım Ortalaması; %
onlari guzel yiyecekler olarak gorme onlar sagliksiz hucrelerimizin yemek olarak kabul etmedikleri seyler.boylece canin falan cekmezYa kızlar, kursa hergün envai çeşit pasta börek kurabiye çörek getiriyor hanımlar. Molada çay demleniyor. Bildiğin gün. Dün en az 10 çeşit vardı. Tam nefis sınavı. Bugüne kadar yemedim ama canım çekiyor ne yalan söyleyeyim. Bugün sıcak aşure geldi 1 kazan. Yarım porsiyondan az aldım. Suyunu koydurmadım şekeri az olsun diye. Bu sene benim işim zor. Allah tan unsuz detoks yapıyorum yoksa gelsin kilolar. Sınanmayınca çok kolay kilo vermek.
Banucum çok geçmiş olsun .Ben İzmirde deprem bölgesinde yaşadığım halde pek evhamlı eğilimdir deprem olunca düşmesin diye tv yi tutmuşluğum var. Senin kızı bana yolla belki benim rahatlığım birazda ona bulaşır
Keşke. 40 sene miss şimdi piss.onlari guzel yiyecekler olarak gorme onlar sagliksiz hucrelerimizin yemek olarak kabul etmedikleri seyler.boylece canin falan cekmez
Vallahi öyle ben artık böyle yapıyorum sigarayada aynısını yapıp bıraktım. Iyykk pissss iğrennnçççç üstümü başımı kokutan dişlerimi sarartan keseme zarar şeyKeşke. 40 sene miss şimdi piss.
Teşekkür ederimÇok kolay aslında canım.Verdiğin kiloyu geçen haftaki kilona böleceksin sonrada 100 ile çarpacaksın bitti.Ama verdiğin kiloyu gram cinsinden yazma oda kg olmalıydı
0.8/68.5x100
Ama benim ki yine yanlış olmuşKızlar ben listemizi paylaştımarkadaşa gelmişken onun netine bağlanıp paylaştım
Hoşgeldin canım.Kaptan gelince bilgilendirecektir seni. Şu andaki kilonu ve hedef kilonu yazman gerekiyor sanırım.selamlar, diyet ekibine dahil olmak için ne yapmam gerekiyor acaba 3 hafta önce diyetisyene gitmeye başladım :)
Hayırlı olsun hasibecim terfi etmiş oldun sorumluluk alarak şimdi dimi yanlış anlamıyorumSlm kizlar
Bugun dahiliye servisine basladim. Pazartesi gunu sorumluluk devir isleriyle ugrasicaz. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Gecen hafta 98.0
Bugun 97.4
Fark-0.6
oynakbasi34 cnm benim illa 93mu olmam lazim yaa +4kiloyla giremem mi listeye listeye girmek istiyorum artikkkk
Ben de bu hafta biraz odemlerle ugrastim ama cok sukur yinede eksideyim
Hoşgeldin canım.Kaptan gelince bilgilendirecektir seni. Şu andaki kilonu ve hedef kilonu yazman gerekiyor sanırım.
Ne güzel kilon varmış senin öyle 55.8 ay ben olsam pek mutlu olurdum o kilodaŞuan 55.8kg hedef 52kg tamamdır beklerim teşekkürler :)
Güncelledim senin kilonu paylaşım alanında, puan kaybetmeye izin yok***8. TAKIM 640. ETAP***
Usagisan ( 77.3 / 66.7 / 0.6 / % 0.78 )
DilaBG ( 65 / 63 / 2 / 3.08 % )
ABE3 ( 71.5 / 70.5 / 1 / 1.40 % )
Colombre ( 58.6 / 58.2 / 0.4 / 0.68 % )
esraas ( 81 / / / % ) sabit
antiaging ( 65.5 / 64.7 / 0.8 / 1,22 % ) mezun olmak istiyorummmmmm
perihan00 ( 68.5 /67.7 / 0.8/ 1.17% )
8. Takım Ortalaması; 1.159 %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?