65,5-64,7=0,8***8. TAKIM 640. ETAP*** YEDİNCİSİ
Usagisan ( 77.3 / / / % )
DilaBG ( 65 / 63 / 2 / 3.08 % )
ABE3 ( 71.5 / / / % )
Colombre ( 58.6 / 58.2 / 0.4 / 0.68 % )
esraas ( 81 / / / % )
antiaging ( 65.5 / 64.8 / 0.7 / 1.07 % )
perihan00 ( 68.5 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
Doğum günün kutlu olsun ..maşallah nasil başardin 2 kilo 1 haftada..Günaydınlaaar ♥
-2 kilo gitmiş ve 63 kilodayım
DilaBg ( 65 / 63 / 2 / %3.08 )
Doğum günümde 60 olmak istiyordum ama 63 te olur
0,8/68,5=0,01167Kizlar biri bana yardim edebilirmi çok unutkanim ben
Ilk sayfaya baktim ama pek birşey anlamadim yüzde hesaplamasindan örnek bulamadim.
Biri benim yüzdemi hesaplayabilirmi ve örnek omarak yazabilirse haftaya kendim hesaplarim...
Geçen hafta 68,5
Bu hafta 67,7
Giden 800 gram
Çoook teşekkür ederim kaptanımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Zorlu bir gecenin sonunda şükür kavusturana
Gece 2yi geçiyordu uyuyakalmışımbüyük sabah 5de ancak baygın düşmüş
Neyseki bu gece hiç bir şey olmadı ve bende @Elhan nin dediği gibi bütün gece bol bol konuştum kızımlaSonuçtaolacak yada olmayacak diye kesin bir şey yok ama hayatı da zindan etmenin alemi yok
Ufakligi okula bırakıp büyük kızı da disciye götürdümBakalım insall beğenir de kalanları devlette bedava yaptırır
Müthişsin Doğum günü çocuğu
Şaka bir yana ama cidden harika bir sonuç ve inşallah bir daha artı yüzü gormezsin ♡♡♡♡
İyiki doğdun iyiki seni tanıdık
Çok teşekkürlerDoğum günün kutlu olsun ..maşallah nasil başardin 2 kilo 1 haftada..
Ayyy harika çok sevindim senin adınaGunaydın kızlar...
2 hafta üzerine nihayet vucut pes ettine 71 miş arkadaş çok sevdi herhalde
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 70.5
Fark 1 kiloohhh be nihayet insallah daha boyle sürünmem
Teşekkür ederim arkadaşim0,8/68,5=0,01167
%1,17
Çok kolay aslında canım.Verdiğin kiloyu geçen haftaki kilona böleceksin sonrada 100 ile çarpacaksın bitti.Ama verdiğin kiloyu gram cinsinden yazma oda kg olmalıydıKizlar biri bana yardim edebilirmi çok unutkanim ben
Ilk sayfaya baktim ama pek birşey anlamadim yüzde hesaplamasindan örnek bulamadim.
Biri benim yüzdemi hesaplayabilirmi ve örnek omarak yazabilirse haftaya kendim hesaplarim...
Geçen hafta 68,5
Bu hafta 67,7
Giden 800 gram
Banucum çok geçmiş olsun .Ben İzmirde deprem bölgesinde yaşadığım halde pek evhamlı eğilimdir deprem olunca düşmesin diye tv yi tutmuşluğum var. Senin kızı bana yolla belki benim rahatlığım birazda ona bulaşırSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Zorlu bir gecenin sonunda şükür kavusturana
Gece 2yi geçiyordu uyuyakalmışımbüyük sabah 5de ancak baygın düşmüş
Neyseki bu gece hiç bir şey olmadı ve bende @Elhan nin dediği gibi bütün gece bol bol konuştum kızımlaSonuçtaolacak yada olmayacak diye kesin bir şey yok ama hayatı da zindan etmenin alemi yok
Ufakligi okula bırakıp büyük kızı da disciye götürdümBakalım insall beğenir de kalanları devlette bedava yaptırır
Müthişsin Doğum günü çocuğu
Şaka bir yana ama cidden harika bir sonuç ve inşallah bir daha artı yüzü gormezsin ♡♡♡♡
İyiki doğdun iyiki seni tanıdık
Doğum günün kutlu olsun tatlım.Hep mutlu hep fit hep herkesin kıymetlisi olduğun bi ömrün olur inşGünaydınlaaar ♥
-2 kilo gitmiş ve 63 kilodayım
DilaBg ( 65 / 63 / 2 / %3.08 )
Doğum günümde 60 olmak istiyordum ama 63 te olur
Bunlar kalorili olsalarda sağlıksız yiyecekler değil canım dert etmeye gerek bence.Bugün biraz saçma beslendim..pastirmali yumurta ve karişik cerez yedim leblebili..çok canim cekti dayanamadim.
Toplam kalori 1400 buldu
Teşekkür ederim arkadaşim.Bunlar kalorili olsalarda sağlıksız yiyecekler değil canım dert etmeye gerek bence.
Dert etmeye gerek yok diycektim yoku unutmuşum ama anladın sen onuTeşekkür ederim arkadaşim...bu hafta iyi gidiyoruz ama umarim birinci oluruz
AA ben 400 gr vermişim. Sevindim yav.***8. TAKIM 640. ETAP*** YEDİNCİSİ
Usagisan ( 77.3 / / / % )
DilaBG ( 65 / 63 / 2 / 3.08 % )
ABE3 ( 71.5 / / / % )
Colombre ( 58.6 / 58.2 / 0.4 / 0.68 % )
esraas ( 81 / / / % )
antiaging ( 65.5 / 64.8 / 0.7 / 1.07 % )
perihan00 ( 68.5 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun tatlım.Hep mutlu hep fit hep herkesin kıymetlisi olduğun bi ömrün olur inş
Çok teşekkür ederim@DilaBg hem kilo kaybını hem doğum gününü kutlarım arkadaşım. Herşey gönlünce olsun.
Ya kızlar, kursa hergün envai çeşit pasta börek kurabiye çörek getiriyor hanımlar. Molada çay demleniyor. Bildiğin gün. Dün en az 10 çeşit vardı. Tam nefis sınavı. Bugüne kadar yemedim ama canım çekiyor ne yalan söyleyeyim. Bugün sıcak aşure geldi 1 kazan. Yarım porsiyondan az aldım. Suyunu koydurmadım şekeri az olsun diye. Bu sene benim işim zor. Allah tan unsuz detoks yapıyorum yoksa gelsin kilolar. Sınanmayınca çok kolay kilo vermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?