• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar netim bitti maalesef
Özellikle büyük kızım çok etkilendi asla evde kalmam en azından bu gece diye tutturdu :(
Zorla bizi mahalledeki parka sürüklüyor birde görseniz herkes mahallede hala sokaklarda hatta parka cadir kuranlar bile var :(

Bir like alırız 😉
Maşallah Allah esirgesin kuzuyu :KK200: :KK36:
Selamınaleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡

Herkese hayır günler :KK66:

Malum burada deprem oldu :KK43: ne telefon ne net çekmiyor doğru düzgün :KK43:
İnşallah bu sefer mesajım gider :KK66:

Şükür hasar yok bizde ama çocukları bile okullardan bosalttilar
Banuş geçmiş olsun. Çocuklar çok etkilendi bizde de. Onları rahatlatacak bir şeyler soylemelisin. Havalar geceleri soğudu dışarıda mecbur olmadıkça kalmak zor güzelim ya....

Gecmis olsun kizlar
Ben de hissettim depremi Allah beterinden korusun

Maşallah Allah esirgesin kuzuyu :KK200: :KK36:
Banuş geçmiş olsun. Çocuklar çok etkilendi bizde de. Onları rahatlatacak bir şeyler soylemelisin. Havalar geceleri soğudu dışarıda mecbur olmadıkça kalmak zor güzelim ya....

Sagol cnm

Bugunku menumu vereyim
08.40 sade filtre kahve
10.30 sade cay
12.00 resim
20.00 resim + 1 avuc cig findik
22.30 sade turk kahvesi (şu an iciyorum)

20190926_194352.jpg 20190926_121021.jpg

İstanbulda olan herkese geçmiş olsun, 99 depremini bizzat yaşadım, 3 senedir Ankaradayım. Ailem hala İstanbulda, inşallah kimseye bişey olmaz ve bu depremler son olur 🙏

Bugün ki menüm :

Sabah : kalkar kalkmaz 1 çay k.hurma marmelatı 1 saat sonra kahvaltı tulum peynirli dereotlu omlet
Sabah ara : 15 adet siyah üzüm, 1kupa yeşil çau
Öğle : kinoalı, çiğ ıspanaklı ve havuçlu salata
Öğle ara : 10 adet çiğ badem
Akşam : közlenmiş patlıcan içine kabak, mantar sotesi ekledim fırınladım
Akşam ara : maydanoz suyu

Su 4 litre tükettim, spor yok.

1 saat önce zar zor ikna oldu kızlar da eve döndük ;)
Büyük kız özellikle çok ağladı ama babası da bende dedik deprem ülkesinde yaşıyoruz sonuçta üstelik bu gece olacak kesin diye bir şey yok ;) Eve girdi girmesine ama ne dediysem uyumak istemiyor :(
Yarın da okul varmış ama kardeşini göndermek istemiyor ( onun pazartesi başlayacak )

Peki okulda olursa ne olacak ben 5 dakikada gelemem ki dedim zaten biliyorum ama kesin ağlamaktan bir hal olurum tutamıyorum o an kendimi yüreğim ağzıma geliyor panik yapıyorum diyor :(

Dedim asla olmayacak diye de birsey yok ama kesin olur da diyemez kimse sen duanı et yat dedim ama yok salonda toplastik Ufaklık uyuyor biz nöbet tutuyoruz sanki oturunca olmayacak :( Eşim sağ olsun çok rahat gidip yattı :D

Günaydin kizlar..istanbulda yaşayanlara geçmiş olsun az önce kizimla yaziştim çok şükür bir sorun yok..kizimda istanbulda yaşiyor .Allah muhafaza eylesin ...günahlarimizi bağişlasin doğru yolu göstersin bizlere yanlişda isek...

Selamınaleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡

Herkese hayır günler :KK66:

Malum burada deprem oldu :KK43: ne telefon ne net çekmiyor doğru düzgün :KK43:
İnşallah bu sefer mesajım gider :KK66:

Şükür hasar yok bizde ama çocukları bile okullardan bosalttilar
Çok geçmiş olsun kaptan. Umarım bir daha yaşamazsınız.
Bugün biraz saçma beslendim..pastirmali yumurta ve karişik cerez yedim leblebili..çok canim cekti dayanamadim.🙈
Toplam kalori 1400 buldu

Arada olur o kadar. Vücudu şaşırtmak lazım. Perşembe olmayaydı iyiydi. :KK48:

Dünkü ve son menüm (yemeye devam ama :KK48:)

Kahvaltı
Ballı propolisli su
Kahvaltıda 2 yumurtalı omlet, salatalık, roka, dereotu, maydanoz ve kırmızı biber salatası (yarım tatlı kaşığı zeytinyağı), yarım nar suyu, 1 çay kaşığı polen, 4 adet ceviz

Ara 15 adet fındık, 2 mandalina

Öğlen 1 kase yoğurtlu kereviz salatası, maydanoz, havuç salatası (yarım tatlı kaşığı zeytinyağı), 4 yk bulgur pilavı

Ara 12 badem, yarım nar

Akşam 1 kase mercimek çorbası, domatesli roka salatası (yarım tatlı kaşığı zeytinyağı), yarım çay kaşığı tarçınlı su

2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
200 zıplama

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ;)

Zorlu bir gecenin sonunda şükür kavusturana ;)
Gece 2yi geçiyordu uyuyakalmışım ;) büyük sabah 5de ancak baygın düşmüş :(
Neyseki bu gece hiç bir şey olmadı ve bende Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. nin dediği gibi bütün gece bol bol konuştum kızımla ;) Sonuçtaolacak yada olmayacak diye kesin bir şey yok ama hayatı da zindan etmenin alemi yok ;)

Ufakligi okula bırakıp büyük kızı da disciye götürdüm ;) Bakalım insall beğenir de kalanları devlette bedava yaptırır :D

Günaydınlaaar ♥

-2 kilo gitmiş ve 63 kilodayım 💪

DilaBg ( 65 / 63 / 2 / %3.08 )

🥳🥳🎉🎉🎊🎊🎊

Doğum günümde 60 olmak istiyordum ama 63 te olur 🤗 🤗

Müthişsin Doğum günü çocuğu :D
Şaka bir yana ama cidden harika bir sonuç ve inşallah bir daha artı yüzü gormezsin ♡♡♡♡
İyiki doğdun iyiki seni tanıdık ;)

***8. TAKIM 640. ETAP*** YEDİNCİSİ

Usagisan ( 77.3 / / / % )

DilaBG ( 65 / 63 / 2 / 3.08 % )
ABE3 ( 71.5 / / / % )
Colombre ( 58.6 / 58.2 / 0.4 / 0.68 % )
esraas ( 81 / / / % )
antiaging ( 65.5 / 64.8 / 0.7 / 1.07 % )

perihan00 ( 68.5 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Back