• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar.
Dun pazardan 1 kasa kapya biber aldim meryem yattiktan sonra firinlamaya basladim gece 3.20de bitti.
Menu yazmaya firsatim olmadi
09.10 sade filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 3 yumurta cig badem
17.0p sade turk kahvesi
19.30 resim
Eki Görüntüle 2539419
Eline sağlık canım Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin.Ben buzluğa attığım kışlıkları pek yemediğimi farkedip vazgeçtim bişeyler stoklamaktan. Ama bolca turşu kurdum bugünde yeşil zeytin yaptım sırada siyahlar var nasipse ilk defa siyah zeytin yapıcam.:KK33:

Günaydın arkadaşlar. Keyifler nasıl.
Ben artıdayım şu an. 500 gr. Son güne kadar geriyor beni illa. Dün 1.5 kg dı. Ödem vardı gitti biraz Allah tan. Bugün kalanı da gitse bari.
Işılduru yataklar 2-3 seneden sonra sorun çıkarabiliyor. Benimki süperdi. Şimdi eh işte.
Kahvaltı yapıp kursa geçeceğim. Oradan bir tanıdığa geçmiş olsuna. Düşmüş kadıncağız.
Akşama menüler spor ve sular yazılsın. 😀Kaçamak yok. Tek tek inceleme yapacağım. 😜😂😂

Gunaydin kizlar
Dun bi girdim okuyayim diye ama okuyamadim kizlardan sonrada uyudum kaldim.
Dunku menum
09.00 sade filtre kahve
12.00 resim cekmeyi unuttum domates salatalik peynir 3 haslama yumurta
17.00 cay (misafirlige gittik sadece cay ictim)
20.00 resim (bu arada dolmalarimi sirf bulgurdan yapiyorum)
20190925_195011.jpg

Günaydın Canlar ♥️
Yarın ki kilo bildirimim efsane olacak gibi 🥳

Dün ki menüm :

Sabah : kalkar kalkmaz 1 yk zeytinyağı içine limon sıkıp içtim, saat sonra kahvaltı sütlü muzlu smoothie
Sabah ara : 1 fincan Türk kahvesi
Öğle : 1 porsiyon zeytinyağlı havuçlu taze fasulye + 1 sade Activia
Öğle ara : 2 top hurmalı cevizli bonbon + 1 fincan rezene çayı
Akşam : 2 yk ev yoğurdu + 1 adet salatalık

Akşam alışverişteydim öğünümü kaçırdım o yüzden böyle geçiştirdim.

2 litre detoks suyu 2 litre normal su tükettim. Spor yok.

A antiaging sporlar süper.
oynakbasi34 oynakbasi34 @DilaBg geçmiş olsun kızlar.
Bulamiyorum Bulamiyorum Gulhan1 Gulhan1 menüler güzel bu ara. Bravo size.
Kaçaklar var bu ara. Mavili bonus nerelerdesiniz

Tesekkur ederim cnm

Kızlar çoook mutluyummm 10 haftada giden 10 kilo ile 64 kiloya ulaştım ve iç geçirerek baktığım deri bi etek vardı hemen mağazaya gittim onu denedim şahane oldu 🥳 38 bedenim artık 😎

Cok tebrik ederim cnm inan ben vermisim kadar sevindim.❤❤ Darisi bizlerin basina cnm ama benim vermem gereken daha cok 10 kilolar var.

Eline sağlık canım Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin.Ben buzluğa attığım kışlıkları pek yemediğimi farkedip vazgeçtim bişeyler stoklamaktan. Ama bolca turşu kurdum bugünde yeşil zeytin yaptım sırada siyahlar var nasipse ilk defa siyah zeytin yapıcam.:KK33:
Sagol cnm. Sizler de agiz tadiyla yiyin insallah. Ben seviyorum kozlenmos kirmizi biber yogurtlayip yerim. Misafir geldigindede hemen kaynar suda cozdurup yogurtluyorum sofrada bir cesit meze daha oluyor 😉

Günaydın kızlar.
Akşam artık belli bir saatten sonra uykum kaçmasın diye elektronik cihazları açmıyorum. O yüzden menümü sabahları yazıyorum.

Kahvaltı
Ballı propolisli su
Kahvaltıda 2 yumurtalı omlet, salatalık, roka, dereotu, maydanoz ve kırmızı biber salatası (yarım tatlı kaşığı zeytinyağı), yarım nar suyu, 1 çay kaşığı polen, 4 adet ceviz

Ara 15 adet fındık, 2 mandalina

Öğlen 1,5 kase yoğurtlu kereviz salatası, maydanoz salatası (yarım tatlı kaşığı zeytinyağı), 1 kase bulgur pilavı

Ara 15 badem, yarım nar

Akşam 1 kase mercimek çorbası, domatesli roka salatası (yarım tatlı kaşığı zeytinyağı), 4 adet ceviz, yarım çay kaşığı tarçınlı su

Yatarken 1 elma ve zencefil suyu
2 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
100 zıplama
60 yarım mekik, 60 bacak kaldırma, 70 saniye plunk

Selamınaleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡

Herkese hayır günler ;)

Malum burada deprem oldu :( ne telefon ne net çekmiyor doğru düzgün :(
İnşallah bu sefer mesajım gider ;)

Şükür hasar yok bizde ama çocukları bile okullardan bosalttilar

Kızlar çoook mutluyummm 10 haftada giden 10 kilo ile 64 kiloya ulaştım ve iç geçirerek baktığım deri bi etek vardı hemen mağazaya gittim onu denedim şahane oldu 🥳 38 bedenim artık 😎
Çok güzel tebrikler. Darısı başımıza. Ben de deri ceket için 64 kiloyu bekliyorum az kaldı :dua:.
Kimse yatağından memnun değil anlaşılan :KK70:
İşte o yüzden birim alana düşen ağırlığı azaltmamız lazım çökmesin diye. :KK48:
Selamınaleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡

Herkese hayır günler :KK66:

Malum burada deprem oldu :KK43: ne telefon ne net çekmiyor doğru düzgün :KK43:
İnşallah bu sefer mesajım gider :KK66:

Şükür hasar yok bizde ama çocukları bile okullardan bosalttilar
Çok geçmiş olsun. Korkusu bile yetiyor. Umarım bir daha yaşamazsınız. :110:

Back