Çok tebrikler Dila harikasınKızlar çoook mutluyummm 10 haftada giden 10 kilo ile 64 kiloya ulaştım ve iç geçirerek baktığım deri bi etek vardı hemen mağazaya gittim onu denedim şahane oldu38 bedenim artık
Eline sağlık canım Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin.Ben buzluğa attığım kışlıkları pek yemediğimi farkedip vazgeçtim bişeyler stoklamaktan. Ama bolca turşu kurdum bugünde yeşil zeytin yaptım sırada siyahlar var nasipse ilk defa siyah zeytin yapıcam.Slm kizlar.
Dun pazardan 1 kasa kapya biber aldim meryem yattiktan sonra firinlamaya basladim gece 3.20de bitti.
Menu yazmaya firsatim olmadi
09.10 sade filtre kahve
12.00 domates salatalik peynir 3 yumurta cig badem
17.0p sade turk kahvesi
19.30 resim
Eki Görüntüle 2539419
Hoşgelsin canım en nasılsınBen geldim kızlar
herkes nasıl? geçmişi okuyamadım umarım bir yaramazlık yoktur
oynakbasi34 kaptanım ben yeniden girsem mi bu cuma napsak?
Yatakta çökmeler oldu diyor bazı yorumlarda seninki hangi modeli2 yıl önce Bambi almıştım çok memnunum modeli hatırlamıyorum eve gidince bakarım ama inanılmaz rahat geldi bana
İyiyim Sağolasın sizler nasılsınız?Hoşgelsin canım en nasılsın
Benim ki Vısco Comfort, ben 2 yıldır kullanıyorum şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. İdaşta çok güzel oradan da herkes memnun yani çevremde kullananlarYatakta çökmeler oldu diyor bazı yorumlarda seninki hangi modeli
A antiaging sporlar süper.
oynakbasi34 @DilaBg geçmiş olsun kızlar.
Bulamiyorum Gulhan1 menüler güzel bu ara. Bravo size.
Kaçaklar var bu ara. Mavili bonus nerelerdesiniz
Kızlar çoook mutluyummm 10 haftada giden 10 kilo ile 64 kiloya ulaştım ve iç geçirerek baktığım deri bi etek vardı hemen mağazaya gittim onu denedim şahane oldu38 bedenim artık
Sagol cnm. Sizler de agiz tadiyla yiyin insallah. Ben seviyorum kozlenmos kirmizi biber yogurtlayip yerim. Misafir geldigindede hemen kaynar suda cozdurup yogurtluyorum sofrada bir cesit meze daha oluyorEline sağlık canım Allah ağız tadıyla yedirmeyi nasip etsin.Ben buzluğa attığım kışlıkları pek yemediğimi farkedip vazgeçtim bişeyler stoklamaktan. Ama bolca turşu kurdum bugünde yeşil zeytin yaptım sırada siyahlar var nasipse ilk defa siyah zeytin yapıcam.
Çok güzel tebrikler. Darısı başımıza. Ben de deri ceket için 64 kiloyu bekliyorum az kaldıKızlar çoook mutluyummm 10 haftada giden 10 kilo ile 64 kiloya ulaştım ve iç geçirerek baktığım deri bi etek vardı hemen mağazaya gittim onu denedim şahane oldu38 bedenim artık
İşte o yüzden birim alana düşen ağırlığı azaltmamız lazım çökmesin diye.Kimse yatağından memnun değil anlaşılan
Çok geçmiş olsun. Korkusu bile yetiyor. Umarım bir daha yaşamazsınız.Selamınaleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡
Herkese hayır günler
Malum burada deprem oldune telefon ne net çekmiyor doğru düzgün
İnşallah bu sefer mesajım gider
Şükür hasar yok bizde ama çocukları bile okullardan bosalttilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?