- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamlar çıtırlar.
Küçüğün okul toplantısı vardı. Sınıf anneliğinden zor kurtardım. Kaç yıl yaptım bezdim insanlara laf anlatmaktan. Biraz da başkası uğraşsın dedim.
Aylık market işimi çıkardım aradan toplantı sonrası. Yarına da velilerle kahvaltı yapalım dediler. Gündem hep dolu. Oysa işim dolu evde. Pazartesi kursum başlıyor. İşleri bitirip hafta içi rahat olurum diyordum. Bakacağız bakalım.
İyi akşamlar kızlar. Bayağı yoğun 2 gün geçirdim. Kamptaydık. Kampta akşam yemeği sonrası vadi yürüyüşü, uykusuz gece ve sabahtan sonra kahvaltı, öğlen yine vadi, tekrar okul alışverişi, piknik ve yorgun argın eve dönüş.
Menüler coştu biraz.
Dünsabah peynirli omlet, 6 zeytin, domates, salatalık, yarım krep
Öğlen 1 kase ayran aşı çorbası, 2 ceviz, 4 kuru kayısı
Ara şeftali, 2 ceviz
Akşam 5 yk bulgur pilavı, 3 yk sac kavurma, salata, 2 su bardağı ayran
Ara 1 avuç ayçekirdeği, yarım bardak beyaz şarap
Öğlen 2 km yürüyüş, gece 7 km vadi yürüyüşü
2 litre su
Bugün kahvaltı 1 adet yumurta, 1. 5 dilim peynir, 2 mürdüm eriği, 5 yeşil zeytin
Ara 2 avuç böğürtlen, 2 küçük elma
Öğlen 1 tavuk but, 2 tavuk kanat ızgara, 2 dana köfte, salata, 2.5 bardak ayran, yarım dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 avuç fındık, ceviz, ayçekirdeği
Akşam yarım dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim beyaz peynir
Öğlen yarım saat yürüyüş
1,5 litre su
Bugünkü menüm
Kahvaltı 12.00
Bi haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
1 yk zeytin
Domates
3 ceviz
Bi küçük dilim kavun
17.00
Kahveyle Bi küçük bitter çikolata
Akşam
2 kepçe şehriye çorbası
Bi tatlı tabağı etsiz alinazik
İki lokma ekmek
Su 3 olur
50 dk tempolu yürüyüş
Zumba hikaye oldu
oynakbasi34
Teşekkür ederim oynakbaşımValla bence ortama göre menü şahane ♡
Yürüyüşler de var daha ne olsun
Afiyetolsun canım menü gayet güzel ve dengeli ♡♡♡
Gunaydin bende sabahin korunde uyandım hamurumu mayaladım ahali uyanana kadar mayalandı kahvaltı hazırlandı filan şimdide evin toplanması lazımGünaydın kızlar. Sabahın köründe uyandım. Ev ahalisi uykuda. Çok işim var bugün.
Bilirim canım yapmisligim var onun kabağını gorumcemler Diyarbakır'dan kaynanama getirmişti büyük bir kabak banada soyup doğrayıp vermişlerdi kuşbaşı etli ekşili yapmıştım değişik bir yemek , kısır için neden olmasın diyeyimBir dahaki görüşmede belki yapar getirirsin bellimi olur :)
Meftune de bilirsin sen isilduru ?
Çok geçmiş olsun canım.Slm kizlar
Hastayim burnun bi tikali bi akiyor. Oksuruk var. Balgam cikartiyorum. Basimda agriyor. Yorgunum
Dun yattim uyudum menu paylasamadim.
10.30 sade filtre kahve
12.30 resim
17.30 sade soda
19.00 kasarli menemen yogurt
Eki Görüntüle 2307698 Eki Görüntüle 2307699
Sagol cnmÇok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Bol sıvı al.Sagol cnm
Ilk gece hastanede usuttum herhalde gece ortu bulamadim kendime cok uyumamistim emineye surekli kalkmistim ama o zaman kaptim sifayi herhalde yavas yavas hastalik tablosu oturdu
Geçmiş olsun. Havalar soğudu artık.Sagol cnm
Ilk gece hastanede usuttum herhalde gece ortu bulamadim kendime cok uyumamistim emineye surekli kalkmistim ama o zaman kaptim sifayi herhalde yavas yavas hastalik tablosu oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?