Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim bile :) ama zayifladiktan sonra :)O zaman hiç yapmam deme öyle
Yaa geçen sene de öyle dedik ama bebişe fırsat kalmadan kilo aldım.hayırlısı diyom artık
Bugün çağlanın programını izledim bülent tıraş diye bi doktor vardı.35ten sonra çocuk önermiyo amca.aha dedim bi senem kaldıEn hayırlı zamanda nasip olsun inş ❤
Bugün çağlanın programını izledim bülent tıraş diye bi doktor vardı.35ten sonra çocuk önermiyo amca.aha dedim bi senem kaldı
Son evredeymişim ben.bi sene sonra emekli oluyom ule çalışmadan emeklilik ohh
Beni de dürtüyo bişeyler duymamaya çalışıyomHayırlı akşamlar.
Menü yaziyim dedim de menü yok gibi saatleri belli değil öyle garip bi gündü.
İyi yiyodum tabi diyet yoktu bugün bi bocaladım.
Terbiye olucam inş.
Kalan aşureden yedim 2 kase ve bitti çok şükür.
Neden önermiyo aceba merak ettim..bende 35 yaşinda hamile kalmiştim kücük oğlumaBugün çağlanın programını izledim bülent tıraş diye bi doktor vardı.35ten sonra çocuk önermiyo amca.aha dedim bi senem kaldı
Son evredeymişim ben.bi sene sonra emekli oluyom ule çalışmadan emeklilik ohh
O zaman ben büyük bir hata yapmışım 35 imde ikiz dogurdum bakmayın siz onlara eskiden yoktu oyle eşler 40 - 42 yasında doguran tanıdıklarım varNeden önermiyo aceba merak ettim..bende 35 yaşinda hamile kalmiştim kücük oğluma
Maşallah sana canım menülerin süper.Iyi geceler kizlar
Menumu verip yatmaya gidiyorum. Sabah erken kalkip hastaneye gidicez yine tahlil vermek icin.
10.0 sade turk kahvesi
12.40 resim
19.30 resim
23.00 filtre kahve
Eki Görüntüle 2307303 Eki Görüntüle 2307304
Günaydın kızlar.Pazara gittim geldim yoruldum.Pazarda ne gördüysem alasım gelio sonra içi dolu kenarlarından poşetler sarkan ağır bir arabayı zorla çeke çeke eve geliyorum Pisboğazlığım saolsun cips kraker alamıyorum diye sebze meyveleri yağmalar oldum
Dimi ne yiycem şimdi derdi olmuyor yoksa peynir ekmeğe sarıyor insan .Haftaiçi yiyecek malzemenin olması en doğrusu