• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende menümü paylaşayım bari ;)
Gerçi bütün gün sokaktaydim ve kosturmacada doğru düzgün hiç bir şey yemedim :(
Hatta inanılmaz ama ne yedim diye düşündüm bir An :D

Sabah 10.00da
Okuldaki iki arkadaşla dışarda kahvaltı;
1 ufak kepekli baget ekmek
5 zeytin
1 Dilim beyaz peynir
3 dilim domates
3 dilim salatalık
1 yk menemen
2 dilim sucuk
2 şekersiz çay

Ara
12:00de
1 fincan şekersiz filtre kahve ( sütlü )

15:00de
1 avuç kadar üzüm

Akşam 20.00de ( kızların ikiside diş yüzünden yiyemeyince birsey yapmadım / birinin yapıldı diğerinin de ağrısı vardı şu anda discide )
1 dilim kavun
2 dilim beyaz peynir
Biraz domates salatalik

Yatmadan bir kahve daha içerim ama yarın daha düzgün olacak menüm söz ;)

En hayırlı zamanda nasip olsun inş ❤
Bugün çağlanın programını izledim bülent tıraş diye bi doktor vardı.35ten sonra çocuk önermiyo amca.aha dedim bi senem kaldı😱
Son evredeymişim ben.bi sene sonra emekli oluyom ule çalışmadan emeklilik ohh:KK70: :KK70:

Hayırlı akşamlar.

Menü yaziyim dedim de menü yok gibi saatleri belli değil öyle garip bi gündü.

İyi yiyodum tabi diyet yoktu bugün bi bocaladım.
Terbiye olucam inş.

Kalan aşureden yedim 2 kase ve bitti çok şükür.

Son düzenleme:
Bugün çağlanın programını izledim bülent tıraş diye bi doktor vardı.35ten sonra çocuk önermiyo amca.aha dedim bi senem kaldı😱
Son evredeymişim ben.bi sene sonra emekli oluyom ule çalışmadan emeklilik ohh:KK70: :KK70:

Emmiye bakma sen rabbim nasip ettikten sonra onada şey düşer

Hayırlı akşamlar.

Menü yaziyim dedim de menü yok gibi saatleri belli değil öyle garip bi gündü.

İyi yiyodum tabi diyet yoktu bugün bi bocaladım.
Terbiye olucam inş.

Kalan aşureden yedim 2 kase ve bitti çok şükür.
Beni de dürtüyo bişeyler 👉👉 duymamaya çalışıyom🙉🙉

Iyi geceler kizlar
Menumu verip yatmaya gidiyorum. Sabah erken kalkip hastaneye gidicez yine tahlil vermek icin.

10.0 sade turk kahvesi
12.40 resim
19.30 resim
23.00 filtre kahve

20190913_192244.jpg 20190913_124407.jpg

Neden önermiyo aceba merak ettim..bende 35 yaşinda hamile kalmiştim kücük oğluma

Neden önermiyo aceba merak ettim..bende 35 yaşinda hamile kalmiştim kücük oğluma
O zaman ben 🤔🤔 büyük bir hata yapmışım 35 imde ikiz dogurdum 🤣🤣🤣 bakmayın siz onlara eskiden yoktu oyle eşler 40 - 42 yasında doguran tanıdıklarım var

Günaydın kızlar.Pazara gittim geldim yoruldum.Pazarda ne gördüysem alasım gelio sonra içi dolu kenarlarından poşetler sarkan ağır bir arabayı zorla çeke çeke eve geliyorum :KK70:Pisboğazlığım saolsun cips kraker alamıyorum diye sebze meyveleri yağmalar oldum :KK23:

Günaydın kızlar.Pazara gittim geldim yoruldum.Pazarda ne gördüysem alasım gelio sonra içi dolu kenarlarından poşetler sarkan ağır bir arabayı zorla çeke çeke eve geliyorum :KK70:Pisboğazlığım saolsun cips kraker alamıyorum diye sebze meyveleri yağmalar oldum :KK23:

Haftaiçi yiyecek malzemenin olması en doğrusu 😍

Back