• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neden önermiyo aceba merak ettim..bende 35 yaşinda hamile kalmiştim kücük oğluma
Sanırım 35ten sonra yumurta kalitesi düşüyo ondan.ama günümüz şartlarında da 30dan önce hamile kalmaya pek fırsat olmuyo.okuldu,işti,ev aldın kredi ödenicek derken insanlar hep ertelemek zorunda kalıyo çocuk işini🤔

Bugün çağlanın programını izledim bülent tıraş diye bi doktor vardı.35ten sonra çocuk önermiyo amca.aha dedim bi senem kaldı😱
Son evredeymişim ben.bi sene sonra emekli oluyom ule çalışmadan emeklilik ohh:KK70: :KK70:

35 artıda dogurdum 107 kilo ile
Elbette herşey zamaninda güzel ama doktorlar fazla abartıyor ...

Selamlar çıtırlar.
Küçüğün okul toplantısı vardı. Sınıf anneliğinden zor kurtardım. Kaç yıl yaptım bezdim insanlara laf anlatmaktan. Biraz da başkası uğraşsın dedim.
Aylık market işimi çıkardım aradan toplantı sonrası. Yarına da velilerle kahvaltı yapalım dediler. Gündem hep dolu. Oysa işim dolu evde. Pazartesi kursum başlıyor. İşleri bitirip hafta içi rahat olurum diyordum. Bakacağız bakalım.

İyi akşamlar kızlar. Menüm :
1.00 x 1 Adet Domates 14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık 11 kcal
7.00 x 1 Adet Yeşi̇l Bi̇ber 84 kcal
5.00 x 1 Adet Cevi̇z 135 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n 21 kcal
0.25 x 100gr Ezi̇ne Peyni̇ri̇ 70 kcal
1.00 x 1 Adet Elma 60 kcal
1.50 x 1 Porsi̇yon Sebzeli̇ Bulgur Pi̇lavı 300 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı) 86 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık 90 kcal
5.00 x 1 Adet Fındık 45 kcal
5.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersi̇z) 15 kcal
Toplam 931 kcal

Meyveyi azaltıyorum artık.günde bir porsiyonu geçmemeye çalışacağım. Fruktoz yaramıyor bana anlamış bulundum. Sabahları bol yeşillik ve limon tüketmem lazım. Yumurtadan hoşlansam çok kolay olurdu. Özeniyorum burada yumurta yiyebilen arkadaşlara. Hem protein kaynağı hem tok tutuyor.

Anam gündüz temizlik yapayım dedim üzerine Annem geldi :D Neyse fazla oturmadı ama sonra birde markete çıkınca ancak 2 saat önce eve girdim ;)
Kızlar Abla kardes dışarı çıkınca bende biraz kendimle ugrasirim diyordum ama eşim sağ olsun aradı Akşam işin varmı diye ;) Hayırdır dedim de balığa çıkalım senle dedi :D Geçenlerde goturmedi arkadaşıyla gitti diye söylemiştim :D başka bir arkadas bende varım diye eşini de getirmiş sonradan :D Benimki de aman duymasın diye tembihlemis ama kendi söyledi gelince :D Bende bak adam eşiyle gidiyor demiştim makarasina bu hafta da aynı arkadaşları ayarlamis eşli gidelim 2 aile diye ;)

Back