AfiyettKarpuz peynir yiyom
Buğdayı koydum ocağa kaynasin altini kapatayım sabaha kadar sissinler
Sen naapiyosun canım
Ben de bulgur ısladım kısır yapcam bol yeşillikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AfiyettKarpuz peynir yiyom
Buğdayı koydum ocağa kaynasin altini kapatayım sabaha kadar sissinler
Sen naapiyosun canım
Ohhh mis afiyet olsun..Afiyett
He öyle yapan da var çiğköfte gibi.ben orjinalciyim ama ama yiyemedim eşimin getirdiği udak bi şişe zeytinyağı vardı kokuyomuş ya yerken baya rahatsız etti yiyemedimOhhh mis afiyet olsun..
Bizim gelin çiğköfte gibi yapiyodu kisiri bayağı yoğurarak..
Bol acılı ,nar ekşili
Naapilacak
Afiyett
He öyle yapan da var çiğköfte gibi.ben orjinalciyim ama ama yiyemedim eşimin getirdiği udak bi şişe zeytinyağı vardı kokuyomuş ya yerken baya rahatsız etti yiyemedim
Sorma kuzunun azı dişi çürümüş ve kanal tedavisi dendi ama ille ( Pedodonti ) çocuk dişçisi yapsın diye kaç yerden geri çevrildi neymiş durmazmis ki daha 6 yaşındayken yaptidik dediğim halde
Bugün gittiğimiz Pedodontisti ama cidden para göz olmuşlar
Normalde kanal tedavisi 400 diyorlar genelde ama bu resmen 680 çekti neymiş 280 lira dolgu extraya giriyormus
Aslında çok sinir oldum ama kuzumun daha çok acı çekmesine göz yumamadim mecbur tamam dedim
Hazır yakalamisken 3 de dolgu daha lazım dedi onlar şimdilik kalsın önce şu kanal bir bitsin dedim
Anasını satam devletten randevu almak imkansız sanki kaç gündür deniyorum en azından dolgulari orda yaptırabilirler tam süper olur çünkü büyük kızın da bir kanal yapılacak özelde
Büyük kalsın benimki boşver dedi ama birinin özele yaptırıp diğerine devleti bekle demek adil olmaz diye onunki de yaptırıp boş vakitlerde gece yakında konsa çıkacağım
Valla hiç insaf yok bu ozellerde
Anam pek severim ♡♡♡♡♡ valla çok uzun zaman oldu yemeyeli Afiyet olsun canım
Bigünkü menüm....
Kahvalti...
1 kapya biber
3 dilim beyaz peynir
1 havuç
1 domates
1 çay bardaği findik
Ara..
1 avuç kuru üzüm
3 kaysi
Öylen...
1 kaze tatlandirici ile tatlandirilmiş Aşure
Akşam..
1 lokma ekmeklen döner
Biraz üzüm
Biraz findik
Yanliş anlaşilmasin cocuklar ve eşim için aşureye normal şeker koymadan önce kendime ayri bir kazeye ayirdim...ama tatlandirici ile tabiki güzel olmadi ..neyse idare edecez artik...
Bugunden beri sesim çıkmıyorsa sebebi budurEki Görüntüle 2307227
Tabikide ben yaptım ne sandınSenmi yaptin ? Allah kabul etsin
Aynı benim gibi yapıyor desene diyarbakir kisiri yapıyorum bende yiyen herkesin dibi düşüyor gorumcelerimden öğrendimOhhh mis afiyet olsun..
Bizim gelin çiğköfte gibi yapiyodu kisiri bayağı yoğurarak..
Bol acılı ,nar ekşili
Tabikide ben yaptım ne sandın
Şaka bir yana acemiyim olduğu kadar sagolsun annem cok güzel yapar bana sira gelmezdi bu sene bende yapayım dedim oldugu kadar artık
Aminnnn
Bir dahaki görüşmede belki yapar getirirsin bellimi olur :)Aynı benim gibi yapıyor desene diyarbakir kisiri yapıyorum bende yiyen herkesin dibi düşüyor gorumcelerimden öğrendim
Ayy çokta severim bende yapim yarınAfiyett
Farkettim de tadını bu kadar etkiliceğini düşünemedim.bileydim sıvıyağ koyardımAaa üzüldüm kuzum hemde takimca heveslenmisken
Peki yagi eklerken farketmedinmi kokuyu ?
Kötü olmuş gerçekten tam okullar açıldı masraf vb derken..
Yaa İstanbul çok kötü sağlık ve hastane konusunda sıra bulmak bayağı zor..
Allah yardımcınız olsun ...