• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ohhh mis afiyet olsun..
Bizim gelin çiğköfte gibi yapiyodu kisiri bayağı yoğurarak..
Bol acılı ,nar ekşili:kk77::kk77:
He öyle yapan da var çiğköfte gibi.ben orjinalciyim ama😅 ama yiyemedim eşimin getirdiği udak bi şişe zeytinyağı vardı kokuyomuş ya yerken baya rahatsız etti yiyemedim😒😒

Sorma kuzunun azı dişi çürümüş ve kanal tedavisi dendi ama ille ( Pedodonti ) çocuk dişçisi yapsın diye kaç yerden geri çevrildi neymiş durmazmis :( ki daha 6 yaşındayken yaptidik dediğim halde
Bugün gittiğimiz Pedodontisti ama cidden para göz olmuşlar :(
Normalde kanal tedavisi 400 diyorlar genelde ama bu resmen 680 çekti neymiş 280 lira dolgu extraya giriyormus :(
Aslında çok sinir oldum ama kuzumun daha çok acı çekmesine göz yumamadim mecbur tamam dedim ;)
Hazır yakalamisken 3 de dolgu daha lazım dedi onlar şimdilik kalsın önce şu kanal bir bitsin dedim ;)
Anasını satam devletten randevu almak imkansız sanki kaç gündür deniyorum en azından dolgulari orda yaptırabilirler tam süper olur çünkü büyük kızın da bir kanal yapılacak özelde :(

Büyük kalsın benimki boşver dedi ama birinin özele yaptırıp diğerine devleti bekle demek adil olmaz diye onunki de yaptırıp boş vakitlerde gece yakında konsa çıkacağım :D :D :D
Valla hiç insaf yok bu ozellerde ;)

Afiyett
Ben de bulgur ısladım kısır yapcam bol yeşillikle:kk77:

Anam pek severim ♡♡♡♡♡ valla çok uzun zaman oldu yemeyeli ;) Afiyet olsun canım

Bigünkü menüm....

Kahvalti...🍀
1 kapya biber
3 dilim beyaz peynir
1 havuç
1 domates
1 çay bardaği findik

Ara..🍀
1 avuç kuru üzüm
3 kaysi

Öylen...🍀
1 kaze tatlandirici ile tatlandirilmiş Aşure

Akşam..🍀
1 lokma ekmeklen döner
Biraz üzüm
Biraz findik

Yanliş anlaşilmasin cocuklar ve eşim için aşureye normal şeker koymadan önce kendime ayri bir kazeye ayirdim...ama tatlandirici ile tabiki güzel olmadi ..neyse idare edecez artik...

He öyle yapan da var çiğköfte gibi.ben orjinalciyim ama😅 ama yiyemedim eşimin getirdiği udak bi şişe zeytinyağı vardı kokuyomuş ya yerken baya rahatsız etti yiyemedim😒😒

Aaa üzüldüm kuzum hemde takimca heveslenmisken 😄
Peki yagi eklerken farketmedinmi kokuyu ?
Sorma kuzunun azı dişi çürümüş ve kanal tedavisi dendi ama ille ( Pedodonti ) çocuk dişçisi yapsın diye kaç yerden geri çevrildi neymiş durmazmis :KK43: ki daha 6 yaşındayken yaptidik dediğim halde
Bugün gittiğimiz Pedodontisti ama cidden para göz olmuşlar :KK43:
Normalde kanal tedavisi 400 diyorlar genelde ama bu resmen 680 çekti neymiş 280 lira dolgu extraya giriyormus :KK43:
Aslında çok sinir oldum ama kuzumun daha çok acı çekmesine göz yumamadim mecbur tamam dedim :KK66:
Hazır yakalamisken 3 de dolgu daha lazım dedi onlar şimdilik kalsın önce şu kanal bir bitsin dedim :KK66:
Anasını satam devletten randevu almak imkansız sanki kaç gündür deniyorum en azından dolgulari orda yaptırabilirler tam süper olur çünkü büyük kızın da bir kanal yapılacak özelde :KK43:

Büyük kalsın benimki boşver dedi ama birinin özele yaptırıp diğerine devleti bekle demek adil olmaz diye onunki de yaptırıp boş vakitlerde gece yakında konsa çıkacağım :KK70: :KK70: :KK70:
Valla hiç insaf yok bu ozellerde :KK66:

Anam pek severim ♡♡♡♡♡ valla çok uzun zaman oldu yemeyeli :KK66: Afiyet olsun canım

Kötü olmuş gerçekten tam okullar açıldı masraf vb derken..
Yaa İstanbul çok kötü sağlık ve hastane konusunda sıra bulmak bayağı zor..
Allah yardımcınız olsun ...

Bigünkü menüm....

Kahvalti...🍀
1 kapya biber
3 dilim beyaz peynir
1 havuç
1 domates
1 çay bardaği findik

Ara..🍀
1 avuç kuru üzüm
3 kaysi

Öylen...🍀
1 kaze tatlandirici ile tatlandirilmiş Aşure

Akşam..🍀
1 lokma ekmeklen döner
Biraz üzüm
Biraz findik

Yanliş anlaşilmasin cocuklar ve eşim için aşureye normal şeker koymadan önce kendime ayri bir kazeye ayirdim...ama tatlandirici ile tabiki güzel olmadi ..neyse idare edecez artik...

Afiyet olsun ..
Normal yeseydin aşureyi keşke öğlen yemeği niyetine 😀

Bugün kendime kahve yanına atıştırmalık yaptım :)..
Malzemeler göz kararı ...

Yulaf ezmesini rondoda ufalttim
Sonra tahin ve pekmez ekledim
Hamuru kek kivaminda oldu.
Yağlı kağıt serdigim tepsiye döküp elimle düzelttim üzerine susam ektim bir miktar..
Düşük derecede takribi 10-15 dakika firinladim tabii arada kontrol ettim ..
Yani bi Antep fıstıklı çikolata değil ama yoklukta gideri var 😃

Bugunden beri sesim çıkmıyorsa sebebi budur💕💕
IMG_20190913_162300_122.jpg

Aynı benim gibi yapıyor desene diyarbakir kisiri yapıyorum bende yiyen herkesin dibi düşüyor gorumcelerimden öğrendim
Bir dahaki görüşmede belki yapar getirirsin bellimi olur :)

Meftune de bilirsin sen isilduru ?

Aaa üzüldüm kuzum hemde takimca heveslenmisken 😄
Peki yagi eklerken farketmedinmi kokuyu ?

Kötü olmuş gerçekten tam okullar açıldı masraf vb derken..
Yaa İstanbul çok kötü sağlık ve hastane konusunda sıra bulmak bayağı zor..
Allah yardımcınız olsun ...
Farkettim de tadını bu kadar etkiliceğini düşünemedim.bileydim sıvıyağ koyardım:bicak:

Back