Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hevesim kursağımda kaldı

Kaptanim menü paylasacaktik hatırlatayım :)

kahvalti :
yumurta
peynir
domates
salatalık
kapya biber
maydanoz,nane

Ara:
kocaman filtre kahve
bir minik parça pestil
3 ceviz

öglen:
bir tabak piyaz bol yesillikli

Ara:
5 kaşık yoğurt

Aksam:
karpuz
peynir

birazdan film eşliğinde çiğdem yemek planım ..

bir saat pilates

gun için de bir sürü çay kahve ve su tükettim :)

Kız çok güzel olmuştur bu ya içine fındık fıstık bişide katsan tam yulaflı bar işte

Yenam benim....takımın koruyucu meleği. şimdiden ellerine sağlık duydum ki aşure planliyormuşsun. Şimdiden bereketli olsun.

Amin meryemim

Hiç istemiyorum aslın da zor bir hafta geçirdim haftasonu dinlenmek istiyordum ama dün hasladigim kurufasulyeyi gorunce eşim. Aaa asuremi yapcaksin deyince içime sinmedi çünkü çok seviyor aşureyi ..
Ben de yapmaya karar verdim..
Kahrolsun içimde ki insan sevgisi

Bi menü verem
Kahvaltı 12.00
Tereyağında 2 yumurta
2 yk zeytin
Bi dilim peynir
Domates
3 ceviz
Bi dilim kavun

Akşam 19.40
Üç dört çatal imambayıldı
Üç çatal kısır
Bi kase yoğurtlu buğday
Su 3ü geçti
1 şişe soda
15 dk yürüyüş
Spora başlicam diyorum bi türlü başlayamıyorum yarın valla billa başlıyom artık

Gönlü olsun onun da madem seviyormuş. Ben bu sene yirttim eşim tahilli bir yemek yediğinde midesi ağrıyor. Seviyor ama istemeye korkuyor. Yapsam sanırım ben de dayanamaz yerdim.

Başlamayan

Cok güzel bir menü..

Harika bir menü canım ♡
Aşure bende bir kere şekersiz denedim Allahın gücüne gitmesin ama hiç gideri yok
Diyetisyene gittiğimde de bana Aşureyi öğle yemeği yerine yiyebilirsin aksami da hafif tutarsa hiç bir sakınca olmaz demişti

Sorma valla deli oluyorum hayır millet nasıl alabiliyor ben ne zaman baksam hep dolu özellikle de diş
Neyse artık olmadı netten alamazsaniz telefonla da denerim şansımı inan bana sıra gelmiyor çocuklardan

Kaptanım kaçıncı olduk bu hafta

Altıncı olmuşuz maşallah diğer takımlar da güzel vermişler bu hafta

Bugunden beri sesim çıkmıyorsa sebebi budurEki Görüntüle 2307227

OFF offf offf maşallah diyelim sana pek bir güzel görünüyor Bende bir ara yapacağım ama daha ne zaman bilmiyorum malzemeler hazır bekliyor posette

Hevesim kursağımda kaldı

Kız bende dolaba koştum ince bulgurum varsa yarın az yaparım diye ( gece yemem ağır gelir ) ama benim de hevesim gursagimda kaldı

Harikasın canım valla
Menü aklımda da bugün saçma oldu yinede yazarım birazdan

Resmen kısırın laneti

Menü gayet güzel canım tebrikler ♡♡♡♡
Spor bende de sıkıntı ama sen bana göre daha rahat yaparsın

Menü gayet güzel canım tebrikler ♡♡♡♡
Spor bende de sıkıntı ama sen bana göre daha rahat yaparsın
Teşeklür ederim oynakbaşım
İki gündür hava felalet sıcak nefes aldırmıyo.vantilatörüm de yok çok şükür bozuldu attım.çok sıcakta spor yapınca da fenalaşıyorum.yoksa yaparım hiç üşenmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…