Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava çok güzel kapalı ,bulutlu tam evde kalıp yayilmalik..
Dön artık TülaaaayyKızlar merhaba, en kısa zamanda aranıza geri döneceğim.
Güncel kilo 65.700
Durduramam elimi elim gider şarkıya böyle havada
Ayyyy Yenaaa hepimiz mahvolmusuz artılar havada uçusuyor tam evde kalıp kek yapmalık hava diyeceksin diye korkuyorum bir sonraki mesajda takım yerlerde toplamak lazım bizi çabuk fikir uretelim titretelim şuraları kızlarrr huuHava çok güzel kapalı ,bulutlu tam evde kalıp yayilmalik..
Öperim çokAyyyy Yenaaa hepimiz mahvolmusuz artılar havada uçusuyor tam evde kalıp kek yapmalık hava diyeceksin diye korkuyorum bir sonraki mesajda takım yerlerde toplamak lazım bizi çabuk fikir uretelim titretelim şuraları kızlarrr huu
BeenHangi insan evladı kapalı havayı , gök gürültüsünü özler .. ben resmen özlemişim
Şu an İzmir öyle.. hafif esinti kapalı hava ama güneş arkadan göz kırpıyor gibi fazla sevinme yine geleceğim diyor
Çok sevindim teşekkür ederim...Hayırlı olsun yeniden listeye girisin .
Ben baktım simdi nohutum kalmamiş onu temin edeyim yarın 1 gün deneyecegim ona gore yapıp yapamayacagımı soylerimHaftaya çarşamba perşembe hep beraber ayran aşı detoksu yapalım mı?
Çarşamba- perşembe 2 gün yapın. Tam sonuç alırsınız. Bir spor ve 3 litre su olursa vay ki vay.Ben baktım simdi nohutum kalmamiş onu temin edeyim yarın 1 gün deneyecegim ona gore yapıp yapamayacagımı soylerim
Ben ayda 1 düşünüyorum. Vücut alışınca azalıyor verilen miktar. Denedim daha önce.Haftaya çarşamba perşembe hep beraber ayran aşı detoksu yapalım mı?
Yarın bir deneyeyim diyorum o yüzden öyle yazdım carsamba persembe yapip yapamayacagımı anlarım tek tür beslenme beni zorluyor deneyip kendimi goreyim diye dedimÇarşamba- perşembe 2 gün yapın. Tam sonuç alırsınız. Bir spor ve 3 litre su olursa vay ki vay.
Anladım canım. Denemeyi perşembe yap o zaman. Tartıya yansısın direkt.Yarın bir deneyeyim diyorum o yüzden öyle yazdım carsamba persembe yapip yapamayacagımı anlarım tek tür beslenme beni zorluyor deneyip kendimi goreyim diye dedim
Harika görünüyor yemek.afiyet olsun..ama resim kahvalti ne oluyor.
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn
Çok şükür bugün biraz daha az agriyla uyandım bir aksilik olmazsa öğleden sonra hastaneye gideceğim ( hani bir araya kadın doğuma gitmiştim ya o yarım kalan işi hallettirmeye )
Valla 3 kaşıkla kalabilmenbir harika ben olsam dayanamayabilirdim
Harikasın canım Eminim karşılığını da alacaksın bugün ♡
Tebrikler senin de menü süper ♡
Valla helal olsun okadar koşturmaca resimleri bile ekliyorum menüye ♡♡♡♡
Bencede 9lari görmüşsündür
Canım istersen bugün ekleyebilirim 1 sene oldu sonuçta sen izne ayrilali
560. ETAP TA 58.1 kg ile ayrilmissin izne aradaki fark öyle hemen gidemeyecegi için seni listeye ekleyebilirim kural gereği
Sanada Günaydın canım ♡♡♡♡
Afiyet olsun canım.Pişman olucak bişey yok iyi yapmışsın canına değsin.Biz o sosa acuka deriz ben evde kendim yaparım çok güzel olur severim bende.Dozunda yediğin sürece hiçbirşey kilo yapmıyor zaten kilo yapan arada bizim pisboğazlık edişimiz oluyorBüyük kızın okuluna gittim okul kıyafetlerini almaya. Dönüşte fırından sıcak köy ekmeği aldım. Kaç ay oldu ekmek yemeyeli canım çekti. İşin komiği sadece kabuğunu seviyorum. Bayağı bir kabuk yedim sabah sabah. İnsan özel gününde tatlı ister. Benim canım biber salçasından yapılan baharatlı cevizli sostan istedi. Yaptım yedim. Pişman değilim. Nefse eziyete de gerek yok değil mi.