Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Teşekkür ederim.
Spor iyi de kilo veremiyorum. Ama 1 cm incelmişim.
2-2,5 cm 3,75 kg civarıymış. 1 cm için yaklaşık 1,5 kg vermem gerekirdi.
Şaşırtma diyetine başlamam lazım yine ama bu kez de şekersiz 21 güne başladım. O kadar meyve yiyemem.
Ates ve Tonsillitle yatti. Crp degeride biraz yuksek.
Geçmiş olsun tekrardan . Umarım ameliyat düşünmüyorlardır.
Yeğenime bademcik kazıma yapmışlardı. Artık bademcikleri tamamen almıyorlar, küçültüyorlar. Kronik hale gelirse yeni bir yöntem.

Akşam düğündeydik yeni geldik.ne pasta ne bişey hiçbişey yemedik,kuru kuru oturduk kalktık

Yarın merkeze inip pazara gitcem güzel bi alışveriş yapim.benim herif de diyete gircekmiş benle beraber ama ben beş kilo verene kadar o spor bile yapmadan on kilo veriyo sinir oluyorum

Birlikten güç doğar :)
Daha zevkli ve iradeli geçecek..
Sporu eksik yazmışım. Dün 200 bugün 500 zıplama. ipsiz olanından.

Kolay gelsin.. bu ara tüm annelerde yogunluk var..
Halaya Allah rahmet eylesin..

Nasildi kokusu

Afiyet olsun hasibecim..

Kıyamam kuzuya demek gözleri karardı
Bugün çok daha iyi olur inşallah

İlk defa duydum bu yöntemi .. iyiymiş..
Neticede her organın gorevi ve faydası var..
Kızım 5,5 yaşındayken geniz eti ve bademcikleri alındı..
21 yaşın da ama öylesine sık hastalanirki geniz akıntısı çok olur misal..

Günaydın gençler..

aynen cnm. sırf bu okul için ev taşıdım. lojmandaydım daha önce. sonra Gaziantep'te çalışma saatime uygun tek devlet okulu buydu yakına bir yere taşındım.
kurumumun kreşi yok maalesef ama artık benim sıpa büyük oralar için

Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.

ok geçmiş olsun kuzuya. Rabbim kalıcı şifalar versin inş..

Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş.
ben de bizim kız evlendi mi acep diye geçirdim dün aklımdan

çocuk yokken bizim evin en gözde tatlısıydı revani. her gelene gidene yapardım
misolar olmasa da eşim isterdi. sonra hamilelikte gebelik şekerim sınırda çıktı. her tatlı unlu yasaktı. koklar geri bırakırdım, aklıma o geldi yazını görünce. bravo!!!! sana. koklamak yememek büyük başarı

Benim favorilerim arasında künefe en birinci sırada
Sonra sırayla tüm tatlılar
Seçici olamiicim tatlı konusun da

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür kavusturana ♡
Anam dün tam Şoför Nebahat modundaydim
Şükür giderken pek trafı yoktu çabucak gittik tabi ben kızı okula bırakıp arkadaşa gidene kadar saat 10'u geçti
Annecigi bizim.geleceğimizi duyunca tabi merak etmiş nasıl gelecekler işte Allah korusun bir şey olmasın diye hatta biz yoldayken Ha bire okumuş Arkadaş Annem biz gidene kadar resmen hatim indirir dedi

Tabi Kız kardeşi ille bize de uğrayın diye tutturun bizim dönüş tahminimizden 2 saat daha geç olunca aksam trafiğine kaldık
Keyifli ama bir okadar da yorucu oldu özellikle benim için

Bende aynı şeyi düşünürken Malicigimizin az beklemek istedigini okudum Artık ne zaman tamamdır derse o zaman dahil olur ♡

Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.

Çok çok geçmiş olsun kuzucuguna ♡♡♡♡
İnşallah bugün daha iyidir

Başınız sağolsun canım Rabbim geride kalanlara sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin

oynakbasi34 Tekirdağ'da mi kaldın be ya

Yok be ya Gerci orası Son bir iki senedir bana daha sıcak geliyor yaşam olarak ama okadar gittim bir küftesini yemedim daha

Kuşlar yuvaya dönmüş. oynakbasi34 .
sonundaoldu aynısını yapmışız gerçekten
YENA miss kokuyordu sorma. Portakallı fındıklı yaptım kendi yorumumu katıp. Evi sardı kokusu.
A antiaging sende incelme var kilo kaybı yok. Ben de kayıp var incelme yok. Ne iş.
Bugün ayran detoksuna başlıyorum ben. Keşke katılsaydın bana. Güzel bir şok.

Banu hallettinizmi işinizi ?

Köfte önemli yemen gerekirdi

Beyzuşu hatırlarsın onun memlekette Tekirdağ,Edirne miydi yoksa

Hallettik Sağ Olsun bana da 1 kavanoz ev yapımı Salça verdi ♡♡♡♡

Beyos yanilmiyorsam Edirnedeydi

Kahvemide içtim.. sahaya çıkayım artık ..
Allah'tan bugün serin gibi hava .. deli sıcak yok.. bir kaç banka ve noter isim var..

Sana kolay gelsin canım Bende yeşil çayımı içip biraz is yapacağım
Öğleden sonra kızları almadan Anneme kahve içmeye ugrarim sonrada okula Arkadaşın kızı kayinvalidesi memleketten dönene kadar çıkışlarda 2 saat bende olacak o arada derslerini de yapıyorlar Arkadaşa kolaylik oluyor

Aslında eskiden bende yapmıştım bir kaç kere ayran detoksunu ama bu ara sanki yapamam gibime geliyor ama bir kaç gün sonra bende yapabilirim belki ♡ regl olmaya başlayacağım o zaman zaten ağrım oluyor daha zor gelir

Maşallah. Benim de senin gibi arkadaşlarım var. Sıkışsam destek olurlar sağolsunlar. Akrabadan yakın diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…