Teşekkür ederim.@DilaBg Allah rahmet eylesin halaya. Kalanlara sabır versin. Amin.
@malii ne güzel eşinle beraber zayıflayacaksınız.yalnız daha zor inan.
oynakbasi34 ne yaptın canım. Gittiniz mi teyzeyle.
A antiaging bu ara sporlar süper. Maşallah diyeyim. Hep böyle gitsin.
Geçmiş olsun tekrardan . Umarım ameliyat düşünmüyorlardır.Ates ve Tonsillitle yatti. Crp degeride biraz yuksek.
Akşam düğündeydik yeni geldik.ne pasta ne bişey hiçbişey yemedik,kuru kuru oturduk kalktık
Yarın merkeze inip pazara gitcem güzel bi alışveriş yapim.benim herif de diyete gircekmiş benle beraberama ben beş kilo verene kadar o spor bile yapmadan on kilo veriyo sinir oluyorum
Sporu eksik yazmışım. Dün 200 bugün 500 zıplama.ipsiz olanından.
İyi geceler Kızlar ♥
Çok yoğun zamanlar geçiriyorum yine, okullar başladı, her gün büyük oğlan ile 1 saat ders 30 dakika kitap okuma saati, sonra kızım ile 1 saat oyun, ertesi günün yemeği vs vs derken işyerinde sistem değişikliği, denetimler vs vs
Üstüne bi de nişanlımın halası ani vefat haberi geldi. Böyle karmaşık durumdayım. Giremiyorum sizi de özledim, en kısa zamanda aranızda olacağım.
Günaydın kızlar.Dün bayağı yorulmuşum. Zor kalktım sabah. Misafir pazar market işleri bir güne sıkıştı. Enerjim yok şu an.
Hastaneye gideceğim birazdan. Tüm değerlerime baktırayım.regl öncesi şişliği var davul gibi oldum ya. Un da yemedim oysa. Revaniyi koklayıp bıraktım valla.
Gunaydin kizlar
Aksamdan beri ilk defa ateslendi. Serum taktim simdi. Insallah ates araligi acilir. Sabah tansiyonu dustu herhalde wcden cikarken gozum gormuyo dedi (sanirim gozu karardi) yataga oturuncada ogurdu biraz. Sonra gecti. 15 dk sonra bakabildim anca tansiyonuna 100.5/70 geldi. Anlik dustu herhalde birden kalkinca.
Dun menu yazamadim bugun yazayim. Elimden geldigince dikkat etmeye calisiyorum.
09.00 cay ve filtre kahve
12.30 domates salatalik yesil biber zeytin peynir 3 haslama yumurta ceviz ve cig findik (hemen yiyip gunubirlige indigim icin resim cekemedim)
18.30 cay
19.30 evden kabak yemegi ve yogurt getirttim esime esya getirirken. Hastanedede tavuk sote vardi eminede 1-2 catal aldi birakti. Patateslerini ayirip tavuklarini birlestirdim.
Eki Görüntüle 2306305
Bugun ogle kahvaltim icin evden domates salatalik peynir vs getirttim dun. Yumurta yok yani burda pisirme imkanim yok. Imsallah cok acikmam. Belki birazdan kahvaltida yumurta dagitirlarsa alip oglen yerim
Teşekkür ederim.
Spor iyi de kilo veremiyorum. Ama 1 cm incelmişim.
2-2,5 cm 3,75 kg civarıymış. 1 cm için yaklaşık 1,5 kg vermem gerekirdi.
Şaşırtma diyetine başlamam lazım yine ama bu kez de şekersiz 21 güne başladım. O kadar meyve yiyemem.
Geçmiş olsun tekrardan . Umarım ameliyat düşünmüyorlardır.
Yeğenime bademcik kazıma yapmışlardı. Artık bademcikleri tamamen almıyorlar, küçültüyorlar. Kronik hale gelirse yeni bir yöntem.
Gecmis olsun cabucak iyilessin insallahSlm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.
Gecmis olsun cabucak iyilessin insallah
Ev yoğurdu dışında yiyemiyorum ben de..
Sirkeyle yahut limonla yaptığım Lor dan öteye gidemedim henüz :)
Çok iyi.. işe giderken bırakıp çıkışta aliyosundur...
Kurum kreşleri oluyor onlarda fiyat bakımından avantajlı sizin varmı bilmiyorum.. ama senin paşa abi olmuş artık
Slm kizlar
Eminenin atesi hala oluyor. Doktora getirdim bugun. Yatis verdi bu zamana kadar dusmesi gerekirdi dedi. Damardan antibiyotik basladik. Serumu gidiyor. Bir kac gun buralardayiz.
İyi geceler Kızlar ♥
Çok yoğun zamanlar geçiriyorum yine, okullar başladı, her gün büyük oğlan ile 1 saat ders 30 dakika kitap okuma saati, sonra kızım ile 1 saat oyun, ertesi günün yemeği vs vs derken işyerinde sistem değişikliği, denetimler vs vs
Üstüne bi de nişanlımın halası ani vefat haberi geldi. Böyle karmaşık durumdayım. Giremiyorum sizi de özledim, en kısa zamanda aranızda olacağım.
Günaydın kızlar.Dün bayağı yorulmuşum. Zor kalktım sabah. Misafir pazar market işleri bir güne sıkıştı. Enerjim yok şu an.
Hastaneye gideceğim birazdan. Tüm değerlerime baktırayım.regl öncesi şişliği var davul gibi oldum ya. Un da yemedim oysa. Revaniyi koklayıp bıraktım valla.
Günaydın gençler..
aynen cnm. sırf bu okul için ev taşıdım. lojmandaydım daha önce. sonra Gaziantep'te çalışma saatime uygun tek devlet okulu buydu yakına bir yere taşındım.
kurumumun kreşi yok maalesef ama artık benim sıpa büyük oralar için
ok geçmiş olsun kuzuya. Rabbim kalıcı şifalar versin inş..
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş.
ben de bizim kız evlendi mi acep diye geçirdim dün aklımdan
çocuk yokken bizim evin en gözde tatlısıydı revani. her gelene gidene yapardım
misolar olmasa da eşim isterdi. sonra hamilelikte gebelik şekerim sınırda çıktı. her tatlı unlu yasaktı. koklar geri bırakırdım, aklıma o geldi yazını görünce. bravo!!!! sana. koklamak yememek büyük başarı
oynakbasi34
Madalyalar geri gelmiş .. hani takım sembolü ve mezuniyet kepi vardı ya ..
İşte nikleriyle birlikte takimdakileri bildirsek ya tekrar kazene
Bir de malii daha önce takım da oluşu ve mezun üye onun üç hafta beklemesine gerek yok sanırım dimi .. muhtemelen 6 ay geçmiştir uzerinden
@malii
Slm kizlar
İyi geceler Kızlar ♥
GünaydınGünaydınn
Kolay gelsin yena. Allah işini rast getirsin.Kahvemide içtim.. sahaya çıkayım artık ..
Allah'tan bugün serin gibi hava .. deli sıcak yok.. bir kaç banka ve noter isim var..
Banu hallettinizmi işinizi ?
Köfte önemli yemen gerekirdi
Beyzuşu hatırlarsın onun memlekette Tekirdağ,Edirne miydi yoksa
Kahvemide içtim.. sahaya çıkayım artık ..
Allah'tan bugün serin gibi hava .. deli sıcak yok.. bir kaç banka ve noter isim var..
Kuşlar yuvaya dönmüş.oynakbasi34 .
sonundaoldu aynısını yapmışız gerçekten
YENA miss kokuyordu sorma. Portakallı fındıklı yaptım kendi yorumumu katıp. Evi sardı kokusu.
A antiaging sende incelme var kilo kaybı yok. Ben de kayıp var incelme yok. Ne iş.
Bugün ayran detoksuna başlıyorum ben. Keşke katılsaydın bana. Güzel bir şok.
Maşallah. Benim de senin gibi arkadaşlarım var. Sıkışsam destek olurlar sağolsunlar. Akrabadan yakın diyorum.HallettikSağ Olsun bana da 1 kavanoz ev yapımı Salça verdi ♡♡♡♡
Beyos yanilmiyorsam Edirnedeydi
Sana kolay gelsin canımBende yeşil çayımı içip biraz is yapacağım
Öğleden sonra kızları almadan Anneme kahve içmeye ugrarim sonrada okulaArkadaşın kızı kayinvalidesi memleketten dönene kadar çıkışlarda 2 saat bende olacak o arada derslerini de yapıyorlar Arkadaşa kolaylik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?