Kızım 8. sınıfta . Biz kitap kaplamadık. Biraz çevreciyim ben . Kitaplar nasıl olsa 1 senelik. Eskisi gibi kardeşler kullanmıyor. Poşet, ambalaj kağıdı vs. kullanımını minimuma indirmeye çalışıyoruz. Deterjanımı kendim yapıyorum. Yoğurdumu mayalıyorum. Bir ara peynir de yapıyordum (şirden mayasıyla) . Pazara giderken alışveriş poşetlerimi götürürüm. Pazarcılar alem zorla poşetleriyle vermeye çalışıyorlar.
6 yaşında olacak aralıkta inş cnm. anaokulana gidiyor. bağımsız bir devlet anaokulu. okuda 23 tane anasınıfı var. sabah8 akşam 17.
biz hatay yemeklerinis severiz :) zaten hatay antep maraş adana urfa benzer yemekler yapıyorlar.
Ben öğlen arkadaşlara katıldım yoksa dışarıda yiyecektim. Bol et az pilav ile salata ve ayran vardı.Öğlen yemegimi yiyorum
Yanım da getirdigim oopsie ekmegim domates ve peynir..
Kahvaltim da aynıydı
Akşam yemeğim de fırın da sebze olacak sarimsakli yoğurt ve domates sos esligin de tuketirim.
Sabah yapmıştım ..
Eve gidince tarhana çorba yapicam..
Bugün de böyle olacak :)
Sizin menülerde neler var, yahut ne pisireceksiniz ?
Ben öğlen arkadaşlara katıldım yoksa dışarıda yiyecektim. Bol et az pilav ile salata ve ayran vardı.
Akşama çardak kebabı yapmayı düşünüyorum ama benimkinde krep için çavdar unu kullanırım. Yanına yoğurt ve salata eklerim.
Napon :)Hu huu
Balkonda güneşleniyombi de herifi bekliyom traş olmaya gitti sen napıyon :)
Yok kıı normal normal oturuyom.güneş geldi şimdi oturduğum yere ,kalktımBikiniylemi
Ben de işten çıktım dolmustayim....
Yok kıı normal normal oturuyom.güneş geldi şimdi oturduğum yere ,kalktım
Ay ne güzel 8 5 iş allah daim etsin inşallah
Bekliyim bekliyim adapte olmaya çalışıyom diyeteoynakbasi34
Madalyalar geri gelmiş .. hani takım sembolü ve mezuniyet kepi vardı ya ..
İşte nikleriyle birlikte takimdakileri bildirsek ya tekrar kazene
Bir de malii daha önce takım da oluşu ve mezun üye onun üç hafta beklemesine gerek yok sanırım dimi .. 6 ay geçmiştir uzerinden
Bekliyim bekliyim adapte olmaya çalışıyom diyete
Biraz anlatsana bana hasibecim nasıl bir diyet bu?
Baş ağrısı bu ara bende de var havalardan sanırım dikkat et toprağım geçmiş olsun
+1
Ohh miss afiyet olsun.
Hasibecim sen ucretsiz izin kullanmiyackmiydin ? Öyle hatırlıyorum ..
Sağol kuzum .. havalardanmi neden anlamadım.. sabahta hafif ağrıyla uyandım umarım ilerlemez..
Sana da geçmiş olsun..
Günaydın gençlik. dün biraz diyet kaçtıama memnunum yine. o kadar kalorili beslenip birden düşürünce ataklarım oldu. çarpıntı titreme gibi.
kaçamaklarım
yarım paket form bisküvi(4 taneydi snaırım. bunu işte yedim)
eve gelince oğlanla meyve(1,5 meyve diyebilirim)
1 top bitter dondurma (akşam yemekten sonra avm gittik. orda çarpıntım başladı yedim o zaman)
şöyle bakınca dondurma hariç sıkıntı yok gibi olmuş. bugün daha da oturacak inş. sabah 600 gr eksi çıktım. demek ki yolum doğru.
bizim çiftlik var eşim de hayvanları çok seviyor. ben çok korkuyorum. bir türlü atamıyorum o korkuyu. bizde evdeki yemekleri hiç ziyan etmeyiz. hepsini poşetleyip çiftliğe götürürüz. köpekler resmen yolumuzu gözlüyorlar.
tavuklar, civciv, ördek besliyor eşim.
eşim içer yenoş 30. bir de 3 şeker atariyi obez olmuyor .
afiyet olsun. sen Antepli misin yoksa?? yuvalama deyince Antep gelir de ondan sordum.
@Elhan ve ben Anttepliyiz de
Allah kabul etsin. tabakların çok hoş görünüyor. insanı diyete sevk ediyor desem hiç yalan olmazafiyet olsun..
her şişmanın kaderinde var bu
3 ay zayıflar 9 ayda alır geri gelirim yani
iyi gezmeler
sen dikkat ediyorlar deyince salata kuru meyve kuru yemiş bekledim. nmenüyü görünce ben şok
revani bile başlı başına kalori bombası yeme sakın
90larda yolcunun yaptigi program vardi ya onu uyguluyorum cnm. Facede grubu var "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubun adi. Orda seviye dosyalari var girip bakabilirsin.
Ucretsiz izindeydim cnm tayinimin sisteme dusmesi icin baslangic yapmam gerekiyordu. Is basi yaptim. Ayrilis yapacagim son gun gitmekten vazgectik. Valizlerimizi hazirlamistim geri kaldirdim butun esyalari sonra. Calismaya baslamisken 2 ay daha maas alayim dedim malum onumuz kiş dogal gaz faturalari gelecek kol gibi. Eyluldede maas alip ekimin 15inde ayrilcam tekrar insallah ucretsiz izine. Aralik 2020ye kadar hakkim var.
Tesekkur ederim cnm. Mitivasyon olsun diye mumkun oldugunca resimli paylasim yapmaya calisiyorum.
Veee bonuussss mekanin sahibi geri geldi dediiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?