Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ev yoğurdu dışında yiyemiyorum ben de..
Sirkeyle yahut limonla yaptığım Lor dan öteye gidemedim henüz :)

Çok iyi.. işe giderken bırakıp çıkışta aliyosundur...
Kurum kreşleri oluyor onlarda fiyat bakımından avantajlı sizin varmı bilmiyorum.. ama senin paşa abi olmuş artık

Öğlen yemegimi yiyorum
Yanım da getirdigim oopsie ekmegim domates ve peynir..
Kahvaltim da aynıydı

Akşam yemeğim de fırın da sebze olacak sarimsakli yoğurt ve domates sos esligin de tuketirim.
Sabah yapmıştım ..

Eve gidince tarhana çorba yapicam..
Bugün de böyle olacak :)

Sizin menülerde neler var, yahut ne pisireceksiniz ?

Ben öğlen arkadaşlara katıldım yoksa dışarıda yiyecektim. Bol et az pilav ile salata ve ayran vardı.
Akşama çardak kebabı yapmayı düşünüyorum ama benimkinde krep için çavdar unu kullanırım. Yanına yoğurt ve salata eklerim.

Afiyet olsun

oynakbasi34
Madalyalar geri gelmiş .. hani takım sembolü ve mezuniyet kepi vardı ya ..
İşte nikleriyle birlikte takimdakileri bildirsek ya tekrar kazene

Bir de malii daha önce takım da oluşu ve mezun üye onun üç hafta beklemesine gerek yok sanırım dimi .. muhtemelen 6 ay geçmiştir uzerinden
@malii

Bekliyim bekliyim adapte olmaya çalışıyom diyete

Biraz anlatsana bana hasibecim nasıl bir diyet bu?

Baş ağrısı bu ara bende de var havalardan sanırım dikkat et toprağım geçmiş olsun

90larda yolcunun yaptigi program vardi ya onu uyguluyorum cnm. Facede grubu var "ahmet apa ile yitik sifayi ucretsiz bulanlar" grubun adi. Orda seviye dosyalari var girip bakabilirsin.

Ucretsiz izindeydim cnm tayinimin sisteme dusmesi icin baslangic yapmam gerekiyordu. Is basi yaptim. Ayrilis yapacagim son gun gitmekten vazgectik. Valizlerimizi hazirlamistim geri kaldirdim butun esyalari sonra. Calismaya baslamisken 2 ay daha maas alayim dedim malum onumuz kiş dogal gaz faturalari gelecek kol gibi. Eyluldede maas alip ekimin 15inde ayrilcam tekrar insallah ucretsiz izine. Aralik 2020ye kadar hakkim var.

Tesekkur ederim cnm. Mitivasyon olsun diye mumkun oldugunca resimli paylasim yapmaya calisiyorum.

Günaydın

oynakbasi34 bende dönüyorum :)

Bu video çıktı karşıma zabahınan

Veee bonuussss mekanin sahibi geri geldi dediiiiii

Bi menü verem
Kahvaltı 12.00
Tereyağında iki yumurta
Yarım tatlı tabağı zeytin salatası
Bi dilim peynir
3 4 çeri domates

17.30 1 biskrem

Akşam 19.30
Bi tatlı tabağı herise(keşkeğin bi değişiği)
Salata
Su 2 lt
20 dk yürüyüş
Yarın tam randımanlı spora başlıyorum
oynakbasi34

Bir yıl izinli olacaksın

Nasıl ateşi düştümü kızın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…