• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Yeni öğretim yılı hepimiz için hayırlı olsun ♡
Kuzu sabah maşallah pek bir haycanliydi ;) Tabi ben götürdüm ve sağ olsun mudurumuz her sene olduğu gibi uzun bir konuşma yaptı :D Sabah sabah afyonumuzu patlattı desem yeridir :D

Sonrasında hem biraz yürüdüm hemde eksik olan bir kaç parca alıp eve döndüm ;) ( yürüdüm dediğime bakmayın ancak 15 dakika dayanabildim belimin ağrısından )

Banucum sabah kızı okula biraktiktan sonra yuruyeceksin dimi
Unutma söz verdin🙄 birde menü bildirelim 🙂

Menü de gelecek söz verdim ;) çok az da olsa yürüdüm :D

Oynakbaşıyı tanıyorum önceden hep takıma gelir yazardı sağolsun :KK37:
Evet zayıflamanın tadını aldım ,beğendiğim kıyafeti hop diye giymek gibisi yoktu gerçekten:KK61:
Geçen kaynanamla alışverişe gittik hiçbişe alamadım:KK42:
Tamam başlayalım oynakbaşı da kabul ederse tabi:KK22:

Ne demek canım çok memnun olurum ♡♡♡♡ Aramıza hoşgeldin ;)

Bu arada Veli bir arkadaşım bu sene işe başladı ve tatilden önce ben ona okul çıkışı kızını bir saat idare ederim demiştim okül çıkışına yetisemeyecek diye ;) Tabi saftirik ben az daha unutuyordum :D Hatun okul çıkışı giymesi için kızının kıyafetlerini uzatinca Allahtan jeton düştü de bu ne için demedim kadına :D

Nasılsa oglenlik mutlaka yemek oluyor onlar yemek yiyip az oynar arkadaş gelene kadar ;) yada dersleri varsa onları yaparlar o arada ;)
Arkadaş ne dua etti hatta tembihledi bak sakin özel bir şey yapma kendine neyse o dedi ;) hatta ekmek arası bile yeter dedi de benimki de mutlaka çorba falan istiyor ne olacak duasını almam yetti bana ;)

Takımda mıyım yani 🤩
Hoşbuldum:KK15::KK15:

Ne demek tabiki ;) Daha evvel cuma yarışmasına girmismiydin yoksa ilk kez mi ;)
Malum listeye 3.cü cuma bildiriminde dahil oluyorsun ve o zaman not düşüyoruz ;) başlangıç kilo ve hedefini de yazmam gerekiyor o zaman ;)
Emin ol çok güzel motivasyonu yakalayacagiz hepbirlikte ♡

Günaydın gençllik..
eğer yalan olmazsa., inş. başarabilirsem bugün diyete başladım :KK66:
hemen günük menümü vereyim (daha çok gaza gelmek ve kaçamak yapmamk için :KK70: )

sabah
2 tane burgu peynir
1 çay kaşığı ev salçası ( Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. :KK70:)
5 tane zeytin
1 Dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

ara
nescafe şekersiz

öğlen
1 tane z.yağlı biber dolması
2 kepçe mercimek çorbası

ara
1 şeftali

ara
nescafe şekersiz

akşam
4 et köfte
köz domates-salatalık

2-3 litre su içerim
şekersiz çay içerim
inş. başarırım :KK70:
hee 1 saatte yürürüm.

Ne demek tabiki :KK66: Daha evvel cuma yarışmasına girmismiydin yoksa ilk kez mi :KK66:
Malum listeye 3.cü cuma bildiriminde dahil oluyorsun ve o zaman not düşüyoruz :KK66: başlangıç kilo ve hedefini de yazmam gerekiyor o zaman :KK66:
Emin ol çok güzel motivasyonu yakalayacagiz hepbirlikte ♡
Evet daha önce 7. Takımda listeliydim kuzu.belki hatırlarsın malipina ben😅
İnşallah gene yapabilirim yine zayıf olmak istiyorum :KK22:

Günaydın gençllik..
eğer yalan olmazsa., inş. başarabilirsem bugün diyete başladım :KK66:
hemen günük menümü vereyim (daha çok gaza gelmek ve kaçamak yapmamk için :KK70: )

sabah
2 tane burgu peynir
1 çay kaşığı ev salçası ( Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. :KK70:)
5 tane zeytin
1 Dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta

ara
nescafe şekersiz

öğlen
1 tane z.yağlı biber dolması
2 kepçe mercimek çorbası

ara
1 şeftali

ara
nescafe şekersiz

akşam
4 et köfte
köz domates-salatalık

2-3 litre su içerim
şekersiz çay içerim
inş. başarırım :KK70:
hee 1 saatte yürürüm.
Süper süpersin... :halay: salça tamamsa bu iş tamamdır...😂 hayırlı olsun canım. Çok sevindim geldiğine...

Süper süpersin... :halay: salça tamamsa bu iş tamamdır...😂 hayırlı olsun canım. Çok sevindim geldiğine...

saol tatlım o senin süperliğin :D :D :KK200:
zaten salçam bitmişti yenisini bekledim ondan bu kadar şimanladım ben :D yoksaaa oooooo :D
inş olur ya. yoksa yine yeme bozukluğu oluştu ben de. midem bile isyaaannnn modunda.
okulda açıldı gelen giden de yok benim gittiğimde yok. tam zamanı.
kilomu yazmaya bile utanıyorum!
azıcık ödemler gitsin de bakalım itiraf ederim belkim :D

Ufaklığın okuluna gittim. Artık 4.sınıf ama diğer veliler gidince sen de gel diyor bana. Bayağı bir kitap dağıtıldı eve getirdim. Zor taşır kuzu. Daha incelemesini yapmadım. Bakalım boş mu dolu mu bilmiyorum.
Onları eve bırakıp kurs kaydı için çıktım hemen. Onu da hallettim şükür. Haftaya başlıyorum bakalım inşallah.
Kahvaltı aceleye geldi haliyle.
4 erik 10 badem yedim.
Okulda çay içtik tanıdıklara bir de.
Şimdi mola zamanı.
oynakbasi34 oynakbasi34 ne güzel sevaba gireceksin arkadaşım maşallah.
A antiaging salçaların nasıl oldu. Komşu olsan kokuya gelirdim elimde küçük kaseyle. 😅

saol tatlım o senin süperliğin :KK70: :KK70: :KK200:
zaten salçam bitmişti yenisini bekledim ondan bu kadar şimanladım ben :KK70: yoksaaa oooooo :KK70:
inş olur ya. yoksa yine yeme bozukluğu oluştu ben de. midem bile isyaaannnn modunda.
okulda açıldı gelen giden de yok benim gittiğimde yok. tam zamanı.
kilomu yazmaya bile utanıyorum!
azıcık ödemler gitsin de bakalım itiraf ederim belkim :KK70:
Canımsın tubam...kilo nedir ki hiç takılma...salcamiz var çok şükür :21: Dört kilom var başladım başlayacağım diyene kadar oldu beş kilo...diyet boyunca yiyemeyecegim ne varsa yedim...olanlar oldu tabi...bugün ciddi olarak ben de başladım ...seni le tesadüf oldu...hatta şu an yuruyusteyim...bir yandan spor bir yandan ayağıma sıkıyor gibi nikotin molası verdim...öğleden sonra başlıyor dersim...14.00 da göz doktoru randevum var bı de... gözüme bakım yaptırayim bir yıl beni idare etsin...seneye Allah kerim...bizim taraflarda hayat böyle işte...kacamaksiz bir hafta diliyorum ikimize ve bütün arkadaşlara...çok öpüyorum tubişim :KK36::KK200::KK60:

:KK200:
Canımsın tubam...kilo nedir ki hiç takılma...salcamiz var çok şükür :21: Dört kilom var başladım başlayacağım diyene kadar oldu beş kilo...diyet boyunca yiyemeyecegim ne varsa yedim...olanlar oldu tabi...bugün ciddi olarak ben de başladım ...seni le tesadüf oldu...hatta şu an yuruyusteyim...bir yandan spor bir yandan ayağıma sıkıyor gibi nikotin molası verdim...öğleden sonra başlıyor dersim...14.00 da göz doktoru randevum var bı de... gözüme bakım yaptırayim bir yıl beni idare etsin...seneye Allah kerim...bizim taraflarda hayat böyle işte...kacamaksiz bir hafta diliyorum ikimize ve bütün arkadaşlara...çok öpüyorum tubişim :KK36::KK200::KK60:

inş cnm ne güzel motive verdin yine bana.. çok yaşa e mi..
evet çok güzel denk geldik. ilham alırım senden ben. gözün içinde geçmiş olsun. önemli vallahi göz. Rabbim sağlık sıhat versin inş.
yeni öğretim yılında başarılar dilerim. kazasz belasız sağlıkla hayırlı bir yıl olsun inş.
çok öpüyorum ben de.. :KK15::KK200:

Ufaklığın okuluna gittim. Artık 4.sınıf ama diğer veliler gidince sen de gel diyor bana. Bayağı bir kitap dağıtıldı eve getirdim. Zor taşır kuzu. Daha incelemesini yapmadım. Bakalım boş mu dolu mu bilmiyorum.
Onları eve bırakıp kurs kaydı için çıktım hemen. Onu da hallettim şükür. Haftaya başlıyorum bakalım inşallah.
Kahvaltı aceleye geldi haliyle.
4 erik 10 badem yedim.
Okulda çay içtik tanıdıklara bir de.
Şimdi mola zamanı.
oynakbasi34 oynakbasi34 ne güzel sevaba gireceksin arkadaşım maşallah.
A antiaging salçaların nasıl oldu. Komşu olsan kokuya gelirdim elimde küçük kaseyle. 😅
Salça yapmak hoşuma gitti. Sadece suyu iyice uçmaya başladığında fokur fokur (devamlı karıştırsam da) fokurdayıp etrafa sıçraması olmasa. Komşum olsaydın kesin 1 tabak verirdim :KK52:. Geçenlerde alt komşumdan çilek reçeli kokusu geldi. Hemen getirdi sağ olsun ama ben korkuma yapmıyorum evde. Çocuklar pek yemiyor, kim yiyor bil bakalım :KK48:

Back