Napıcan kuzu mecburiyet işte
İyi akşamlar kızlar. Salça kaynatıyorum hala. Ne zor işmiş.
Bugün regl olmamın şerefine dondurma yedim.
Neyse yarın tekrar şekersiz 21 gün, umarım, bu kez daha kararlıyım.
Çok kalabalıktı yena. Kızım bekledi sırada biz alışveriş yaptık.ufaklığa kitap aldık. Benim kitaplıklar doldu artık. Ki biz çok kütüphane kullanırız kızlarımla. Her gittiğimiz şehirde kart çıkartırız. Almaya yetişmiyor inan ki.
Dondurma dışında çok başarılıKahvaltı 1 çavdar unundan krep, 1,5 dilim peynir, domates, salatalık, yeşillik
Öğlen tereyağında 2 yumurta, 1 krep, 1 dilim beyaz peynir, 1 salkım siyah üzüm
Ara 1 dilim karpuz, 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 1 tabak kuru fasulye,bulgur pilavı, salata, 2 yk yoğurt, 3 yk dondurma
2 litre su
Hoşbulduuk
Çok kalabalıktı yena. Kızım bekledi sırada biz alışveriş yaptık.ufaklığa kitap aldık. Benim kitaplıklar doldu artık. Ki biz çok kütüphane kullanırız kızlarımla. Her gittiğimiz şehirde kart çıkartırız. Almaya yetişmiyor inan ki.
Tartı gülsün diyorsun demekKızlar nasip olursa çrş prş ayran detoksu yapmak istiyorum. Katılmak isteyen varsa buyursun.
Ne güzel. Biz tanıdıklara veriyoruz okumayı seven. Büyük kızım aşırı düşkün. Kendi kütüphanesini oluşturuyor yavaştan. Güncel yazarlar kadar klasikleri de okumasını sağlıyorum.tohum ekildi Allahtan. Artık kendi beğenilerine göre okuyacaklar.Kütüphaneyi biz de kullanırız oğlumla..
İki kizinmi var
Oğlum 11 yaşın da onun okuduğu kitapların bir kısmını ya bazı köy okullarına yolluyorum yahut çevremde ki çocuklara veriyorum tabii oğlumun izniyle.. bir kaç yayınevinin kitaplarından vazgeçmiyor :)
Sorma adet yaklaştı. Artı bari çıkmayayım kaygısı işte. Yağdan verebilsem bari. Az kaldı diyetisyen randevuma. Yaş 42 vücut yaşı kaç bakalım göreceğiz.Tartı gülsün diyorsun demek
Ne güzel. Biz tanıdıklara veriyoruz okumayı seven. Büyük kızım aşırı düşkün. Kendi kütüphanesini oluşturuyor yavaştan. Güncel yazarlar kadar klasikleri de okumasını sağlıyorum.tohum ekildi Allahtan. Artık kendi beğenilerine göre okuyacaklar.
Sorma adet yaklaştı. Artı bari çıkmayayım kaygısı işte. Yağdan verebilsem bari. Az kaldı diyetisyen randevuma. Yaş 42 vücut yaşı kaç bakalım göreceğiz.
Yok canım. Yeni başlayacağım.Haftada birmi diyetisyen randevun ?
Ben de sana karşı boş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?