- 11 Nisan 2007
- 84.869
- 493.837
- 1.223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen beni kaşla göz arası kandırıp takıma mı aldın bana mı öyle geldi
Oynakbaşıyı tanıyorum önceden hep takıma gelir yazardı sağolsunBuranın kaptanı oynakbasi Banu ..
Dünya iyisidir öyle miu gibi sıkıstırmaz..
Fazla rahat eğer illa disiplin istemiyorum relaks takilayim dersen düşün derim.
Nasıl istersen canım ama zayıflamanin tadını bildin nasıl rahat tekrar eskisi gibi zayıf ve sağlıklı olmanı isterim tabii.
Oynakbaşıyı tanıyorum önceden hep takıma gelir yazardı sağolsun
Evet zayıflamanın tadını aldım ,beğendiğim kıyafeti hop diye giymek gibisi yoktu gerçekten
Geçen kaynanamla alışverişe gittik hiçbişe alamadım
Tamam başlayalım oynakbaşı da kabul ederse tabi
Oynakbaşıyı tanıyorum önceden hep takıma gelir yazardı sağolsun
Evet zayıflamanın tadını aldım ,beğendiğim kıyafeti hop diye giymek gibisi yoktu gerçekten
Geçen kaynanamla alışverişe gittik hiçbişe alamadım
Tamam başlayalım oynakbaşı da kabul ederse tabi
Muhteviyat derken nelerden yapıldı derken çavdar mi, kepekli un mu , tam buğday mi ondan didim. Beyaz undan ibaretse sıkıntı ...koruma menüsü bana hep kilo aldırdı minik minik... yapamıyorum yenoşum..spor yapasim gelmiyor bir başlasam ...insan olana aağsam menüsü de olsun gayri
Muhteviyati hakkında bilgi vereyim el ayasi kadar
Ara yaparım akşam, meyve yerim ,kahve içerim öyle düşünüyorum ..
Dipnot: Benim ki koruma menüsü
Referans mı olcen bana uleAdımı ver.
Muhteviyat derken nelerden yapıldı derken çavdar mi, kepekli un mu , tam buğday mi ondan didim. Beyaz undan ibaretse sıkıntı ...koruma menüsü bana hep kilo aldırdı minik minik... yapamıyorum yenoşum..spor yapasim gelmiyor bir başlasam ...
Deme öyleHerbişeyin olam sen he de
Sağol maliicimAllah kolaylık versin
Napıcan kuzu mecburiyet işteSağol maliicim
Aklım oğlan da kaliyo daha çok aslında .. eve gelinceye kadar yalnız kaliyor okul dönüşü . Ona üzülüyorum ama yapacak birşey yok.. 2. Sınıftan beri öyle
Ahmet Ümit oğlumun okuluna da gelmişti. Ders verici bir çocukluğu varmış. İmzası çok komikti. Bab-ı Esrar kitabını çok sevdim.Ahmet Ümit. Kızım 16 yaşında. Allah tan çok seçici bir okur. Kendi denemeleri var. Bakalım üstüne bir kariyer deneyecek mi. Annesi gibi okur olarak mı kalacak.
Ayak için ben de 3 kg'lıklar kullanıyorum Menisküsten dolayı bacak kaslarını güçlendirmek için.Giyilebilir el ayak ağırlıkları yürüyüşte kas gelişimi sağlıyor. Onlara da bakın. Ben ayak için olanlarını alacağım bu ara. Bacak kası kuvvetlendirmek için. Ben de 1 sene spordan uzak kaldım. Kas falan kalmadı. Taş gibiydim oysa. Şimdi oyun hamuru.
Üzüldüm gitmeneTabi ki uğrarım güzel arkadaşım...hep aklimdasiniz ❤
Kıskandım ya... müthiş gelesim geldi yenam ya...
Canımın içi ❤❤