Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Karatay devammi diye kışkırtıcı bir soru sorayım o vakit
Yok kuzum devam etseydim geri alır mıydım hiç o kadar kiloyu.nerdeyse verdiğimin hepsini geri aldım
Şu ara dr fevzi özgönüle gönül verdim onun beslenme düzenine geçmeyi düşünüyorum sabahları erken kalkabilirsem

Bonusun ki degilmi o amca ..
Hadi bakalım iyi gelsin ikinizide inşallah

@malii tekrar yarış falan katilsana yazık verdiğin kiloya yahut 90
lara gel ama orası da uğursuz bir yer sanki kimse zayiflayamiyo fakat dostluğu bi baska işte
Bu bir davet mi
Bilmiyomki kuzum tekrar o kadar sıkı yapabilir miyim.öncekinde hiçbişey yemiyodum özellikle son zamanlarda kuş kadar besleniyodum.o yüzden ipimden boşanmış gibi geri aldım zaten

Bu bir davet mi
Bilmiyomki kuzum tekrar o kadar sıkı yapabilir miyim.öncekinde hiçbişey yemiyodum özellikle son zamanlarda kuş kadar besleniyodum.o yüzden ipimden boşanmış gibi geri aldım zaten
Hiç birşey yememek çok yanlis işte.. bence herşeyden ölçülü yemek , dengelemek önemli.. yaşam biçimi yapmalıyız hem beslenmemizi hem yapabileceğimiz sporu..

En büyük yanlisimiz oydu zaten. Bi gaza gelip aç kalıp verdik sonra kutup ayusu gibi yedik

Kutup ayısı gibi yedik gerçekten
.çok doğru dedin
Dur demek lazım bu gidişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…