Yok kuzum devam etseydim geri alır mıydım hiç o kadar kiloyu.nerdeyse verdiğimin hepsini geri aldımKaratay devammi diye kışkırtıcı bir soru sorayım o vakit
Kız eski karılar ayhan ışık dedin mi aaah aaah diye iç geçiriyolarMillet o bıyığa hasta beehakkaten varmı acaba hasta olan
Var.. cem yılmazMillet o bıyığa hasta beehakkaten varmı acaba hasta olan
Gençliğinde çok yakiskliymis gerçekten.. siyah beyaz filmlerinde misal.Kız eski karılar ayhan ışık dedin mi aaah aaah diye iç geçiriyolar
Ama ben cüneytçiyim
Bonusun ki degilmi o amca ..Yok kuzum devam etseydim geri alır mıydım hiç o kadar kiloyu.nerdeyse verdiğimin hepsini geri aldım
Şu ara dr fevzi özgönüle gönül verdim onun beslenme düzenine geçmeyi düşünüyorum sabahları erken kalkabilirsem
Gençliğinde çok yakiskliymis gerçekten.. siyah beyaz filmlerinde misal.
EvetCüneyt di mi bence de
Hahaha kesinlikleZevk sahibiyiz kesinlikle
Bu bir davet mi@malii tekrar yarış falan katilsana yazık verdiğin kiloya yahut 90
lara gel ama orası da uğursuz bir yer sanki kimse zayiflayamiyofakat dostluğu bi baska işte
@malii tekrar yarış falan katilsana yazık verdiğin kiloya yahut 90
lara gel ama orası da uğursuz bir yer sanki kimse zayiflayamiyofakat dostluğu bi baska işte
Hiç birşey yememek çok yanlis işte.. bence herşeyden ölçülü yemek , dengelemek önemli.. yaşam biçimi yapmalıyız hem beslenmemizi hem yapabileceğimiz sporu..Bu bir davet mi
Bilmiyomki kuzum tekrar o kadar sıkı yapabilir miyim.öncekinde hiçbişey yemiyodum özellikle son zamanlarda kuş kadar besleniyodum.o yüzden ipimden boşanmış gibi geri aldım zaten
Kutup ayısı gibi yedik gerçektenHiç birşey yememek çok yanlis işte.. bence herşeyden ölçülü yemek , dengelemek önemli.. yaşam biçimi yapmalıyız hem beslenmemizi hem yapabileceğimiz sporu..
En büyük yanlisimiz oydu zaten. Bi gaza gelip aç kalıp verdik sonra kutup ayusu gibi yedik
E o zaman menü neyin vermeye basliyosun hemiKutup ayısı gibi yedik gerçekten
.çok doğru dedin
Dur demek lazım bu gidişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?